P&G boost Effaclar

Recenzie XTRFY Gaming Mouse MZ1 ZY’S Rail Black Transparent

Zobraziť katalóg
XTRFY Gaming Mouse MZ1 ZY’S Rail Black Transparent - Herná myš

Recenzie XTRFY Gaming Mouse MZ1 ZY’S Rail Black Transparent

Zaujímajú vás názory a recenzie na XTRFY Gaming Mouse MZ1 ZY’S Rail Black Transparent? U nás má zatiaľ hodnotenie 3,9 z 5 hviezdičiek od 6 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s XTRFY Gaming Mouse MZ1 ZY’S Rail Black Transparent. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na XTRFY Gaming Mouse MZ1 ZY’S Rail Black Transparent aj vy.

Používateľské recenzie

Oliver, Ždaňaflag
Hodnotené 2. 8. 2022, variant XTRFY Gaming Mouse MZ1 ZY’S Rail Black Transparent
Overený nákup
Mys ma dobre LMB a RMB switche, ktore su vyrazne lepsie ako najcastejsie pouzivane Cinske Omrony. Dvojklikaju len ked to naozaj chcete, to je pre niektorych vyhoda (hraci Minecraftu). Velkostou patri medzi male. Pre moju ruku (19,5 x 10,5cm) len tak-tak vystaci na uchop, ktory preferujem (nieco medzi claw a palm). Problem je v perforovani na bokoch, ktore je citit na prstoch kedze ich mam pred miestom, ktore je na to urcene ale to sa da vyriesit nalepenim gripu. Tvar je vhodny na uchop fingertip pre vsetky velkosti ruk. Za pouzitia uchopu claw a palm odporucam pre ludi s malymi rukami.
Kailh switche
Pixart 3389 senzor
lahka
tiche scrollovacie kolecko
flexibilny kabel
pribalene nahradne PTFE skaty
ergonomicky tvar LMB a RMB
netreba instalovat program / vsetko sa da nastavit priamo na myske
specificky tvar
perforovane boky
0 ×Nahlásiť
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií