AlzaPlus+ sport AlzaBoxy Q1

Bežky

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Určené pre
Dieťa
(23)
Muža
(41)
Ženu
(50)
Junior
(1)
Úroveň lyžiara
Začiatočník
(1)
Rekreačná
(43)
Športová
(31)
Bežecká technika
Klasická
(68)
Korčuľovanie
(8)
Typ skĺznice
Hladká
(2)
Šupiny
(25)
Skin
(39)
Nanogrip G-grip
(2)
G-Grip
(2)
Mazacie
(5)
Norma viazania
NNN
(3)
NNN/Prolink
(50)
Bez viazania
(14)
NNN (NIS)
(3)
Turnamic
(9)
Dĺžka lyží
100 cm
207 cm
-
Najnovšie objednávky

Beh na lyžiach patrí popri klasickom lyžovaní k obľúbeným zimným športom. Lyže bežky môžete vytiahnuť sotva napadne prvý sneh. Pri ich výbere sa riaďte vašimi schopnosťami, výškou, hmotnosťou aj štýlom jazdy. Na ktoré ďalšie parametre sa zamerať? Čítajte ďalej a dozviete sa, ako sa vyberá lyža bežka presne podľa vašich predstáv.

Pokračovať

Ako vybrať bežky podľa úrovne zdatnosti

Zaujíma vás, ako vybrať bežky pre začiatočníkov, rekreačných či športových bežkárov alebo aké vlastnosti majú pretekárske bežecké lyžiarky? Stupeň vašej zdatnosti je pri výbere veľmi dôležitý. Budete lyže bežky používať len ako príjemné spestrenie zimnej dovolenky, alebo to s bežkovaním ako športom myslíte vážne?

  1. Turistické bežky sa hodia pre začiatočníkov a rekreačných bežkárov, ktorí sa kochajú krajinou a nikam neponáhľajú. Bežecké lyže sú v porovnaní s ostatnými stabilnejšie, širšie, mäkšie a majú odolnú sklznicu, avšak nie príliš rýchlu.
  2. Športové bežecké lyže využijú pokročilí lyžiari aj nadšení športovci. Majú ľahšiu konštrukciu, rýchlejšiu a tvrdšiu sklznicu, ktorá je pomerne odolná. Oplatí sa vám v prípade, že dobre ovládate bežeckú techniku.
  3. Pretekárske bežecké lyže sa hodia na pretekanie alebo pre veľmi náročných športovcov. Bežka je užšia a tvrdšia. Jej sklznica je veľmi rýchla, ale náchylná na poškodenie – na pohodlnú jazdu preto potrebujete upravenú trať.

Ako dlhé bežky zvoliť? Záleží na preferovanom štýle jazdy aj prostredí

Ďalším dôležitým kritériom pri výbere je váš preferovaný štýl jazdy a prostredie, v ktorom chcete bežecké lyže využívať najčastejšie. Od toho sa totiž odvíja ich dĺžka, šírka aj zakrivenie.

Ako vybrať bežky na klasiku? Zamerajte sa na výraznú špičku

Bežky určené na klasickú techniku, teda jazdu v stope, spoznáte podľa výraznej špičky a ostrejšieho vrcholu. Ďalším typickým znakom je výrazné klenutie v oblasti mazacej komory, ktoré pri prenesení váhy umožňuje priľnutie ku snehu, a tým zaisťuje odraz. Klasická bežka býva približne o 20 až 30 cm dlhšia ako výška postavy lyžiara.

Ako vybrať bežky na korčuľovanie?

Bežky na korčuľovanie (alebo tiež skate bežecké lyže) sú typické svojou špičkou, ktorá je plochá a širšia ako majú bežky na klasiku, navyše je len mierne prehnutá v oblasti mazacej komory. Dĺžka by mala prevyšovať jazdca o 5 až 10 cm. Teraz viete, ako vybrať bežky na skate, avšak mali by ste vedieť aj to, že sú vhodné na hladký snehový podklad zrovnaný rolbou, nie do bežeckej stopy.

Ako vybrať kombinované bežecké lyže, ktoré sú ideálne ako na korčuľovanie, tak klasiku?

Kombinované bežecké lyže sú určené pre tých, ktorí nemajú vyhranený štýl jazdy. Umožňujú klasickú techniku jazdy aj korčuľovanie. Sú podobné ako bežky na klasiku, ale sú tvrdšie a majú menej klenutú komoru. Môžete ich nájsť tiež pod označením bežka combi.

Kombinované bežecké lyžiarky typicky presahujú výšku lyžiarov o 10 až 15 cm.

Ako vybrať bežky backcountry vhodné do terénu?

Bežky backcountry sú určené na jazdu mimo upravenej trasy. Pretože tu môžete naraziť na náročnejší terén, používajú sa odolnejšie lyže s oceľovými hranami a širšou sklznicou. Tá dodáva bežkárovi pocit stability aj v hlbokom snehu. Bežky backcountry by mali byť tiež o 10 až 15 cm dlhšie ako lyžiar.

i

Bežka podľa váhy? Ako ju vybrať?

Výrobcovia môžu uvádzať aj to, na akú hmotnosť lyžiarov sú konkrétne bežky vhodné. Pravidlo je jednoduché. Pre ťažších bežkárov sa hodí v danom rozmedzí bežka dlhšia. Ľahší bežkár potom siahne po lyžiach kratších a mäkších.

Bežecké lyže by nemali byť príliš široké, ani príliš úzke

Šírka bežeckých lyží je kľúčovým parametrom na určenie, či ide o lyže rekreačné – od 47 mm, alebo športové (pretekárske) typ – do 45 mm. Príliš široké bežecké lyže totiž pridávajú na hmotnosti, a tým znižujú kontrolu nad jazdou. Príliš úzke bežecké lyže sa môžu boriť do snehu, sú menej stabilné a zvyšujú tým riziko poranenia členka.

U nás zoženiete lyže bežky pre celú rodinu

U nás si zaobstaráte lyže bežky kompletne pre celú rodinu. Pre dospelých budú vždy dlhšie, než je postava lyžiara. Malé deti mávajú naopak bežecké lyže kratšie, než je ich výška. Vyberať tak môžete aj podľa nasledujúceho rozdelenia:

Ako si vybrať bežky pre deti? Záleží najmä na veku dieťaťa

Bežky pre deti sa čiastočne vymykajú pravidlám výberu bežiek pre dospelých. Zatiaľ čo u dospelých budú vždy vyššie ako každý z lyžiarov, pre deti do piatich rokov volíme bežky kratšie, aby sa im s nimi pri jazde dobre manipulovalo. Optimálna dĺžka bežiek pre deti vo veku piatich až desiatich rokov je o 15 cm viac, než je výška detskej postavy.

Približne po desiatom roku prihliadame pri nákupe bežiek k rovnakým kritériám ako u dospelých.

Drevo, kompozit, karbón alebo aké môžu mať bežky jadro

Aktuálne sa na bežky využívajú tri hlavné typy jadra, ktoré ovplyvňujú životnosť bežiek a zachovanie ich pôvodných vlastností. O ktoré jadrá ide?

  • Drevené jadro sa používa pri nižších a stredných modeloch bežiek.
  • Kompozitové jadro je tuhé a lepšie prenáša sily. Vyrába sa z polyuretánu so sklenými vláknami alebo z akrylu.
  • Karbónové vlákna potom obsahujú jadra drahších modelov. Konštrukcia je veľmi tvrdá a má nízku váhu.

i

Pre pohodlnejší výber využite náš parametrický filter.

Bežka a typ sklznice – ako ovplyvňuje beh na lyžiach?

Samotná bežka môže mať rôzne jazdné vlastnosti, ktoré ovplyvňujú práve sklznicu. Ide najmä o rýchlosť a jednoduchosť pohybu. Prečítajte si, ako sa jednotlivé typy sklznice líšia svojimi vlastnosťami, aby bol pre vás beh na lyžiach potešením a nie trápením.

  1. Hladká sklznica je vhodná v podstate pre každého lyžiara, ale vyžaduje stúpací vosk a na ľahkú jazdu sa odporúča aj použitie sklzového vosku.
  2. Bežky s tulením pásom (tiež SKIN) majú špeciálny pás vlepený do sklznice, a tým zaisťujú dobrý pomer medzi sklzom a záberom.
  3. Bežky so šupinami sú označované aj ako bežecké lyže s protišmykom. Šupiny uľahčujú najmä rekreačným lyžiarom stúpanie a bežky tak nie je nutné ošetrovať protišmykovým voskom (no-wax úprava).
  4. Bežka s mohérom je modernejšou alternatívou šupín. Funguje na rovnakom princípe, ale navyše kladie menší odpor pri zjazde, čo ocenia najmä profesionálni lyžiari.

Starostlivosť o bežecké lyže a ich sklznicu

S typom sklznice prichádza aj jedna z obávaných otázok: Ako natrieť bežky? Základné pravidlo nie je tak ťažké. V prípade bežiek určených na klasickú techniku patrí zjazdový vosk na sklznú časť a vosk stúpací na oblasť stúpacej komory. Na ošetrenie bežiek na korčuľovanie sa nepoužíva stúpací vosk, ale iba sklzný.

Nezabudnite na vhodné viazanie na bežky – set by mal byť kompatibilný

V súčasnosti existuje na trhu niekoľko typov viazaní na bežky – set, ktorý zaobstaráte u nás, môže mať rôzne podoby.

Bežky s viazaním rozdeľujeme podľa typov

Ani bežky s viazaním vám nemusia zamotať hlavu. Čo znamenajú jednotlivé skratky?

  • SNS viazanie má jeden výstupok zapadajúci do vodiacej drážky v topánke. Viazanie tohto typu sa k lyži navŕtava.
  • NNN viazanie má dva výstupky, ktoré korešpondujú s dvomi vodiacimi drážkami v topánke.
  • NNN NIS viazanie ponúka okrem navŕtania montáž na NIS dosku, ktorá býva súčasťou samotnej bežeckej lyže. Na bežky s NIS doskou možno bez vŕtania inštalovať iba viazanie NNN, iné typy by bolo nutné prevŕtať.
  • NNN (prelink) je viazanie v podstate identické s označením NNN.

!

NNN a SNS viazania nie sú vzájomne kompatibilné a v prípade, že vyberáte topánky na bežky, je na to treba myslieť.

Ako teda vybrať topánky na bežky?

Pokiaľ kupujete topánky na bežky prvýkrát, potom vedzte, že aj tu platí niekoľko zásad. Prihliadnuť musíte opäť na štýl jazdy, ktorý na bežkách máte, na úroveň zdatnosti a vyššie spomínaný systém viazania. Viac sa dočítate v kategórii zameranej na topánky na bežecké lyžovanie.

Bežky na kolieskach umožnia prípravu na zimnú sezónu

Skvelú alternatívu na zvyšok roka, kedy nie je sneh, predstavujú bežky na kolieskach. Viazanie je kompatibilné s topánkami na normálne bežecké lyže. Sú určené na jazdu po rovných asfaltových tratiach. Niektoré bežky na kolieskach sú vybavené brzdami, pri iných sa brzdí len pluhom alebo otočením.

Zaujímajú vás hlavne nové lacné bežky? Cena sa dá v e-shope Alzy zoradiť od najnižšej.

Komplet vybavenie na bežky a zimné športy na jednom mieste

Potrebujete bežkársky set obsahujúci jednotlivé kúsky oblečenia na bežky, celé komplety alebo bežkárske palice? V našej ponuke špecializovanej na zimné športy nájdete všetko potrebné, hodiť sa môžu tiež:

Zháňate cenovo dostupnejšie kúsky a nevadí vám neoriginálny obal alebo použité bežky? Bazár môže byť tým pravým miestom na ich nákup.

Veríme, že s novou výbavou sa beh na lyžiach stane vašim obľúbeným športom aj zimnou zábavou pre celú rodinu.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.

Najpredávanejšie

1.
Atomic SAVOR XC SKINTEC med + SP BLAC Skladom podľa variantu
Bežky - unisex, disponujú viazaním Atomic Prolink Shift Pro CL, s jadrom lyže Densolite, skĺznica BI 3000, bežky s tvrdosťou medium, úroveň lyžiara: rekreačná
169,90 €

2.
Atomic PRO S2 + PSK Skladom podľa variantu
Bežky - unisex, disponujú viazaním Atomic Prolink Pro SK, s jadrom lyže Ultra High Densolite, skĺznica BI 3000, bežky s tvrdosťou stiff, úroveň lyžiara: športová
-2 %
232,90 €
227,90 €

3.
Brados XT Tour + NNN Snowmatic Skladom podľa variantu
Bežky - unisex, bežky s tvrdosťou medium, úroveň lyžiara: rekreačná
69,90 €

77 položiek
Ľudová voľba Lacné, ale dobre hodnotené
5,0
Brados XT Tour + NNN Snowmatic 200 cm
Bežky s dĺžkou 200cm, unisex, bežky s tvrdosťou medium
89,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: SPTskol017
Zlatá stredná cesta Dobrý pomer cena/výkon
Atomic SAVOR XC SKINTEC med + SP BLAC
Bežky - unisex, disponujú viazaním Atomic Prolink Shift Pro CL, s jadrom lyže Densolite, skĺznica BI 3000, bežky s tvrdosťou medium, úroveň lyžiara: rekreačná
Novinka
Od  169,90 €
Skladom podľa variantu
Objednávací kód: SPTatm1740nad
Zlatá stredná cesta Dobrý pomer cena/výkon
Atomic SAVOR XC SKINTEC med + SP BLAC 175 cm
Bežky s dĺžkou 175cm, unisex, disponujú viazaním Atomic Prolink Shift Pro CL, s jadrom lyže High Densolite, skĺznica BI 3000, bežky s tvrdosťou medium, úroveň lyžiara: rekreačná
Novinka
172,90 €
Na sklade 1 ks
Objednávací kód: SPTatm1742
Pre náročných Kvalita bez kompromisov
Peltonen Skin Pro CL NIS 3.0 Universal Stiff + Rottefella NIS Touring Auto Classic Black 188 cm - Bežky Varianty
Peltonen Skin Pro CL NIS 3.0 Universal Stiff + Rottefella NIS Touring Auto Classic Black 188 cm
Bežky s dĺžkou 188cm, unisex, disponujú viazaním Rottefella NIS Touring Auto Classic, s jadrom lyže Aircell, skĺznica PRG 4100, úroveň lyžiara: športová
296,90 €
Na sklade 2 ks
Objednávací kód: SPTpel52
Atomic PRO S2 + PSK - Bežky Varianty
Atomic PRO S2 + PSK
Bežky - unisex, disponujú viazaním Atomic Prolink Pro SK, s jadrom lyže Ultra High Densolite, skĺznica BI 3000, bežky s tvrdosťou stiff, úroveň lyžiara: športová
227,90 €
Skladom podľa variantu
Objednávací kód: SPTatm1744nad
5,0
Brados XT Tour + NNN Snowmatic
Bežky - unisex, bežky s tvrdosťou medium, úroveň lyžiara: rekreačná
Od  87,90 €
Skladom podľa variantu
Objednávací kód: SPTskol013nad
Atomic SAVOR XC SKINTEC med + SP BLAC 170 cm
Bežky s dĺžkou 170cm, unisex, disponujú viazaním Atomic Prolink Shift Pro CL, s jadrom lyže High Densolite, skĺznica BI 3000, bežky s tvrdosťou medium, úroveň lyžiara: rekreačná
Novinka
169,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: SPTatm1741
Peltonen Sonic Step + Rottefella Basic JR 140 cm
Bežky s dĺžkou 140cm,, detské, disponujú viazaním Rottefella Start, s jadrom lyže Air Channel, skĺznica HM Extruded base, úroveň lyžiara: rekreačná
99,90 €
Rozbalené
Objednávací kód: SPTpel30
Sporten FAVORIT MgE 185 cm
Bežky s dĺžkou 185cm, unisex, s jadrom lyže Woodcore, skĺznica HM Extruded base, úroveň lyžiara: rekreačná
81,90 €
Rozbalené
Objednávací kód: SPThng0103
Fischer TWIN SKIN CRUISER EF + CONTROL STEP M
Bežky s dĺžkou 174cm, unisex, disponujú viazaním Turnamic, s jadrom lyže Protec/Twin Skin Mohair Mix, skĺznica Protec/Twin Skin Mohair Mix, úroveň lyžiara: rekreačná
175,90 €
Zánovné
Objednávací kód: SPTfis1486
5,0
Sporten PERUN PRO SKIN W_M/H 174 cm
Bežky s dĺžkou 174cm,, dámske, s jadrom lyže Drevené jadro CAP, skĺznica HM GRAPHITE BASE, bežky s tvrdosťou medium, úroveň lyžiara: rekreačná
170,90 €
Rozbalené
Objednávací kód: SPTsporten057
Peltonen Skin Pro CL NIS 3.0 Universal Stiff + Rottefella NIS Touring Auto Classic Black 207 cm
Bežky s dĺžkou 207cm, unisex, disponujú viazaním Rottefella NIS Touring Auto Classic, skĺznica PRG 4100, úroveň lyžiara: športová
281,90 €
Rozbalené
Objednávací kód: SPTpel55
Peltonen Zenith Skate NIS + Rottefella Performance Skate 174 cm - Bežky Varianty
Peltonen Zenith Skate NIS + Rottefella Performance Skate 174 cm
Bežky s dĺžkou 174cm, unisex, disponujú viazaním Rottefella NIS Performance Skate, s jadrom lyže Aircell, skĺznica PRG 4100, úroveň lyžiara: športová
329,90 €
Na sklade 1 ks
Objednávací kód: SPTpel46
Peltonen Zenith Skate NIS + Rottefella Performance Skate - Bežky Varianty
Peltonen Zenith Skate NIS + Rottefella Performance Skate
Bežky Lyže Zenith Skate je výborná voľba pre aktívnych skatových lyžiarov. Nová konštrukcia jadra umožní, že lyžovanie na tejto lyži je pokojné a pohodlné.
329,90 €
Skladom podľa variantu
Objednávací kód: SPTpel46nad
Peltonen Acadia Skate NIS + Rottefella Performance Skate 167 cm
Bežky s dĺžkou 167cm, unisex, disponujú viazaním Rottefella NIS Performance Skate, s jadrom lyže Aircell, skĺznica PRG 3600, úroveň lyžiara: športová
214,90 €
Na sklade 1 ks
Objednávací kód: SPTpel56
Peltonen Acadia Skate NIS + Rottefella Performance Skate 174 cm
Bežky s dĺžkou 174cm, unisex, disponujú viazaním Rottefella NIS Performance Skate, s jadrom lyže Aircell, skĺznica PRG 3600, úroveň lyžiara: športová
214,90 €
Na sklade 1 ks
Objednávací kód: SPTpel57
Peltonen Skin Pro CL NIS 3.0 Universal Stiff + Rottefella NIS Touring Auto Classic Black 181 cm - Bežky Varianty
Peltonen Skin Pro CL NIS 3.0 Universal Stiff + Rottefella NIS Touring Auto Classic Black 181 cm
Bežky s dĺžkou 181cm, unisex, disponujú viazaním Rottefella NIS Touring Auto Classic, s jadrom lyže Aircell, skĺznica PRG 4100, úroveň lyžiara: športová
296,90 €
Na sklade 1 ks
Objednávací kód: SPTpel51
Peltonen Fuse Classic G Grip + Rottefella Basic 180 cm - Bežky Varianty
Peltonen Fuse Classic G Grip + Rottefella Basic 180 cm
Bežky s dĺžkou 180cm, unisex, disponujú viazaním Rottefella NIS Basic, s jadrom lyže Aircell, bežky s tvrdosťou medium, úroveň lyžiara: rekreačná
349,90 €
Na sklade 1 ks
Objednávací kód: SPTpel39
Peltonen Skin Pro CL NIS 3.0 Universal Stiff + Rottefella NIS Touring Auto Classic Black - Bežky Varianty
Peltonen Skin Pro CL NIS 3.0 Universal Stiff + Rottefella NIS Touring Auto Classic Black
Bežky Peltonen Skin Pro je vynikajúca tréningová lyža pre aktívnych lyžiarov s nemazacou technológiou SkinPro Mohair.
296,90 €
Skladom podľa variantu
Objednávací kód: SPTpel50nad
Peltonen Acadia Skate NIS + Rottefella Performance Skate
Bežky Vynikajúca kvalita za skvelú cenu. Jej výkon dostačuje aj nárokom lyžiarov v sérii pretekov World-Loppet.
214,90 €
Skladom podľa variantu
Objednávací kód: SPTpel56nad
Peltonen Fuse Classic G Grip + Rottefella Basic - Bežky Varianty
Peltonen Fuse Classic G Grip + Rottefella Basic
Bežky Stačí lyže vziať a môžete vyraziť, nepotrebujete odrazové ani sklzové vosky. Trochu kratšie a jednoducho ovládateľné lyže sú určené pre začiatočníkov a rekreačných lyžiarov.
349,90 €
Skladom podľa variantu
Objednávací kód: SPTpel37nad
Atomic SAVOR XC SKINTEC med + SP BLAC 185 cm
Bežky s dĺžkou 185cm, unisex, disponujú viazaním Atomic Prolink Shift Pro CL, s jadrom lyže Densolite, skĺznica Sintec, úroveň lyžiara: rekreačná
Novinka
169,90 €
Na sklade 1 ks
Objednávací kód: SPTatm1743
Atomic PRO S2 + PSK 167 cm - Bežky Varianty
Atomic PRO S2 + PSK 167 cm
Bežky s dĺžkou 167cm, unisex, disponujú viazaním Atomic Prolink Pro SK, s jadrom lyže Ultra High Densolite, skĺznica BI 3000, bežky s tvrdosťou stiff, úroveň lyžiara: športová
227,90 €
Na sklade 1 ks
Objednávací kód: SPTatm1744
Atomic PRO C2 SKINTEC W m PSP + SHP 202 cm - Bežky Varianty
Atomic PRO C2 SKINTEC W m PSP + SHP 202 cm
Bežky s dĺžkou 202cm,, dámske, disponujú viazaním Atomic Prolink Shift Pro CL, s jadrom lyže Ultra High Densolite, skĺznica BI 4000, bežky s tvrdosťou medium, úroveň lyžiara: športová
245,90 €
Na sklade 2 ks
Objednávací kód: SPTatm1739

Bežky

snowboardingLyžiarske prilby a chrániče chrbtice Stormred znížia riziko zranenia Chránič chrbtice a prilba je nutným minimom na bezpečnosť na lyžiach alebo snowboarde. A tieto produkty ponúka vo vysokej kvalite spoločnosť Stormred. Na výrobu používa moderné materiály a nezabúda ani na dizajn.
Zima klope na dvere a milovníci zimných športov hľadajú ten nejeefektivnější spôsob, ako prevážať svoju lyžiarsku výbavu. Využijete strešný box (autobox) alebo vám postačí jednoduchý magnetický nosič lyží?
V dnešnom záverečnom diele nášho cestovateľského seriálu sa pozrieme do francúzskych a švajčiarskych Álp. Už tradične si povieme, ako sa do týchto miest čo najlepšie dostať, aké sú špecifiká tamojšej legislatívy a kde si najlepšie zalyžovať!
Autom na lyže do Krušných hôr V dnešnom diele si prezradíme, ako sa čo najpohodlnejšie dopraviť autom do Krušných hôr a aké miesta či lyžiarske strediská rozhodne stoja za navštívenie. Viete napríklad, ako vyzerá dutá priehrada alebo kam na najlepšie pivo v okolí?
V dnešnom diele navštívime malebné Beskydy. Vyzdvihneme nielen tie najlepšie lyžiarske strediská, ale aj poradíme ideálnu trasu, ako sa do Beskýd dopraviť autom. V závere priložíme pár tipov, kde si urobiť zastávku počas cesty aj pobytu.
Prinášame vám podrobné informácie, ako sa čo najpohodlnejšie dopraviť autom do Krkonôš a Jizerských hôr. Poradíme vám, akú zvoliť trasu a kde cestou dávať pozor na policajné hliadky či plánované uzávierky. Tiež ponúkneme niekoľko zaujímavých voľnočasových tipov.
Viac článkov Všetky články

Bežky

V kategórii Bežky máme práve teraz na Alza.sk celkom 77 produktov.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné bežky Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie bežky Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie bežky Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii bežky recenzie
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií