Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Ručné akumulátorové vysávače

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Typ vysávača
Bezvreckový
(14)
Ručný (samostatný)
(82)
Ručný
(73)
2 v 1
(2)
3 v 1
(1)
Typ povrchu
Všetky druhy podláh
(62)
Koberce
(34)
Tvrdé podlahy
(23)
Mäkké povrchy
(20)
Čalúnenie
(42)
Určenie
Pre alergikov
(20)
Na zvieracie chlpy
(41)
Antibakteriálny
(5)
Typ upratovania
Vysávanie
(63)
Mokré čistenie
(20)
Suché čistenie
(35)
Typ filtra
High Efficiency filter
(8)
Mikrofilter
(2)
HEPA filter
(28)
Umývateľný filter
(15)
EPA filter
(5)
Príkon
7,4 W
150 W
-
Hlučnosť
60 dB
92 dB
-
Objem
0,1 l
1 l
-
Hmotnosť
0,12 kg
2,16 kg
-
Farba
Biela
(21)
Čierna
(46)
Červená
(3)
Modrá
(7)
Oranžová
(1)
Strieborná
(1)
Sivá
(11)
Zelená
(5)
Zlatá
(4)
Najnovšie objednávky
Filtrovať

Ručný aku vysávač patrí medzi domáce a osobné spotrebiče, ktoré sú určené na odstránenie nečistôt a na svoj chod využívajú akumulátor, teda nepotrebujú kábel. Ručný aku vysávač sa teší veľkej obľube. Ako sa ďalej dočítate, nie je sa čomu čudovať. Chcete poradiť s výberom? Pokračujte.

Pokračovať

Aké výhody prináša ručný aku vysávač?

Aké hlavné výhody ponúka ručný aku vysávač oproti ostatným? Najmä ide o absenciu kábla, čo z neho robí oveľa flexibilnejší, mobilnejší a praktickejší spotrebič. Akumulátorové prístroje väčšinou oproti sieťovým zaostávajú z hľadiska výkonu, aku ručný vysávač sa však svojim sieťovým kolegom výkonnostne približuje, alebo ich dokonca úspešne dorovnáva, preto je tak populárny.

  • Schopnosť vyčistiť aj viac povrchov.
  • Slušný výkon a bezvrecková prevádzka.
  • Vysoká mobilita vďaka absencii kábla.
  • Skvelý pre alergikov a na zvieracie chlpy.

Najlepší ručný vysávač akumulátorový

Aku vysávač ručný

Ako vybrať najlepší ručný aku vysávač?

Nižšie si rozoberieme jednotlivé parametre a poradíme vám, ako vybrať ten najlepší ručný aku vysávač.

Ručný aku vysávač podľa typu

Podľa konkrétneho typu delíme aku ručné vysávače na:

  • Autovysávače sú ideálne na upratovanie interiéru automobilu.
  • Vodný aku ručný vysávač využíva na vysávanie nečistôt podtlak vody.
  • Cyklónové sú zvláštnym typom vysávačov, ktoré využívajú odstredivú silu.
  • Viacúčelové aku vysávače nájdu využitie pri mnohých príležitostiach, spravidla si poradia s niekoľkými typmi povrchov a nečistôt.

Ručný aku vysávač u nás nájdete v samostatnej kategórii.

Aku ručný vysávač podľa typu povrchu

Ak vyberáte aku ručný vysávač, dobre sa pozrite, aké typy povrchov (tvrdé či mäkké) zvládne vyčistiť. V prípade, že máte doma množstvo rôznych typov, možno pre vás bude ideálnou voľbou viacúčelový vysávač. Klasický ručný aku vysávač to často zvládne tiež, ale radšej sa vždy presvedčte v popise alebo v parametroch produktu.

i

Ručný aku vysávač neponúka iba vysávanie

Ručný aku vysávač môže okrem vysávania ponúkať aj suché či mokré čistenie. Mokré sa obvykle používa pre dlaždice či lino, naopak suché môže byť vhodné pre koberce a čalúnenie.

Aký typ batérie má ručný aku vysávač?

Batéria predstavuje parameter, v ktorom sa jednotlivé ručné akumulátorové vysávače podstatne odlišujú. Niektoré potrebujú na plné dobitie až 12 hodín, iným stačí necelá 1 hodina a automaticky to neznamená, že sa dlhší čas nabíjania rovná dlhšej výdrži. Úlohu tu hrá kapacita a napätie batérie. Hlavný je aj výber jej typu:

  • Li-ion označuje novší typ batérie, ktorý netrpí pamäťovým efektom, takže batériu nemusíte nechať celú vybiť pred jej ďalším nabitím, dokonca sa to naopak neodporúča.
  • Ni-Mh je starší typ batérie, ktorý by ste vždy mali pred opätovným nabitím nechať kompletne vybiť, aby nedošlo k predčasnému opotrebovaniu batérie. Ide o už spomínaný pamäťový efekt.

Čas nabíjania a výdrž batérie sa odvíja od jej kapacity. Čím vyššia kapacita, tým vyššia výdrž. Kapacitu udávame v miliampérhodinách (mAh). Pre dlhú výdrž zvoľte aspoň 2 000 mAh.

Potrebný príkon pre aku ručný vysávač

Príkon nám hovorí, koľko energie aku ručný vysávač potrebuje na svoj chod. Ako už názov napovedá, väčšinou súvisí s výkonom, ale vyšší príkon nemusí vždy znamenať vyšší výkon. Niektorí výrobcovia uvádzajú iba príkon, ktorého jednotkou je watt (W). Obvykle sa pri ručných akumulátorových modeloch pohybuje v rozmedzí od 30 do 150 W.

Aký hlučný je ručný aku vysávač?

Ručný aku vysávač je spravidla pomerne hlučný, ale aj v tomto prípade samozrejme existujú výnimky. Hlučnosť meriame v decibeloch (dB). Akumulátorový ručný vysávač sa najčastejšie drží okolo hranice približne 70 – 80 dB, čo sa dá prirovnať napríklad k silnej prevádzke. Na porovnanie, hlučnosť fénu je asi 90 dB.

i

Aku ručný vysávač je vhodný skôr na kratšie upratovanie, hlučnosť teda nie je až taká dôležitá.

Filtre pre ručný aku vysávač

Ručný aku vysávač je vybavený filtrom, ktorý má za úlohu zachytávať nečistoty.

  • HEPA filter dokáže zachytiť aj tie najmenšie mikročastice ako jemný prach či peľ, preto je vhodný aj pre alergikov.
  • Umývateľný filter sa ľahko udržuje – pod tečúcou vodou je ho možné jednoducho umyť.
  • EPA filter ponúka vysokú mieru filtrácie. Jej stupeň vždy označuje konkrétne číslo.
  • Papierový filter nie je príliš bežný a hodí sa hlavne pre fanúšikov využitia prírodných materiálov.

Vysokú mieru filtrácie vám zaistia filtre vyššej triedy EPA a HEPA, ktoré sú oveľa účinnejšie pri redukcii nečistôt. HEPA filtre sú pritom ešte o niečo pokročilejším typom ako EPA.

Ručný aku vysávač a jeho rozmery

Ako je vlastne ručný aku vysávač veľký? Spravidla ide o menší spotrebič, ktorého výška, šírka aj dĺžka sa pohybujú v desiatkach centimetrov, opäť však nájdeme výnimky. Hmotnosť začína približne na 0,5 kg a len málokedy presiahne 2 kg. Aku ručný vysávač skrátka predstavuje vysoko mobilný a flexibilný spotrebič.

i

Ručný aku vysávač a objem zbernej nádoby

Objem zbernej nádoby nám hovorí, aké veľké množstvo nečistôt dokáže ručný aku vysávač pojať pred tým, než bude potrebné nádobu vysypať. Na kratšie vysávanie si vystačíte s objemom do 0,5 l, najčastejšie však narazíte na litrové nádoby.

Aku ručný vysávač ponúka rôzne hubice

Aku ručný vysávač môže ponúkať aj špeciálne hubice, ktoré sú vždy určené na konkrétny typ či rozmery povrchu. Veľmi obľúbená je štrbinová hubica, vďaka ktorej sa ručný vysávač aku dostane aj do užších miest. Informácie ohľadom hubíc hľadajte opäť v popise alebo v parametroch produktu.

Ručný akumulátorový vysávač Concept

Vyšší počet hubíc robí z aku ručného vysávača multifunkčný spotrebič, s ktorým vyčistíte mnoho rôznych typov povrchu a nečistôt. Jeden prístroj vám ušetrí peniaze aj miesto.

Nabíjacia výbava pre ručný aku vysávač

Nabíjacia výbava je pre ručný aku vysávač veľmi dôležitá, preto sa dobre pozrite, či vami vybraný produkt ponúka v balení všetko, bez čoho sa nezaobídete a čo zároveň doma nemáte. Niektoré ručné aku vysávače neposkytujú žiadnu nabíjaciu výbavu. V sekcii batérie a nabíjanie si môžete chýbajúce časti dokúpiť.

i

Vyskúšajte aj tyčový aku vysávač

Tyčový aku vysávač je ešte flexibilnejší a pre dlhšie vysávanie značne pohodlnejší. Vďaka funkcii 2 v 1 z neho navyše môžete urobiť klasický akumulátorový ručný vysávač.

Ručný aku vysávač a ďalšie funkcie

Pre ešte príjemnejšie používanie môže byť ručný aku vysávač vybavený špeciálnymi funkciami.

  • Indikátor nabíjania zaistí, že budete mať vždy prehľad o stave batérie vášho vysávača.
  • LED osvetlenie vyzerá štýlovo a pri zhoršených svetelných podmienkach je aj funkčné.

Pripravili sme pre vás produkty zoradené podľa predaja. Aký je najpredávanejší ručný vysávač?

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.

Najpredávanejšie

1.
Ručný vysávač – aku, na všetky druhy podláh, na zvieracie chlpy, na vysávanie a suché čistenie, na batérie Li-Ion, doba chodu 35 min, doba nabíjania 4 h, HEPA filter, príkon 110 W, hlučnosť 80 dB, plastová zberná nádoba s obejmom 0,45 l, ovládanie na tele, rozmery 18,5 × 19 × 46 cm (V׊×H), hmotnosť 1 kg, držiak na stenu súčasťou balenia, čierna farba
-18 %
79 €
64,90 €

2.
Ručný vysávač – aku, na všetky druhy podláh, na vysávanie, mokré čistenie a suché čistenie, na batérie Li-Ion, doba chodu 15 min, doba nabíjania 5 h, HEPA filter, hlučnosť 78 dB, plastová zberná nádoba s obejmom 0,5 l, ovládanie na tele, rozmery 12 × 41,5 × 22,5 cm (V׊×H), hmotnosť 1,03 kg, biela a modrá farba
26,90 €

3.
Ručný vysávač – aku, na všetky druhy podláh, na zvieracie chlpy, na vysávanie, na batérie Li-Ion, doba chodu 30 min, doba nabíjania 5 h, HEPA filter, hlučnosť 80 dB, plastová zberná nádoba s obejmom 0,4 l, ovládanie na tele, so sacím štetcom, rozmery 10,6 × 39 × 12 cm (V׊×H), hmotnosť 1 kg, držiak na stenu súčasťou balenia, sivá farba
79,90 €

Ďalšie najpredávanejšie
82 položiek
Naša značka TOP kvalita za super cenu
4,0
Siguro VH-Q610B TURBOVac Wet&Dry Pro
Ručný vysávač – aku, na všetky typy podláh, na vysávanie suchých a mokrých povrchov a odstraňovanie zvieracích chlpov, filter HEPA H12, vhodný pre alergikov, batéria Li-Ion s kapacitou 2200 mAh, doba prevádzky 20 min, doba nabíjania 4.5 h, sací výkon 45 AW, príkon 150 W, hlučnosť 78 dB, plastová zberná nádoba s objemom 0.5 l, indikátor nabíjania, LED osvetlenie, súčasťou bohaté príslušenstvo a nabíjací stojan, rozmery 12 × 13 × 42 cm, hmotnosť 1 kg, záruka 3 roky
Novinka
69,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SGR_VH_Q610B
Ľudová voľba Lacné, ale dobre hodnotené
4,4 71×
ETA Verto II 142390000
Ručný vysávač – aku, na všetky druhy podláh, na vysávanie, na batérie Ni-MH, doba chodu 15 min, doba nabíjania 5 h, HEPA filter, hlučnosť 80 dB, plastová zberná nádoba, ovládanie na tele, indikátor nabíjania, rozmery 12 × 38,8 × 10,6 cm (V׊×H), hmotnosť 0,9 kg, držiak na stenu súčasťou balenia, biela a zlatá farba
33,90 €
Na sklade 2 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: VYSET199
Zlatá stredná cesta Dobrý pomer cena/výkon
Concept VP4380 18,5 V Real Force - Ručný vysávač
Varianty
4,6 251×
Concept VP4380 18,5 V Real Force
Ručný vysávač – aku, na všetky druhy podláh, na zvieracie chlpy, na vysávanie a suché čistenie, na batérie Li-Ion, doba chodu 35 min, doba nabíjania 4 h, HEPA filter, príkon 110 W, hlučnosť 80 dB, plastová zberná nádoba s obejmom 0,45 l, ovládanie na tele, rozmery 18,5 × 19 × 46 cm (V׊×H), hmotnosť 1 kg, držiak na stenu súčasťou balenia, čierna farba
Zľavnené -18 %
64,90 € 79 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: CONRV542
Pre náročných Kvalita bez kompromisov
4,7
BOSCH BHN24L Move Handheld
Ručný vysávač – aku, na tvrdé podlahy, mäkké povrchy a čalúnenie, na vysávanie, na batérie Li-Ion, doba chodu 45 min, doba nabíjania 5 h, plastová zberná nádoba s obejmom 0,3 l, ovládanie na tele, indikátor nabíjania, rozmery 11 × 13,5 × 38 cm (V׊×H), hmotnosť 1,1 kg, čierna farba
99,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: BOSRV898
CONCEPT VP4351 11,1 V Wet & Dry Riser pet - Ručný vysávač Varianty
4,4 220×
CONCEPT VP4351 11,1 V Wet & Dry Riser pet
Ručný vysávač – aku, na mäkké povrchy, na zvieracie chlpy, na mokré čistenie, na batérie Li-Ion, doba chodu 20 min, doba nabíjania 4 h, HEPA filter, hlučnosť 70 dB, plastová zberná nádoba s obejmom 1 l, indikátor nabíjania, rozmery 42 × 12,5 × 11 cm (V׊×H), hmotnosť 1,08 kg, čierna farba
42,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: CONRV444
Concept VP4360 11,1V WET & DRY - Ručný vysávač Varianty
4,6 251×
Concept VP4360 11,1V WET & DRY
Ručný vysávač – aku, na všetky druhy podláh, na mokré čistenie a suché čistenie, na batérie Li-Ion, doba chodu 45 min, doba nabíjania 5 h, HEPA filter, príkon 70 W, hlučnosť 80 dB, plastová zberná nádoba s obejmom 0,45 l, LED osvetlenie, rozmery 42 × 12 × 14 cm (V׊×H), hmotnosť 1,05 kg, držiak na stenu súčasťou balenia, zlatá farba
59 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: CONVR528
Concept VP4370 14,8V WET & DRY PERFECT CLEAN - Ručný vysávač Varianty
4,6 251×
Concept VP4370 14,8V WET & DRY PERFECT CLEAN
Ručný vysávač – aku, na všetky druhy podláh, na zvieracie chlpy, na mokré čistenie, na batérie Li-Ion, doba chodu 40 min, doba nabíjania 4 h, HEPA filter, hlučnosť 80 dB, plastová zberná nádoba s obejmom 0,45 l, LED osvetlenie, rozmery 42 × 12 × 14 cm (V׊×H), hmotnosť 1,75 kg, držiak na stenu súčasťou balenia, biela a sivá farba
74,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: CONVR535
4,2 80×
ETA Verto 7,2 V Li-Ion 1442 90000 WET & DRY
Ručný vysávač – aku, na všetky druhy podláh, na vysávanie, mokré čistenie a suché čistenie, na batérie Li-Ion, doba chodu 15 min, doba nabíjania 5 h, HEPA filter, hlučnosť 78 dB, plastová zberná nádoba s obejmom 0,5 l, ovládanie na tele, rozmery 12 × 41,5 × 22,5 cm (V׊×H), hmotnosť 1,03 kg, biela a modrá farba
26,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: ETARV472
4,3 17×
Bosch GAS 18V-1 Professional bez AKU
Ručný vysávač – aku, na tvrdé podlahy, na zvieracie chlpy, na suché čistenie, na batérie Li-Ion, doba chodu 7 min, papierový filter, objem zbernej nádoby 1 l, rozmery 12,1 × 18,4 × 14,2 cm (V׊×H), hmotnosť 1,3 kg, modrá farba
78,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: BOFAC9a9
4,2 80×
ETA Verto 14,4 V Li-Ion 5442 90000 WET & DRY
Ručný vysávač – aku, na všetky druhy podláh, na vysávanie, mokré čistenie a suché čistenie, na batérie Li-Ion, doba chodu 20 min, doba nabíjania 5 h, HEPA filter, hlučnosť 78 dB, plastová zberná nádoba s obejmom 0,5 l, ovládanie na tele, rozmery 42,5 × 16 × 14,5 cm (V׊×H), hmotnosť 1,5 kg, držiak na stenu súčasťou balenia, sivá a zelená farba
52,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: ETARV496
Sencor SVC 190B - Ručný vysávač Varianty
4,0 517×
Sencor SVC 190B
Ručný vysávač na zbieranie nečistôt, čas prevádzky 15 min, čas nabíjania 12 h, typ batérie Ni-Mh, umývateľný filter, hlučnosť 80 dB, štrbinová hubica, výška 11.5 cm, šírka 13.5 cm, hĺbka 39 cm, farba čierna
16,90 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: EAD1180k
Concept VP4350 7,2 V Wet & Dry Riser - Ručný vysávač Varianty
4,4 220×
Concept VP4350 7,2 V Wet & Dry Riser
Ručný vysávač – aku, na mäkké povrchy, na mokré čistenie, na batérie Li-Ion, doba chodu 20 min, doba nabíjania 4 h, HEPA filter, hlučnosť 68 dB, plastová zberná nádoba s obejmom 1 l, indikátor nabíjania, rozmery 42 × 12,5 × 11 cm (V׊×H), hmotnosť 1,08 kg, čierna farba
38,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: CONRV437
CONCEPT VP4354 22,2 V Wet & Dry Riser extension+ - Ručný vysávač
Varianty
4,4 220×
CONCEPT VP4354 22,2 V Wet & Dry Riser extension+
Ručný vysávač – aku, na všetky druhy podláh, na zvieracie chlpy, na vysávanie, mokré čistenie a suché čistenie, na batérie Li-Ion, doba chodu 22 min, doba nabíjania 4 h, HEPA H13 filter, hlučnosť 78 dB, objem zbernej nádoby 1 l, s hadicou, s predlžovacou trubicou, rozmery 12,5 × 42 × 11 cm (V׊×H), hmotnosť 1,3 kg, čierna farba
107,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: CONRV482
Sencor SVC 190R - Ručný vysávač Varianty
4,0 517×
Sencor SVC 190R
Ručný vysávač červený, batériový, 15 min. prevádzky, umývateľný permanentný filter, kefová, štrbinová hubica, nadstavec pre vysávanie mokrých nečistôt
18,90 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: EAD1180l
4,1 13×
BOSCH UniversalVac 18 sada
Ručný vysávač – aku, na všetky druhy podláh, na vysávanie, na batérie Li-Ion, doba chodu 20 min, plastová zberná nádoba, s predlžovacou trubicou, hmotnosť 1,3 kg, čierna a zelená farba
107,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: BOCh0173
Sencor SVC 190W - Ručný vysávač Varianty
4,0 517×
Sencor SVC 190W
Ručný vysávač na zbieranie nečistôt, čas prevádzky 15 min, čas nabíjania 12 h, typ batérie Ni-Mh, umývateľný filter, hlučnosť 80 dB, štrbinová hubica, výška 11.5 cm, šírka 13.5 cm, hĺbka 39 cm, farba biela
18,90 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: EAD1180m
Concept VP4420 11,1 V Perfect Clean - Ručný vysávač Varianty
4,4 56×
Concept VP4420 11,1 V Perfect Clean
Ručný vysávač – aku, na všetky druhy podláh, pre alergikov, na suché čistenie, na batérie Li-Ion, doba chodu 20 min, doba nabíjania 4 h, HEPA H13 filter, hlučnosť 78 dB, plastová zberná nádoba, s hadicou, rozmery 28 × 8 × 34 cm (V׊×H), hmotnosť 1 kg, biela farba
99 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: CONRV222
4,3 13×
Niceboy ION Hurricane R1 7,4 V WET & DRY
Ručný vysávač – aku, na všetky druhy podláh, pre alergikov a na zvieracie chlpy, na vysávanie, na batérie Li-Ion, doba chodu 20 min, doba nabíjania 4 h, HEPA H13 filter, príkon 50 W, hlučnosť 78 dB, plastová zberná nádoba s obejmom 0,5 l, ovládanie na tele, indikátor nabíjania a LED osvetlenie, rozmery 12,5 × 10,7 × 41,5 cm (V׊×H), hmotnosť 0,96 kg, biela farba
39,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: NICrvs60
5,0 10×
Niceboy ION Hurricane R3 22,2 V WET & DRY
Ručný vysávač – aku, na všetky druhy podláh, pre alergikov a na zvieracie chlpy, na vysávanie, na batérie Li-Ion, doba chodu 25 min, doba nabíjania 4 h, HEPA H13 filter, príkon 150 W, hlučnosť 78 dB, plastová zberná nádoba s obejmom 0,5 l, ovládanie na tele, indikátor nabíjania a LED osvetlenie, s hadicou, rozmery 12,5 × 10,7 × 41,5 cm (V׊×H), hmotnosť 1,1 kg, čierna farba
79,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: NICrvs77
5,0
KÄRCHER CVH 3 Plus
Ručný vysávač – aku, na tvrdé podlahy, čalúnenie, drevené podlahy a hladké podlahy, pre alergikov, na vysávanie a suché čistenie, na batérie Li-Ion, doba chodu 20 min, doba nabíjania 4 h, bez oklepu, HEPA 12 filter, hlučnosť 78 dB, plastová zberná nádoba s obejmom 0,15 l, ovládanie na tele, LED displej, rozmery 112 × 33 cm (V×H), hmotnosť 0,55 kg, filter a virtuálna stena súčasťou balenia, biela farba
93,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: KARRVS14
5,0
Concept DIRECT ANIMAL VP4430
Ručný vysávač – aku, na koberce, tvrdé podlahy a čalúnenie, pre alergikov a na zvieracie chlpy, na vysávanie, na batérie Li-Ion, doba chodu 30 min, doba nabíjania 4 h, HEPA H13 filter, príkon 120 W, hlučnosť 78 dB, plastová zberná nádoba s obejmom 0,25 l, rozmery 9 × 45 × 7 cm (V׊×H), hmotnosť 1,73 kg, čierna farba
82,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: CONrvs96
4,0 11×
Rohnson R-1111 Wet & Dry
Ručný vysávač – aku, na všetky druhy podláh, na mokré čistenie a suché čistenie, na batérie Li-Ion, doba chodu 20 min, doba nabíjania 5 h, umývateľný filter, príkon 45 W, hlučnosť 80 dB, plastová zberná nádoba s obejmom 1 l, ovládanie na tele, rozmery 11,5 × 41 × 12 cm (V׊×H), hmotnosť 1 kg, filter a zásobník na nečistoty na vysávanie súčasťou balenia, strieborná farba
37,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: ROHRV430
4,4
Maxxo Tornado 20KPA
Ručný vysávač – aku, na všetky druhy podláh, na vysávanie, na batérie Li-Ion, doba chodu 50 min, doba nabíjania 3 h, HEPA filter, príkon 150 W, objem zbernej nádoby 0,15 l, indikátor nabíjania a LED kontrolka nastaveného stupňa výkonu, hmotnosť 0,7 kg, čierna farba
Super cena
122,90 € Ušetríte 2,10 €
Na sklade 3 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: MAXRV825
4,5 10×
Einhell TE-VC 18 Li-Solo
Ručný vysávač – aku, na všetky druhy podláh, na vysávanie, bez oklepu, plastová zberná nádoba s obejmom 0,54 l, ovládanie na tele, hmotnosť 0,85 kg, čierna a červená farba
34,90 €
Na sklade 3 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: BOF252
recenziaTyčový vysávač Niceboy ION Hurricane H7 (RECENZIA) V domácej recenzii sme pre vás vyskúšali tyčový vysávač Niceboy ION Hurricane H7. Ten je vhodný na všetky druhy podláh a disponuje nadštandardným množstvom príslušenstva na komplexné upratovanie domácnosti.
Chcete vedieť, aké sú najlepšie robotické vysávače posledného obdobia? Nestrácajte čas zdĺhavým hľadaním a porovnávaním na internete. Máme pre vás prehľad, ktorý vám aj s odôvodnením povie, aké sú najlepšie robotické vysávače roka 2023. Nájdete v ňom tie najlepšie...
Stojíte práve pred výberom nového vysávača? V tom prípade zamerajte svoju pozornosť na vreckové, bezvreckové alebo tyčové vysávače Philips, ktoré majú okrem všeobecne uznávanej kvality ešte jeden tromf v rukáve. Ide o predĺženú záruku 5 rokov na motor. Ako záruku...
RowentaBezdrôtový tyčový vysávač Rowenta RH9990WO X-Force Flex 14.60 Aqua (RECENZIA) Otestovali sme pre vás tyčový vysávač Rowenta RH9990WO X-Force Flex 14.60 Aqua v domácnosti s dvoma deťmi a dvoma dospelými pracujúcimi z domu. Ako sa v priestore, kde je stále živo, osvedčil tyčový vysávač s unikátnou flexibilnou konštrukciou, ktorý zvládne vysávať a...
V domácom prostredí sme pre vás otestovali tyčový vysávač Rowenta RH9490WO Air Force Flex 560 Aqua, ktorý zvládne vysávať a vytierať zároveň a vyniká vysokým výkonom, bohatým príslušenstvom na komplexné upratovanie a unikátnou flexibilnou konštrukciou. Ako si poradil v...
Robotický vysávač Rowenta Explorer Serie 60 2 v 1 láka na extrémne nízku konštrukciu poskytujúcu vysoký sací výkon, gyroskopickú navigáciu a kombináciu niekoľkých pohybových senzorov. Jeho zručnosti sme testovali v domácnosti, ktorú obýva tiež domáci miláčik. Ako si...
Viac článkov Všetky články

Ručné akumulátorové vysávače

V kategórii Ručné akumulátorové vysávače máme práve teraz na Alza.sk celkom 82 produktov.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné ručné akumulátorové vysávače Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie ručné akumulátorové vysávače Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie ručné akumulátorové vysávače Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii ručné akumulátorové vysávače recenzie
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií