AP+ nový vizuál Protiplnění

iHealth HS5

Zobraziť katalóg
iHealth HS5
4,2 5 hodnotení
Osobná váha pre Android/iOS zariadenia iPhone/iPad, bezdrôtová, WiFi, umožňuje zmerať hmotnosť, index BMI, telesný tuk, celkovú beztukovú hmotu, svalovú hmotu, kostnú hmotu, percentuálny obsah vody v tele
Kód:  EAIH020e Produktové číslo:  IH-HS5

iHealth HS5

iHealth HS5 je multifunkčná osobná váha, ktorá meria oveľa viac, než len vašu aktuálnu hmotnosť. Vybavená je štyrmi elektronickými senzormi, ktoré po stúpnutí na váhu v priebehu niekoľkých sekúnd namerajú 9 rôznych veličín vrátane množstva telesného tuku, množstva svalov alebo denného príjmu kalórií.

Dáta sa zobrazujú na displeji a zároveň sa vďaka integrovanému WiFi pripojeniu bezdrôtovo odosielajú do aplikácie MyVitals vo vašom mobilnom zariadení. V nej si môžete ľahko viesť dlhodobé a podrobné štatistiky jednotlivých údajov a vždy vedieť, ako ste na tom fyzicky. Všetky namerané hodnoty je tiež možné rovno zaslať napríklad vášmu lekárovi alebo sa pochváliť známym.

Nastavte si v aplikácii MyVitals konkrétny cieľ, ktorý chcete dosiahnuť, a sledujte, ako sa k nemu približujete. Získate tak motiváciu pracovať na sebe a budete mať na dosah ideálny zdravý životný štýl. Pripojiť sa k vám môže aj celá rodina, váha totiž podporuje až 20 užívateľov. Všetci si môžu nastaviť svoj cieľ a pracovať s údajmi a štatistikami na svojich mobilných zariadeniach.

Váha je kompatibilná s operačnými systémami iOS aj Android. Pre presnejšie meranie je možné zadať aj ďalšie údaje, ako svoj vek a výšku.


Parametre a špecifikácie:

Váha meria:
Hmotnosť
Telesný tuk
Celkovú beztukovú hmotu
Svalovú hmotu
Kostnú hmotu
Percentuálny obsah vody v tele
Denný príjem kalórií
Hodnotu viscerálneho tuku

Kompatibilita:
Apple iPad 1./2./3./4. generácie
iPad mini
Apple iPhone 4/4S, 5/5S/5C
Android 2.3.3 a novší

Rozsah merania hmotnosti:
5-150 kg

Napájanie:
4 × 1,5 V AA batérie

Farebné prevedenie:
Sivé

Rozmery (Š x H x V):
380 × 310 × 35 mm

Hmotnosť:
1,5 kg

Parametre a špecifikácia

Typ váhy
Digitálna diagnostická (s funkciami) Hotovo!
Nosnosť
150 kg Hotovo!
Konektivita
WiFi Hotovo!
Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!

Vlastnosti

Typ váhy
Digitálna diagnostická (s funkciami) Hotovo!
Nosnosť
150 kg Hotovo!

Konektivita

Konektivita
WiFi Hotovo!

Kompatibilný OS

Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre iHealth HS5 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si iHealth HS5. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ihealth HS5. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ihealth HS5. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: iHealth HS5.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií