AlzaBoxy Q1 PET

iHealth - Zdravie na displeji smartfónu

Zobraziť katalóg
iHealth - Zdraví na displeji smartphonu

Rodina produktov pre lepšie zdravie

Výrobca iHealth ponúka sofistikované produkty, ako napríklad inteligentný glukometer, osobnú váhu a veľa ďalšieho. Na rozdiel od bežných zdravotných zariadení sú všetky produkty spojené s inteligentným systémom iHealth, ktorý komplexne eviduje zdravotný stav a uchováva ho v pamäti telefónu.

Vševediaca váha

Pomocou elektronických senzorov nameria váha iHealth HS5 9 telesných údajov. Medzi nimi nechýba podiel vody, tuku, svalovej tkaniny alebo viscerálneho tuku. Váha má databázu pre až 20 užívateľov a podporuje vytváranie osobných cieľov cez mobilnú aplikáciu.

Viscerálny tuk sa nachádza v našich vnútorných orgánoch. Jeho hodnota nezávisí na množstve podkožného tuku. Nadbytok viscerálneho tuku zanáša naše orgány a cievy, čím znižuje ich produktivitu.

Náramkový tlakomer

Ďalším z ponuky je zápästný merač tlaku. Rovnako ako ostatné produkty od iHealth, aj tento bezdrôtový tlakomer úzko spolupracuje s mobilnými aplikáciami pre Android a iOS. Užívatelia ocenia okrem presnosti merania hlavne komfortný a elegantný dizajn.

Inteligentný glukomer

Bezdrôtový glukomer od iHealth je vôbec prvý svojho druhu. Hladinu cukru zistí do 5 sekúnd. Namerané dáta automaticky pošle do mobilnej aplikácie, ktorá podporuje aj záznamy jedálneho lístka a užitia inzulínu. Glukomer je naviac ľahký a skvele prenositeľný.

Hodiny, ktoré počítajú každý krok

Inteligentný snímač iHealth AM3 podrobne skúma vašu dennú a nočnú aktivitu. Počíta ujdené kroky, vzdialenosť a spálené kalórie. Naopak v noci meria dĺžku, a tým aj kvalitu spánku. Ráno vás prebudí jemnou vibráciou.

iHealth skrátka ponúka obsiahly rad výrobkov pre každodennú správu vášho zdravia. Najväčšou výhodou je bezdrôtové prepojenie s mobilnými aplikáciami, ktoré prinášajú prehľadné výstupy a mapovanie progresu.

O firme iHealthlab
Sídlo firmyMountain View, Kalifornia
Založená2010
Webové stránkywww.ihealthlabs.com/
Vytlačiť
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií