Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Ručné akumulátorové vysávače

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Typ vysávača
Bezvreckový
(14)
Ručný (samostatný)
(82)
Ručný
(73)
2 v 1
(2)
3 v 1
(1)
Typ povrchu
Všetky druhy podláh
(62)
Koberce
(34)
Tvrdé podlahy
(23)
Mäkké povrchy
(20)
Čalúnenie
(42)
Určenie
Pre alergikov
(20)
Na zvieracie chlpy
(41)
Antibakteriálny
(5)
Typ upratovania
Vysávanie
(63)
Mokré čistenie
(20)
Suché čistenie
(35)
Typ filtra
High Efficiency filter
(8)
Mikrofilter
(2)
HEPA filter
(28)
Umývateľný filter
(15)
EPA filter
(5)
Príkon
7,4 W
150 W
-
Hlučnosť
60 dB
92 dB
-
Objem
0,1 l
1 l
-
Hmotnosť
0,12 kg
2,16 kg
-
Farba
Biela
(21)
Čierna
(46)
Červená
(3)
Modrá
(7)
Oranžová
(1)
Strieborná
(1)
Sivá
(11)
Zelená
(5)
Zlatá
(4)
Najnovšie objednávky
Filtrovať

Ručný aku vysávač patrí medzi domáce a osobné spotrebiče, ktoré sú určené na odstránenie nečistôt a na svoj chod využívajú akumulátor, teda nepotrebujú kábel. Ručný aku vysávač sa teší veľkej obľube. Ako sa ďalej dočítate, nie je sa čomu čudovať. Chcete poradiť s výberom? Pokračujte.

Pokračovať

Aké výhody prináša ručný aku vysávač?

Aké hlavné výhody ponúka ručný aku vysávač oproti ostatným? Najmä ide o absenciu kábla, čo z neho robí oveľa flexibilnejší, mobilnejší a praktickejší spotrebič. Akumulátorové prístroje väčšinou oproti sieťovým zaostávajú z hľadiska výkonu, aku ručný vysávač sa však svojim sieťovým kolegom výkonnostne približuje, alebo ich dokonca úspešne dorovnáva, preto je tak populárny.

  • Schopnosť vyčistiť aj viac povrchov.
  • Slušný výkon a bezvrecková prevádzka.
  • Vysoká mobilita vďaka absencii kábla.
  • Skvelý pre alergikov a na zvieracie chlpy.

Najlepší ručný vysávač akumulátorový

Aku vysávač ručný

Ako vybrať najlepší ručný aku vysávač?

Nižšie si rozoberieme jednotlivé parametre a poradíme vám, ako vybrať ten najlepší ručný aku vysávač.

Ručný aku vysávač podľa typu

Podľa konkrétneho typu delíme aku ručné vysávače na:

  • Autovysávače sú ideálne na upratovanie interiéru automobilu.
  • Vodný aku ručný vysávač využíva na vysávanie nečistôt podtlak vody.
  • Cyklónové sú zvláštnym typom vysávačov, ktoré využívajú odstredivú silu.
  • Viacúčelové aku vysávače nájdu využitie pri mnohých príležitostiach, spravidla si poradia s niekoľkými typmi povrchov a nečistôt.

Ručný aku vysávač u nás nájdete v samostatnej kategórii.

Aku ručný vysávač podľa typu povrchu

Ak vyberáte aku ručný vysávač, dobre sa pozrite, aké typy povrchov (tvrdé či mäkké) zvládne vyčistiť. V prípade, že máte doma množstvo rôznych typov, možno pre vás bude ideálnou voľbou viacúčelový vysávač. Klasický ručný aku vysávač to často zvládne tiež, ale radšej sa vždy presvedčte v popise alebo v parametroch produktu.

i

Ručný aku vysávač neponúka iba vysávanie

Ručný aku vysávač môže okrem vysávania ponúkať aj suché či mokré čistenie. Mokré sa obvykle používa pre dlaždice či lino, naopak suché môže byť vhodné pre koberce a čalúnenie.

Aký typ batérie má ručný aku vysávač?

Batéria predstavuje parameter, v ktorom sa jednotlivé ručné akumulátorové vysávače podstatne odlišujú. Niektoré potrebujú na plné dobitie až 12 hodín, iným stačí necelá 1 hodina a automaticky to neznamená, že sa dlhší čas nabíjania rovná dlhšej výdrži. Úlohu tu hrá kapacita a napätie batérie. Hlavný je aj výber jej typu:

  • Li-ion označuje novší typ batérie, ktorý netrpí pamäťovým efektom, takže batériu nemusíte nechať celú vybiť pred jej ďalším nabitím, dokonca sa to naopak neodporúča.
  • Ni-Mh je starší typ batérie, ktorý by ste vždy mali pred opätovným nabitím nechať kompletne vybiť, aby nedošlo k predčasnému opotrebovaniu batérie. Ide o už spomínaný pamäťový efekt.

Čas nabíjania a výdrž batérie sa odvíja od jej kapacity. Čím vyššia kapacita, tým vyššia výdrž. Kapacitu udávame v miliampérhodinách (mAh). Pre dlhú výdrž zvoľte aspoň 2 000 mAh.

Potrebný príkon pre aku ručný vysávač

Príkon nám hovorí, koľko energie aku ručný vysávač potrebuje na svoj chod. Ako už názov napovedá, väčšinou súvisí s výkonom, ale vyšší príkon nemusí vždy znamenať vyšší výkon. Niektorí výrobcovia uvádzajú iba príkon, ktorého jednotkou je watt (W). Obvykle sa pri ručných akumulátorových modeloch pohybuje v rozmedzí od 30 do 150 W.

Aký hlučný je ručný aku vysávač?

Ručný aku vysávač je spravidla pomerne hlučný, ale aj v tomto prípade samozrejme existujú výnimky. Hlučnosť meriame v decibeloch (dB). Akumulátorový ručný vysávač sa najčastejšie drží okolo hranice približne 70 – 80 dB, čo sa dá prirovnať napríklad k silnej prevádzke. Na porovnanie, hlučnosť fénu je asi 90 dB.

i

Aku ručný vysávač je vhodný skôr na kratšie upratovanie, hlučnosť teda nie je až taká dôležitá.

Filtre pre ručný aku vysávač

Ručný aku vysávač je vybavený filtrom, ktorý má za úlohu zachytávať nečistoty.

  • HEPA filter dokáže zachytiť aj tie najmenšie mikročastice ako jemný prach či peľ, preto je vhodný aj pre alergikov.
  • Umývateľný filter sa ľahko udržuje – pod tečúcou vodou je ho možné jednoducho umyť.
  • EPA filter ponúka vysokú mieru filtrácie. Jej stupeň vždy označuje konkrétne číslo.
  • Papierový filter nie je príliš bežný a hodí sa hlavne pre fanúšikov využitia prírodných materiálov.

Vysokú mieru filtrácie vám zaistia filtre vyššej triedy EPA a HEPA, ktoré sú oveľa účinnejšie pri redukcii nečistôt. HEPA filtre sú pritom ešte o niečo pokročilejším typom ako EPA.

Ručný aku vysávač a jeho rozmery

Ako je vlastne ručný aku vysávač veľký? Spravidla ide o menší spotrebič, ktorého výška, šírka aj dĺžka sa pohybujú v desiatkach centimetrov, opäť však nájdeme výnimky. Hmotnosť začína približne na 0,5 kg a len málokedy presiahne 2 kg. Aku ručný vysávač skrátka predstavuje vysoko mobilný a flexibilný spotrebič.

i

Ručný aku vysávač a objem zbernej nádoby

Objem zbernej nádoby nám hovorí, aké veľké množstvo nečistôt dokáže ručný aku vysávač pojať pred tým, než bude potrebné nádobu vysypať. Na kratšie vysávanie si vystačíte s objemom do 0,5 l, najčastejšie však narazíte na litrové nádoby.

Aku ručný vysávač ponúka rôzne hubice

Aku ručný vysávač môže ponúkať aj špeciálne hubice, ktoré sú vždy určené na konkrétny typ či rozmery povrchu. Veľmi obľúbená je štrbinová hubica, vďaka ktorej sa ručný vysávač aku dostane aj do užších miest. Informácie ohľadom hubíc hľadajte opäť v popise alebo v parametroch produktu.

Ručný akumulátorový vysávač Concept

Vyšší počet hubíc robí z aku ručného vysávača multifunkčný spotrebič, s ktorým vyčistíte mnoho rôznych typov povrchu a nečistôt. Jeden prístroj vám ušetrí peniaze aj miesto.

Nabíjacia výbava pre ručný aku vysávač

Nabíjacia výbava je pre ručný aku vysávač veľmi dôležitá, preto sa dobre pozrite, či vami vybraný produkt ponúka v balení všetko, bez čoho sa nezaobídete a čo zároveň doma nemáte. Niektoré ručné aku vysávače neposkytujú žiadnu nabíjaciu výbavu. V sekcii batérie a nabíjanie si môžete chýbajúce časti dokúpiť.

i

Vyskúšajte aj tyčový aku vysávač

Tyčový aku vysávač je ešte flexibilnejší a pre dlhšie vysávanie značne pohodlnejší. Vďaka funkcii 2 v 1 z neho navyše môžete urobiť klasický akumulátorový ručný vysávač.

Ručný aku vysávač a ďalšie funkcie

Pre ešte príjemnejšie používanie môže byť ručný aku vysávač vybavený špeciálnymi funkciami.

  • Indikátor nabíjania zaistí, že budete mať vždy prehľad o stave batérie vášho vysávača.
  • LED osvetlenie vyzerá štýlovo a pri zhoršených svetelných podmienkach je aj funkčné.

Pripravili sme pre vás produkty zoradené podľa predaja. Aký je najpredávanejší ručný vysávač?

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
82 položiek
4,4 57×
Concept VP4410 11,1 V Deeser Ultimate
Ručný vysávač – aku, na všetky druhy podláh, pre alergikov, na suché čistenie, na batérie Li-Ion, doba chodu 20 min, doba nabíjania 4 h, HEPA H13 filter, hlučnosť 78 dB, plastová zberná nádoba, rozmery 28 × 8 × 34 cm (V׊×H), hmotnosť 0,8 kg, čierna farba
59,90 €
Zánovné
Objednávací kód: CONRV215
4,0
Hoover HANDY 700 HH710BSS 011
Ručný vysávač – aku, na tvrdé podlahy, pre alergikov, na suché čistenie, na batérie Li-Ion, doba chodu 12 min, doba nabíjania 3 h, EPA filter, hlučnosť 80 dB, LED osvetlenie, rozmery 41,8 × 6,9 × 6,6 cm (V׊×H), hmotnosť 0,66 kg, modrá farba
99,90 €
Zánovné
Objednávací kód: HOORV841
4,7
Hoover HANDY 700 HH710PPT 011
Ručný vysávač – aku, na tvrdé podlahy a mäkké povrchy, na zvieracie chlpy, na vysávanie, na batérie Li-Ion, doba chodu 12 min, doba nabíjania 3 h, EPA filter, hlučnosť 80 dB, plastová zberná nádoba, ovládanie na tele, LED osvetlenie, rozmery 41,8 × 6,9 × 6,6 cm (V׊×H), hmotnosť 0,66 kg, sivá farba
102,90 €
Zánovné
Objednávací kód: HOORV014
5,0 10×
Niceboy ION Hurricane R3 22,2 V WET & DRY
Ručný vysávač – aku, na všetky druhy podláh, pre alergikov a na zvieracie chlpy, na vysávanie, na batérie Li-Ion, doba chodu 25 min, doba nabíjania 4 h, HEPA H13 filter, príkon 150 W, hlučnosť 78 dB, plastová zberná nádoba s obejmom 0,5 l, ovládanie na tele, indikátor nabíjania a LED osvetlenie, s hadicou, rozmery 12,5 × 10,7 × 41,5 cm (V׊×H), hmotnosť 1,1 kg, čierna farba
64,90 €
Zánovné
Objednávací kód: NICrvs77
SEVERIN HV 7140 aku
Ručný vysávač – aku, na všetky druhy podláh, na zvieracie chlpy, na vysávanie, na batérie Li-Ion, doba chodu 30 min, doba nabíjania 4 h, HEPA filter, príkon 120 W, hlučnosť 79 dB, plastová zberná nádoba s obejmom 0,2 l, ovládanie na tele, dĺžka kábla 1,7 m, indikátor nabíjania a regulácia výkonu, rozmery 44 × 8 × 7 cm (V׊×H), hmotnosť 0,8 kg, zásobník na nečistoty na vysávanie súčasťou balenia, biela a čierna farba
Novinka
102,16 €
Na sklade > 5 ks u dodávateľa
Objednávací kód: MBaaa1156
Verk 27024 Mini stolný vysávač USB biely
Ručný vysávač – aku, na všetky druhy podláh, na vysávanie, umývateľný filter, hmotnosť 0,115 kg, biela a čierna farba
Novinka
8,60 €
Na sklade > 10 ks u dodávateľa
Objednávací kód: MBaaa1292
KÄRCHER CVH 2
Ručný vysávač – aku, na mäkké povrchy, čalúnenie, linoleum a drevené podlahy, pre alergikov, na vysávanie a suché čistenie, na batérie Li-Ion, doba chodu 10 min, doba nabíjania 4 h, bez oklepu, HEPA 12 filter, hlučnosť 78 dB, objem zbernej nádoby 0,15 l, ovládanie na tele, indikátor nabíjania, LED displej a regulácia výkonu, so sacím štetcom, rozmery 7,6 × 33 cm (V×H), hmotnosť 0,7 kg, filter súčasťou balenia, biela farba
55,90 €
Rozbalené
Objednávací kód: KARrvs01
1,0
Cecotec Conga Rockstar Hand 8,4 V
Ručný vysávač – aku, na všetky druhy podláh, pre alergikov a na zvieracie chlpy, na vysávanie, mokré čistenie a suché čistenie, na batérie Li-Ion, doba chodu 20 min, doba nabíjania 4 h, high Efficiency filter, hlučnosť 72 dB, plastová zberná nádoba s obejmom 0,1 l, ovládanie na tele, s predlžovacou trubicou, so sacím štetcom, rozmery 8 × 42 × 12 cm (V׊×H), hmotnosť 0,99 kg, čierna a sivá farba
48,90 €
Zánovné
Objednávací kód: CECrvs37
5,0
Orava Acuvac
Ručný vysávač – aku, na všetky druhy podláh, na vysávanie, na batérie Li-Ion, doba chodu 15 min, doba nabíjania 4 h, umývateľný filter, príkon 85 W, hlučnosť 75 dB, plastová zberná nádoba s obejmom 0,1 l, ovládanie na tele, indikátor nabíjania, rozmery 36 × 7 × 7 cm (V׊×H), hmotnosť 0,9 kg, sivá farba
31,40 €
Na sklade > 5 ks u dodávateľa
Objednávací kód: ORARV830
4,0
Girmi AP1000Wet & Dry
Ručný vysávač – aku, na všetky druhy podláh, na zvieracie chlpy, na vysávanie, na batérie Ni-MH, doba chodu 18 min, doba nabíjania 10 h, príkon 30 W, hlučnosť 70 dB, plastová zberná nádoba s obejmom 0,55 l, ovládanie na tele, rozmery 37 × 12 × 11 cm (V׊×H), hmotnosť 0,9 kg, zásobník na nečistoty na vysávanie súčasťou balenia, biela a zelená farba
39,26 €
Na sklade 1 ks u dodávateľa
Objednávací kód: BVZmisc670
Severin HV 7146
Ručný vysávač – aku, na všetky druhy podláh, na zvieracie chlpy, na mokré čistenie a suché čistenie, na batérie Li-Ion, doba chodu 30 min, doba nabíjania 5 h, h7 filter, príkon 120 W, objem zbernej nádoby 0,65 l, LED osvetlenie, rozmery 18,5 × 19 × 47 cm (V׊×H), hmotnosť 2,16 kg, biela a čierna farba
74,64 €
Na sklade > 5 ks u dodávateľa
Objednávací kód: BVZmisc893
Orava VY-224 G
Ručný vysávač – aku, na všetky druhy podláh, na vysávanie, na batérie Li-Ion, doba chodu 12 min, doba nabíjania 5 h, umývateľný filter, príkon 100 W, hlučnosť 72 dB, plastová zberná nádoba s obejmom 0,5 l, ovládanie na tele, rozmery 13 × 41,5 × 11 cm (V׊×H), hmotnosť 0,93 kg, držiak na stenu súčasťou balenia, čierna farba
47,14 €
Na sklade > 5 ks u dodávateľa
Objednávací kód: ORARV727
Orava VY-224 B
Ručný vysávač – aku, na všetky druhy podláh, na vysávanie, na batérie Li-Ion, doba chodu 12 min, doba nabíjania 5 h, umývateľný filter, príkon 100 W, hlučnosť 72 dB, plastová zberná nádoba s obejmom 0,5 l, ovládanie na tele, rozmery 13 × 41,5 × 11 cm (V׊×H), hmotnosť 0,93 kg, držiak na stenu súčasťou balenia, modrá farba
47,14 €
Na sklade > 5 ks u dodávateľa
Objednávací kód: ORARV710
4,7 19×
Rowenta AC9736WO Xtouch Black
Ručný vysávač – na zbieranie nečistôt, na všetky povrchy, na auto, doba prevádzky: 10min, doba nabíjania: 3h, typ batérie: Li-ion, cyklónová technológia, objem nádoby na prach: 200ml, hlučnosť: 83dB, dobíjacia základňa, štrbinová hubica, kefová, nízka hmotnosť: 0.6kg, kompaktná veľkosť, výška: 40.7cm, šírka: 6.6cm, hĺbka: 6.6cm, farba: čierna, 15-ročná záruka opraviteľnosti
98,90 €
Na objednávku – termín upresníme > 5 ks
Očakávame 10. 5. 2024
Objednávací kód: ROWRV152
4,0
Cecotec Conga Rockstar Micro + Animal
Ručný vysávač – aku, na všetky druhy podláh, na zvieracie chlpy, na vysávanie a suché čistenie, na batérie Li-Ion, doba chodu 40 min, doba nabíjania 4 h, high Efficiency filter, hlučnosť 78 dB, plastová zberná nádoba s obejmom 0,1 l, ovládanie na tele, regulácia výkonu, s predlžovacou trubicou, so sacím štetcom, rozmery 8 × 44 × 7 cm (V׊×H), hmotnosť 0,73 kg, čierna farba
101,23 €
Na objednávku – termín upresníme 3 ks
Očakávame 22. 4. 2024
Objednávací kód: CECrvs82
KÄRCHER CVH 2
Ručný vysávač – aku, na mäkké povrchy, čalúnenie, linoleum a drevené podlahy, pre alergikov, na vysávanie a suché čistenie, na batérie Li-Ion, doba chodu 10 min, doba nabíjania 4 h, bez oklepu, HEPA 12 filter, hlučnosť 78 dB, objem zbernej nádoby 0,15 l, ovládanie na tele, indikátor nabíjania, LED displej a regulácia výkonu, so sacím štetcom, rozmery 7,6 × 33 cm (V×H), hmotnosť 0,7 kg, filter súčasťou balenia, biela farba
58,90 €
Na objednávku – termín upresníme 2 ks
Očakávame 19. 4. 2024
Objednávací kód: KARrvs01
Cecotec Conga Rockstar Micro Essential
Ručný vysávač – aku, na všetky druhy podláh, na zvieracie chlpy, na vysávanie a suché čistenie, na batérie Li-Ion, doba chodu 40 min, doba nabíjania 4 h, high Efficiency filter, hlučnosť 76 dB, plastová zberná nádoba s obejmom 0,1 l, ovládanie na tele, regulácia výkonu, s predlžovacou trubicou, so sacím štetcom, rozmery 8 × 44 × 7 cm (V׊×H), hmotnosť 0,73 kg, sivá farba
Zľavnené -10 %
63,20 € 69,90 €
Na objednávku – termín upresníme 1 ks
Očakávame 22. 4. 2024
Objednávací kód: CECrvs05
DOMO DO238S
Ručný vysávač – aku, na všetky druhy podláh, na vysávanie, na batérie Li-Ion, doba chodu 12 min, doba nabíjania 2,5 h, HEPA filter a umývateľný filter, hlučnosť 77 dB, plastová zberná nádoba s obejmom 0,1 l, ovládanie na tele, LED kontrolky stavu nabitia batérie a trojstupňový čistiaci systém, so sacím štetcom, rozmery 29 × 7 × 7 cm (V׊×H), hmotnosť 0,53 kg, zásobník na nečistoty na vysávanie súčasťou balenia, čierna farba
50,16 €
Na objednávku – termín upresníme
Objednávací kód: DOMRV369
POWDP6030 - Aku ručný vysávač 20 V (bez AKU)
Priemyselný vysávač – aku, na všetky druhy podláh, na suché čistenie, umývateľný filter, plastová zberná nádoba o objeme 0,6 l, hmotnosť 1,1 kg, oranžová farba
54,31 €
Na sklade 3 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: LCx1139
3,9 16×
Bosch GAS 12 V Professional
Ručný vysávač – aku, na vysávanie, na batérie Li-Ion, plastová zberná nádoba, ovládanie na tele, modrá farba
81,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: BOFAC8a7
4,0
Gardena - Akumulátorový vonkajší ručný vysávač, EasyClean Li - sada
Vysávač lístia – GARDENA akumulátorový ručný vysávač EasyClean Li je skvelý na flexibilné čistenie vonku i vo vnútri. Je schopný vysávať vlhké aj suché častice. To znamená, že ho možno použiť na nekonečné množstvo úloh. Integrovaný lítiovo-iónový akumulátor je obzvlášť silný; vďaka tomu dokáže povysávať ešte väčšie nečistoty, vlhkú zeminu alebo lístie. Vysokokvalitný filter zaručuje efektívny sací výkon pri vysávaní prachu a omrviniek. Ručný vysávač EasyClean Li je vždy k dispozícii, či už na balkóne alebo na terase, v garáži alebo na čistenie v aute. Vysávač možno skladovať bezpečne na držiaku s integrovanou nabíjacou stanicou, čím je kedykoľvek pripravený na prácu. Súprava obsahuje dlhú štrbinovú a kefovú hlavicu.
124,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: GARD226
5,0
Gardena Akumulátorový vonkajší ručný vysávač EasyClean Li
Ručný vysávač – aku, na mäkké povrchy, na zvieracie chlpy, na mokré čistenie a suché čistenie, na batérie Li-Ion, doba chodu 20 min, doba nabíjania 4 h, EPA filter, hlučnosť 92 dB, objem zbernej nádoby 1 l, rozmery 50,3 × 19 × 200 cm (V׊×H), hmotnosť 1,3 kg, čierna farba
109,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: GARD225
Misura MA01 bezdrôtový skladací vysávač do auta biely - Vysávač do auta Varianty
3,9
Misura MA01 bezdrôtový skladací vysávač do auta biely
Vysávač do auta – príkon 70W, typ napájania aku
38,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MISUa2
4,4 221×
CONCEPT VP4351 11,1 V Wet & Dry Riser pet
Ručný vysávač – aku, na mäkké povrchy, na zvieracie chlpy, na mokré čistenie, na batérie Li-Ion, doba chodu 20 min, doba nabíjania 4 h, HEPA filter, hlučnosť 70 dB, plastová zberná nádoba s obejmom 1 l, indikátor nabíjania, rozmery 42 × 12,5 × 11 cm (V׊×H), hmotnosť 1,08 kg, čierna farba
38,90 €
Zánovné
Objednávací kód: CONRV444

Ručné akumulátorové vysávače

V kategórii Ručné akumulátorové vysávače máme práve teraz na Alza.sk celkom 82 produktov.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné ručné akumulátorové vysávače Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie ručné akumulátorové vysávače Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie ručné akumulátorové vysávače Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii ručné akumulátorové vysávače recenzie
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií