MS hokej AlzaBoxy Q1

Florbal: ľadový hokej pre letné dni bez ľadu

Zobraziť katalóg
Florbal: ľadový hokej pre letné dni bez ľadu
0

Florbal je ideálny druh športu na leto, je nenáročný, možno ho hrať takmer kdekoľvek, kde je rovná plocha a je zábavný! Tento kolektívny šport je nám v Slovenskej republike ešte o to bližšie, že vychádza z veľmi obľúbeného hokeja, v ktorom sme jednotky. Takže prečo cez leto netrénovať florbal a potom podávať excelentný výkon na ľade v zime?

Na florbal nebudete potrebovať veľa. V poli by malo hrať 5 hráčov a brankár, ale v amatérskych podmienkach pri hraní pre zábavu bude stačiť aj menej, napríklad švajčiarsky florbal počíta s 3 hráčmi a brankárom. Medzi základnú výbavu patrí ľahká plastová florbalová palica, tzv. florbalka.

Na ihrisku sa miesto puku používa plastová loptička s dierkami, ktorá je veľmi ľahká, takže nehrozia žiadne nehody, aj keď loptičku strelíte omylom protivníkovi do citlivých partií. Zaujímavosťou je, že loptičku nevymysleli florbalisti, ale basebalisti, ktorým slúži na tréning v halových priestoroch v zimnom období.

Pre florbalku nezabudnite kvalitný obal, v ktorej ju budete prenášať, a tiež ďalšie pomôcky, ktoré zvýšia komfort hry, ako sú kvalitné topánky, športové oblečenie, helmu pre bezpečnosť, potítka a mnohé ďalšie.

Vytlačiť
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií