AD elektro Star Wars

Recenzie Traxxas Teton 1 : 18 4WD RTR červený

Zobraziť katalóg
Traxxas Teton 1 : 18 4WD RTR červený - RC auto

Recenzie Traxxas Teton 1 : 18 4WD RTR červený

Zaujímajú vás názory a recenzie na Traxxas Teton 1 : 18 4WD RTR červený? U nás má zatiaľ hodnotenie 4,0 z 5 hviezdičiek od 1 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s Traxxas Teton 1 : 18 4WD RTR červený. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na Traxxas Teton 1 : 18 4WD RTR červený aj vy.

Používateľské recenzie

Firmaflag
Hodnotené 16. 9. 2022, variant Traxxas Teton 1 : 18 4WD RTR červený
Overený nákup
Ak chcete naozaj dobre a kvalitne auto na ovladanie za viac penazi, tento model ODPORUCAM. Treba vsak pocitat s tym, ze musite dokupit nabijacku za 30 e (nakolko pribalena auto-nabijacka nefunguje spolahlivo ani v aute, ani s redukciou). Dalej odporucam kupit si nahradnu baterku za 30e, pripadne silnejsiu za 70e, ale ta vam nevojde do auticka, takze musite experimentovat. Dalej treba mysliet na zavesne ramena kolies. Su z plastu a ako prve ich zlomite. Nahradne stoji 3e / kus. Vymena je jednoducha, ale urcite by som ich objednal. Je to o nervy, ked idete jazdit, zlomite rameno a musite 3-4 dni cakat no nove. Nastavenie tlmicov ako aj rezim jazdy a pod. nevyuzijete. Chcete proste, aby auto malo stredne tlmenie (rovina / teren) a islo 100% rychlostou. Ja urcite pojdem este do podobneho alebo rovnakeho modelu.
rychlost TOP
prepracovane kvalitne auto
zvladne takmer kazdy teren
auto-nabijacka
baterka / vydrz
zavesne ramena z plastu
0 ×Nahlásiť
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií