AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Sety klávesnice a myši

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Pripojenie
Bezdrôtová
(210)
Drôtová
(29)
Určenie klávesnice
Kancelárska
(204)
Herná
(9)
K televízoru
(23)
Lokalizácia
Česká
(155)
Slovenská
(125)
Anglická
(11)
Americká
(14)
Americká (medzinárodná)
(18)
Typ klávesov
Klasické (vysokoprofilové)
(52)
Nízkoprofilové
(136)
Chiclet
(42)
Typ
Herná
(10)
Kancelárska
(209)
Cestovná
(6)
Určenie
Pre pravákov
(57)
Symetrická
(164)
Technológia
Optická
(201)
Laserová
(6)
BlueTrack
(2)
Funkcie tlačidiel
Zmena DPI
(79)
Tiché
(38)
S dvojklikom
(8)
Dotykové
(1)
Farba
Antracitová
(1)
Biela
(30)
Čierna
(172)
Grafit
(7)
Medená
(2)
Najnovšie objednávky

Súprava klávesnica a myš je skvelou voľbou, pokiaľ preferujete zjednotený tovar od jedného výrobcu, nechcete sa zaoberať dokupovaním jedného z komponentov alebo chcete ušetriť, a zároveň nezľavovať zo svojich požiadaviek. Čítajte ďalej a my vám poradíme, ako zvoliť ten správny set klávesnica a myš, aby zodpovedal všetkým vašim požiadavkám.

Pokračovať

Súpravy klávesnica a myš podľa využitia klávesnice

Súpravy klávesnica a myš na PC sa vzájomne líšia celým radom rôznych aspektov, napríklad celkovým typom klávesnice či myši, spôsobom pripojenia alebo funkčnou výbavou. Najskôr sa však pozrieme na jednotlivé typy súprav podľa možností využitia ich klávesnice.

Kancelárske klávesnice – základ pre vaše písanie

Kancelárske sety, a predovšetkým ich klávesnice, sa najviac hodia na všeobecnú prácu s textom. Sú k dispozícii v mnohých vyhotoveniach s rôznymi funkciami. Niektoré tieto klávesnice môžu byť aj podsvietené alebo disponovať multimediálnymi klávesmi.

Herný set klávesnica a myš pre fanúšikov počítačových hier

Herný set klávesnica a myš cieli najmä na náročných počítačových hráčov. Môže sa pochváliť najrýchlejšou odozvou na stlačenie klávesov, atraktívnym dizajnom, programovateľnými tlačidlami či plne ovládateľným podsvietením v celom RGB spektre. Takmer to isté môžete očakávať od herných myší.

Ergonomické klávesnice – pohodlné písanie prispôsobené vášmu zápästiu

Vďaka svojej praktickej konštrukcii simulujú ergonomické klávesnice skvelé podmienky na písanie. Vaše ruky sa totiž vždy nachádzajú v uvoľnenej a prirodzenej polohe, čo znižuje napätie v zápästí a zvyšuje jeho pohyblivosť.

Kancelárska klávesnica
Kancelárska súprava

Herná bezdrôtová klávesnica a myš
Herná súprava

Ergonomická klávesnica
Ergonomická súprava

Nezabúdajte, že nie všetky klávesnice obsahujú tzv. numerický blok. Ak je to faktor, na ktorý si potrpíte, vyberte v parametrickom filtri vľavo kategóriu numerickej klávesnice.

Kompaktná klávesnica alebo v jednoduchosti je krása

Kompaktné klávesnice sa vyznačujú predovšetkým jednoduchým dizajnom s malými rozmermi a jednoduchou ovládateľnosťou. Obyčajne tiež disponujú iba základnou súpravou klávesov. Hlavnou výhodou však je to, že sa pohybujú skôr v nižšej cenovej relácii.

i

Niektoré klávesnice, ako napr. kancelárske či herné, sú dostupné aj ako mini klávesnice.

Správna lokalizácia klávesnice – o krok bližšie ku korektnému písaniu

Lokalizáciou klávesnice sa rozumie prítomnosť symbolov špecifických pre daný jazyk na klávesoch. Napríklad klávesnica so slovenskou lokalizáciou bude obsahovať tlačidlá ô, ľ, ä a pod.

Rôzne typy klávesov pre pohodlné písanie

Hardvérové vyhotovenie klávesov môže byť rôzne a pri výbere záleží najmä na tom, čo vyhovuje práve vám. Primárne rozlišujeme štyri základné typy, pričom každý z nich má isté výhody a nevýhody.

  • Mechanické klávesy sú klasika, ktorá sa vyznačuje vysokou životnosťou a kvalitnou odozvou pri stlačení.
  • Nízkoprofilové klávesy sú podobné tým notebookovým, sú však tichšie a majú stredný zdvih tlačidiel.
  • Chiclet klávesy disponujú rovnými hranami, štvorcovým tvarom, plochým zdvihom a väčšími medzerami medzi klávesmi čím umožňujú pohodlnejšie a efektívnejšie písanie.
  • Gumové klávesy bývajú vyrobené zo silikónu a spolu s pohodlím poskytujú ruka v ruke tichú prevádzku.

Bezdrôtový set klávesnica a myš, alebo klasický drôtový?

Set klávesnica a myš je možné rozdeliť do dvoch všeobecných kategórií podľa jedného zásadného kritéria – spôsobu pripojenia k zariadeniu. Oba typy prinášajú určité výhody a nevýhody. O čo teda ide?

  • Drôtové sety myš a klávesnica využívajú na pripojenie k počítaču kábel s USB portom, ponúkajú nižšiu odozvu klávesov a v porovnaní s bezdrôtovými setmi sú lacnejšie. Sú to jedny z najrozšírenejších PC periférií.
  • Bezdrôtové sety sa k PC pripájajú pomocou Bluetooth alebo WiFi. Medzi ich výhody patria najmä káblami neobmedzená mobilita a možnosť pripojiť sa k viacerým zariadeniam naraz – telefónu, tabletu či televízoru.

i

Ak je set bezdrôtovej klávesnice a myši pripájaný cez WiFi je k setu dodávaný USB prijímač, ktorý je nutné pripojiť k počítaču a spárovať. Bluetooth klávesnica a myš však žiadny prijímač nevyžadujú.

Sety klávesnica a myš je možné vyberať aj podľa toho, čo očakávate od ich myšky

Myš je nepopierateľne dôležitým komponentom každého setu a pre kvalitnú prácu na počítači, notebooku alebo napríklad tablete, je jej správny výber kľúčový. Existuje niekoľko dôležitých parametrov, ktoré treba pri výbere vziať do úvahy.

Myš a rôzne technológie snímania – bude to optika, laser, alebo snáď BlueTrack?

Technológia snímania udáva, akým spôsobom myš registruje pohyby po podložke. Predtým rozšírené guľôčkové myši dnes plne nahradili varianty s laserovým, optickým alebo BlueTrack snímačom. V čom sa jednotlivé typy líšia?

  • Optická myš využíva na snímanie pohybu senzor s LED diódami, ktorý vypočítava posun myši na základe obrazu podložia. Ak je povrch lesklý alebo hrubý, môže mať optický senzor so snímaním pohybu problém.
  • Laserová myš sníma pohyb pomocou sústavy laserových diód. Tie nesvietia, sú drahšie ako LED, ale naopak ponúkajú veľmi presné snímanie a poradia si aj s veľmi rýchlymi pohybmi a takmer akýmkoľvek povrchom.

BlueTrack myši ponúkajú unikátny senzor, vďaka ktorému presne snímajú pohyb aj na skle.

Na vyhotovenie myši nie je dobré zabúdať

Hľadáte myš na PC, notebook či tablet s rozšírenými možnosťami ovládania? Rôzne vyhotovenia vám môžu uľahčiť celkovú manipuláciu s myšou a vylepšiť tak vašu produktivitu.

  • Myš vhodná pre pravákov je v podstate štandardný typ myši, na ktorý narazíte spravidla najčastejšie.
  • Symetrický dizajn má jednoduchšie tvarovanie a je vhodný pre obe ruky.
  • Myš pre ľavákov je prispôsobená na ovládanie ľavou rukou.
  • Vertikálne myši poskytujú prirodzenejší úchop a pomáhajú v prevencii proti ochoreniu karpálneho tunela.
  • 3D myši sú určené pre profesionálov a prácu s grafickými editormi, ako je CAD.
  • Trackpad má namiesto mechanických tlačidiel a kolieska dotykovú plochu.

Špecializované tlačidlá myší a ich funkcie

Niektoré pokročilejšie myši sa pýšia mnohými hardvérovými tlačidlami, ktoré ponúkajú rôzne špeciálne funkcie. Základnou výbavou myši je pravé a ľavé tlačidlo a rolovacie koliesko. Akú funkciu budú jednotlivé tlačidlá zastupovať, si môžete naprogramovať v softvéri, ktorý k myši dostanete. Ktoré funkcie patria medzi tie najčastejšie?

  • Zmena DPI sa môže hodiť, ak používate jednu myš na viac činností (napríklad na hranie hier a zároveň na kancelársku prácu), z ktorých každá vyžaduje inú citlivosť myši.
  • Dvojklik alebo kliknutie dvakrát rýchlo za sebou, ktoré si na niektorých myšiach môžete nastaviť.
  • Tichá myš má špeciálny mechanizmus tlačidiel, ktorý pri stlačení nevydáva žiadny hluk.

Set klávesnica a myš (prípadne slúchadlá) je predurčený na hranie hier

Set klávesnica a myš + slúchadlá je skvelou kombináciou všetkých nenahraditeľných periférií, a to najmä pre zapálených hráčov. Herné klávesnice ponúknu dynamické RGB podsvietenie, vysokoprofilové klávesy a často aj veľmi oceňovanú odolnosť voči vode. Myši zasa disponujú nastaviteľným DPI, mnohými programovateľnými tlačidlami a slúchadlá bývajú vybavené mikrofónom.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.

Najpredávanejšie

1.
Set klávesnice a myši – bezdrôtový, rozhranie: USB a bezdrôtový USB prijímač, česká a slovenská kancelárska klávesnica + optická myš, 1000 DPI, 3 tlačidlá
49,90 €

2.
Set klávesnice a myši – bezdrôtový, rozhranie: bezdrôtový USB prijímač, česká a slovenská kancelárska klávesnica, nízkoprofilové klávesy + optická myš, 3 tlačidlá
40,90 €

3.
Set klávesnice a myši – bezdrôtový, do kancelárie aj domácnosti, dosah až 10m, nízkoprofilové klávesy, technológia power saving mode, 6 multimediálnych klávesov, nožnicový mechanizmus klávesov, Plug & Play, 2× AAA batérie (v balení), česká a slovenská lokalizácia klávesov, USB nano receiver 2.4GHz + myš, bezdrôtová, optická, 800 – 1200 DPI, technológia power saving mode, bez podsvietenia, 3 tlačidlá, životnosť až 3 000 000 kliknutí, Silent Click – tiché hlavné tlačidlá, symetrická (pre pravákov aj ľavákov), 2× AAA batérie (v balení) , Plug & Play
30,90 €

Ďalšie najpredávanejšie
239 položiek
Naša značka TOP kvalita za super cenu
4,1 50×
Eternico Wireless súprava KS4001 – CZ/SK
Set klávesnice a myši – bezdrôtový, do kancelárie aj domácnosti, dosah až 10m, nízkoprofilové klávesy, technológia power saving mode, 6 multimediálnych klávesov, nožnicový mechanizmus klávesov, Plug & Play, 2× AAA batérie (v balení), česká a slovenská lokalizácia klávesov, USB nano receiver 2.4GHz + myš, bezdrôtová, optická, 800 – 1200 DPI, technológia power saving mode, bez podsvietenia, 3 tlačidlá, životnosť až 3 000 000 kliknutí, Silent Click – tiché hlavné tlačidlá, symetrická (pre pravákov aj ľavákov), 2× AAA batérie (v balení) , Plug & Play
Super cena
30,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: AET4001a
Ľudová voľba Lacné, ale dobre hodnotené
4,3 45×
Rapoo 8050T Set CZ/SK
Set klávesnice a myši – bezdrôtový, rozhranie: bluetooth a bezdrôtový USB prijímač, česká a slovenská kancelárska klávesnica, chiclet klávesy, multimediálne klávesy + optická myš, 1300 DPI, 3 tlačidlá, miniatúrny senzor
26,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: JV727a2
Zlatá stredná cesta Dobrý pomer cena/výkon
4,6 70×
Logitech Wireless Combo MK540 CZ + SK
Set klávesnice a myši – bezdrôtový, rozhranie: USB a bezdrôtový USB prijímač, česká a slovenská kancelárska klávesnica + optická myš, 1000 DPI, 3 tlačidlá
49,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: MC049c01
Pre náročných Kvalita bez kompromisov
4,7 55×
Dell Multi-Device Wireless Combo KM7120W CZ/SK – Titan Gray
Set klávesnice a myši – bezdrôtový, rozhranie: bluetooth a bezdrôtový USB prijímač, česká a slovenská kancelárska klávesnica, nízkoprofilové klávesy, programovateľné klávesy a multimediálne klávesy + optická myš, 1600 DPI, 7 tlačidiel
75,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: ADP2h005d
4,6 48×
Logitech Wireless Combo MK295, graphite (CZ/SK)
Set klávesnice a myši – bezdrôtový, rozhranie: bezdrôtový USB prijímač, česká a slovenská kancelárska klávesnica, nízkoprofilové klávesy + optická myš, 3 tlačidlá
40,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: MC048m32a1
4,5 24×
Pridať do PC konfigurátora
CONNECT IT CKM-7801-CS (CZ + SK), white
Set klávesnice a myši – bezdrôtový, rozhranie: USB, česká a slovenská kancelárska klávesnica, nízkoprofilové klávesy, multimediálne klávesy + optická myš, 1200 DPI, 3 tlačidlá
15,90 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: JD766l2
4,8 57×
Pridať do PC konfigurátora
CONNECT IT CKM-7800-CS (CZ + SK), black
Set klávesnice a myši – bezdrôtový, rozhranie: bezdrôtový USB prijímač, česká a slovenská kancelárska klávesnica, nízkoprofilové klávesy, multimediálne klávesy + optická myš, 1200 DPI, 3 tlačidlá
17,90 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: JD766l1
4,7 416×
Pridať do PC konfigurátora
Logitech Wireless Touch Keyboard K400 Plus CZ
Klávesnica k televízoru, s touchpadom, mechanická, bezdrôtová, čierna, nízkoprofilové klávesy, česká a slovenská lokalizácia klávesov, USB a Bezdrôtový USB prijímač, na AA batérie
39,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: MC050d1c
4,1 55×
Pridať do PC konfigurátora
EVOLVEO WK-142
Set klávesnice a myši – bezdrôtový, rozhranie: bezdrôtový USB prijímač, česká kancelárska klávesnica, vysokoprofilové klávesy + optická myš, 1000 DPI, 6 tlačidiel
14,90 €
Na sklade 2 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: ML021c4
CONNECT IT CKM-7500-SK CZ/SK Black - Set klávesnice a myši Varianty
4,4 139×
CONNECT IT CKM-7500-SK CZ/SK Black
Set klávesnice a myši – bezdrôtový, rozhranie: USB a bezdrôtový USB prijímač, česká a slovenská kancelárska klávesnica, nízkoprofilové klávesy + optická myš, 1000 DPI, 3 tlačidlá
14,90 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: JD766j8
Rapoo 9300M Sada CZ/SK čierna - Set klávesnice a myši Varianty
4,4 63×
Rapoo 9300M Sada CZ/SK čierna
Set klávesnice a myši – bezdrôtový, rozhranie: bluetooth a bezdrôtový USB prijímač, česká a slovenská kancelárska klávesnica, nízkoprofilové klávesy, multimediálne klávesy + optická myš, 1300 DPI, 3 tlačidlá
38,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: JV727a5
CONNECT IT CKM-7510-CS CZ/SK White - Set klávesnice a myši Varianty
4,4 139×
CONNECT IT CKM-7510-CS CZ/SK White
Set klávesnice a myši – bezdrôtový, rozhranie: USB a bezdrôtový USB prijímač, česká a slovenská kancelárska klávesnica, nízkoprofilové klávesy + optická myš, 1000 DPI, 3 tlačidlá
19,90 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: JD766j9
C-TECH WLTK-01 CZ/SK čierna - Klávesnica Varianty
3,8 155×
Pridať do PC konfigurátora
C-TECH WLTK-01 CZ/SK čierna
Klávesnica na diaľkové ovládanie PC/televízora, s touchpadom, membránová, bezdrôtová, čierna, nízkoprofilové klávesy, česká a slovenská lokalizácia klávesov, Bezdrôtový USB prijímač, na AAA batérie
17,90 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: MC430g1
4,5 412×
Logitech Wireless Combo MK270 CZ
Set klávesnice a myši – bezdrôtový, rozhranie: bezdrôtový USB prijímač, česká a slovenská kancelárska klávesnica, vysokoprofilové klávesy + optická myš, 1000 DPI, 3 tlačidlá
31,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: MC048m32
3,9
Pridať do PC konfigurátora
CONNECT IT CKM-7804-CS (CZ + SK), white
Set klávesnice a myši – bezdrôtový, rozhranie: bezdrôtový USB prijímač, česká a slovenská kancelárska klávesnica, nízkoprofilové klávesy, multimediálne klávesy + optická myš, 1200 DPI, 3 tlačidlá
18,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: JD766l4
4,3 14×
Genius KM-160
Set klávesnice a myši – drôtový, rozhranie: USB, česká a slovenská kancelárska klávesnica, vysokoprofilové klávesy + optická myš, 1000 DPI, 3 tlačidlá
10,90 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: MB900a3
4,6 60×
Logitech Wireless Combo MK345 CZ + SK
Set klávesnice a myši – bezdrôtový, rozhranie: bezdrôtový USB prijímač, česká a slovenská kancelárska klávesnica, vysokoprofilové klávesy + optická myš, 1000 DPI, 3 tlačidlá
44,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: MC049a15a
4,6 81×
Pridať do PC konfigurátora
EVOLVEO WK-160 čierno-žltá
Set klávesnice a myši – bezdrôtový, rozhranie: USB a bezdrôtový USB prijímač, česká kancelárska klávesnica, vysokoprofilové klávesy + optická myš, 1000 DPI, 3 tlačidlá
18,90 €
Na sklade 3 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: ML022d1
4,2
Pridať do PC konfigurátora
CONNECT IT CKM-7803-CS (CZ + SK), black
Set klávesnice a myši – bezdrôtový, rozhranie: bezdrôtový USB prijímač, česká a slovenská kancelárska klávesnica, nízkoprofilové klávesy, multimediálne klávesy + optická myš, 1200 DPI, 3 tlačidlá
19,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: JD766l3
4,7 49×
Logitech Slim Wireless Combo MK470 CZ
Set klávesnice a myši – bezdrôtový, rozhranie: bezdrôtový USB prijímač, česká a slovenská kancelárska klávesnica, nízkoprofilové klávesy + optická myš, 1000 DPI, 3 tlačidlá, miniatúrny senzor
47,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: MC049a3
4,3 34×
C-TECH WLKMC-02
Set klávesnice a myši – bezdrôtový, rozhranie: bezdrôtový USB prijímač, česká a slovenská kancelárska klávesnica, vysokoprofilové klávesy + optická myš, 1200 DPI, 3 tlačidlá
14,90 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: MC505a20
4,7 88×
Pridať do PC konfigurátora
EVOLVEO WK-180 bielo-šedá
Set klávesnice a myši – bezdrôtový, rozhranie: USB a bezdrôtový USB prijímač, česká kancelárska klávesnica, vysokoprofilové klávesy + optická myš, 1000 DPI, 3 tlačidlá
18,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: ML022d2
3,9 14×
Rapoo 9500M Sada CZ/SK
Set klávesnice a myši – bezdrôtový, rozhranie: bluetooth a bezdrôtový USB prijímač, česká a slovenská kancelárska klávesnica, nízkoprofilové klávesy, multimediálne klávesy + optická myš, 1300 DPI, 3 tlačidlá
58,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: JV727a1
EVOLVEO WK29B - Klávesnica Varianty
4,0 320×
Pridať do PC konfigurátora
EVOLVEO WK29B
Klávesnica k televízoru, mechanická, bezdrôtová, čierna, nízkoprofilové klávesy, česká lokalizácia klávesov, Bluetooth, na AAA batérie
19,90 €
Na sklade 4 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: ML015i

Sety klávesnice a myši

sponzorovaný článokMá Rapoo šancu v najvyššej lige počítačového príslušenstva? Podľa noviniek určite áno Rapoo prináša na trh nové klávesnice aj myši. Ide o prémiové bezdrôtové modely, ktoré myslia hlavne na náročných zákazníkov. Na materiáloch ani funkciách sa teda nešetrilo. Čo novinky ponúkajú a čím chcú zaujať?
Ak plánujete nákup kvalitnej hernej klávesnice a myši, zbystrite pozornosť. Spoločnosť MSI práve spustila zaujímavú akciu „Vyťukaj si svoj kľúč", kedy k vybraným mechanickým klávesniciam získate ako odmenu aj 15 dolárov do vašej STEAM peňaženky. Idete do toho?
Logitech POP Keys & POP Mouse je duo dizajnového retro príslušenstva, ktoré sa snaží osloviť predovšetkým mladých, ale pri pohľade na kvalitné vyhotovenie a pokročilé funkcie je jasné, že je vhodné aj pre tých najnáročnejších používateľov.
MSI27-palcový MSI Optix: Monitor s najlepším farebným gamutom na trhu Nové monitory od MSI sú určené najmä pre profesionálnych e-sportových hráčov. Ponúknu skvelé vlastnosti, ako je vysoká obnovovacia frekvencia, široké farebné spektrum a technológie šetriace oči. Jedným z nich je monitor 27" MSI Optix MAG274QRF-QD.
Ako nastaviť anglickú klávesnicu vo Windows 10? Ako ju rýchlo prepnúť alebo pridať do systému? A ako sa líši prepínanie medzi jazykmi a prepínanie medzi klávesnicami? Alebo aké máme rozloženie klávesníc a čo je QWERTY a QWERTZ? Odpovede na takéto otázky nájdete v tomto...
Zaujímali ste sa niekedy, čo znamená hodnota DPI, keď si vyberáte novú myš? Mnoho používateľov nad tým mávne rukou, ale najmä hráči by mali byť rozhodne pozorní a pozrieť sa na náš článok.
Viac článkov Všetky články

Sety klávesnice a myši

V kategórii Sety klávesnice a myši máme práve teraz na Alza.sk celkom 239 produktov.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné sety klávesnice a myši Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie sety klávesnice a myši Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie sety klávesnice a myši Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii sety klávesnice a myši recenzie
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií