AlzaBoxy Q1 Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Klarfit – všetko pre vaše efektívne cvičenie doma

Zobraziť katalóg

Sponzorovaný článok

Aktualizované

Chcete byť fit? Cvičte s Klarfit! Váš životný štýl bude oveľa aktívnejší s tým správnym vybavením. Moderná značka Klarfit ponúka cvičebné pomôcky a vybavenie pre všetky vekové kategórie aj úrovne fitness. Či už hľadáte rotopedy, bežiace pásy, trampolíny či náradie a cvičebné stroje pre váš silový tréning, ste na správnej adrese. Získajte skvelú formu cvičením s kvalitným zariadením Klarfit na cvičenie doma aj tréning vonku.

Klarfit – všetko pre vaše efektívne cvičenie doma

Cvičenie doma s Klarfit – OBSAH

  1. Čo je to Klarfit?
  2. Výhody cvičenia doma
  3. Kardio tréning – kondícia, vytrvalosť, redukcia váhy
  4. Silové cvičenie – spevnenie postavy, posilnenie a vyrysovanie svalov
  5. Vibračné plošiny Klarfit
  6. Trampolíny Klarfit – zábava a pohyb pre celú rodinu

Čo je to Klarfit?

Klarfit je moderná značka fitness pre celú rodinu. Ponúka široké spektrum produktov pre váš pravidelný pohyb a zdravý životný štýl. V jej portfóliu nájdete kvalitné fitness stroje, činky, bežecké pásy, rotopedy, vibračné plošiny, ale aj pomôcky na outdoorový tréning aj rodinnú zábavu (trampolíny, švihadlá, športové sety pre deti). Moderné tréningové zariadenia a cvičebné pomôcky Klarfit vám umožnia kondičný aj silový tréning kdekoľvek a kedykoľvek. Využite aj vy široké možnosti, ktoré vám Klarfit ponúka pre váš domáci tréning a dajte si poriadne do tela.

Klarfit – fitness stroje a pomôcky Klarfit – fitness stroje a pomôcky Klarfit – fitness stroje a pomôcky Klarfit – fitness stroje a pomôcky
iKlarfit sú vysoko kvalitné cvičebné zariadenia a pomôcky určené pre všetky vekové kategórie a úrovne obtiažnosti. Produkty Klarfit predstavujú prvú voľbu zákazníkov v celej Európe, ktorí chcú žiť aktívne a radi cvičia doma alebo na čerstvom vzduchu.

Výhody cvičenia doma

Aj vy patríte k ľuďom, ktorí nemajú čas chodiť do fitness centra alebo sa jednoducho hanbia? Necítite sa dobre medzi vyšportovanými mužmi či štíhlymi fitnesskami? Cvičte doma! Nemusíte sa s nikým porovnávať a môžete sa sústrediť len na svoje vlastné výkony. A to nie je všetko. Cvičenie doma má mnoho ďalších výhod, ktoré vám uľahčia cestu k vášmu aktívnemu životnému štýlu.

  1. Úspora času
  2. Pokiaľ máte cvičebné stroje či náradie vo svojej vlastnej domácnosti, jednoducho ušetríte čas každého presunu do posilňovne. Už pri pravidelnom cvičení 3× týždenne ušetríte aj 3 hodiny času na presunoch. Predstavte si, že tento čas by ste mohli využiť úplne inak ako cestovaním. Napríklad relaxáciou alebo s priateľmi. To neznie zle, že?

    Klarfit posilňovacia veža Klarfit domáci cyklotrenažér
    Fitness stroje a zariadenie Klarfit si zamilujete na prvý pohľad
  3. Úspora peňazí
  4. Pri cvičení doma ušetríte ročne desiatky až stovky eur za vstup či permanentky do fitness centra. Vstupná investícia na nákup vlastného cvičebného zariadenia môže byť síce vyššia, ale už po niekoľkých mesiacoch sa vám táto investícia vráti. A to nielen finančná. Aj vy sa budete cítiť oveľa lepšie.

  5. Časová flexibilita
  6. Presne daný rozvrh spoločných lekcií v posilňovni vás už nemusí trápiť. Že vám nevyhovuje ranný termín jogy alebo večerný jumping? Cvičte vtedy, keď máte jednoducho čas a chuť.

  7. Čisté prostredie
  8. Každý to tuší, ale nikto na to nechce radšej ani pomyslieť – verejné posilňovne, kde cvičia desiatky až stovky spotených ľudí, nebývajú práve najčistejším prostredím. Vy sa ale doma o náčinie s nikým deliť nemusíte, a tak vás neprekvapí činka mokrá od potu alebo zatuchnutá podložka na cvičenie.

    Klarfit činky Klarfit vibračná plošina
    Fitness zariadenie Klarfit je pre vás pripravené, kedykoľvek budete mať chuť dať si do tela
  9. Vždy voľné náradie
  10. Obsadené kardio či posilňovacie stroje a čakanie na uvoľnenie môže byť niekedy pekne otravné. Vy sa práve potrebujete rozohriať či vybehať po konci tréningu, ale musíte čakať. Alebo naopak niekto vám netrpezlivo „stepuje“ za chrbtom a čaká, až mu uvoľníte stroj. To sa vám doma nestane. Ste pánom nielen svojho času, ale aj cvičebného príslušenstva. A to je k dispozícii len a len pre vás.

  11. Pokoj na cvičenie
  12. Chcete si na bežiacom páse urovnať svoje myšlienky po náročnom dni, ale vedľa vás neustále niekto hlasno povráva až je to otravné? Či už pri cvičení ráno alebo večer, sústreďte sa len a len na seba. Doprajte si čas, kedy sa budete môcť koncentrovať na svoje myšlienky a svoje telo.

Kardio tréning – kondícia, vytrvalosť, redukcia váhy

Klarfit bežecké pásy Klarfit rotopedy Klarfit minibike Klarfit steppery
Klarfit vám umožní byť neustále v pohybe

Kardio tréning vám pomôže telo pred cvičením dôkladne rozohriať, zlepší vašu celkovú kondíciu a vytrvalosť, ale predovšetkým je neoddeliteľnou súčasťou pri chudnutí a redukcii tuku. Na kardio strojoch Klarfit môžete vyraziť na niekoľko kilometrovú prechádzku, ísť si zabehať za akéhokoľvek počasia, prejsť sa na bicykli alebo si vyšliapať napríklad sto schodov. Nemusíte sa starať o to, čo máte na sebe a ako v tom vyzeráte. Môžete sa pri tom pozerať na svoj obľúbený program v televízore, počúvať hudbu alebo napríklad robiť úlohy so svojím dieťaťom.

Bežecké pásy Klarfit

Profesionálne bežecké pásy Klarfit s mnohými užitočnými funkciami vám umožnia aktívny odpočinok vo forme chôdze aj tréning pri ktorom sa poriadne zapotíte. Vďaka LCD displeju budete mať prehľad o čase, vzdialenosti, výkone, meranom pulze aj spotrebe kalórií. Niekoľko tréningových programov a nastavenie rýchlosti aj záťaže vás povedie k neustálemu zlepšovaniu svojich výkonov. Bežecké pásy Klarfit vám dokonca aktívne pomáhajú redukovať celulitídu, lebo ich pomocou dôkladne prekrvíte kožu a spojivové tkanivo.

Klarfit bežecké pásy Klarfit bežecké pásy Klarfit bežecké pásy
Bežecký pás Klarfit Pacemaker FX5

Nadštandardné funkcie niektorých bežeckých pásov Klarfit vám vaše športovanie maximálne spríjemnia. Cez Bluetooth môžete bežecký pás Klarfit prepojiť so svojím smartfónom a zo zabudovaných reproduktorov počúvať svoju obľúbenú hudbu. Držiak na tablet vám umožní prístup do multimediálneho sveta. Masážne zariadenie vám pomôže zregenerovať namáhané svaly.

Klarfit bežecké pásy Klarfit bežecké pásy Klarfit běžecké pásy Klarfit bežecké pásy
Bežecký pás Klarfit Runtasy SE

Bežecké pásy Klarfit

Rotopedy Klarfit

Rotopedy Klarfit vás nenechajú sedieť na gauči. Predstavujú produktívny a šetrný tréning v jednom zariadení. Nastaviteľné sedlo a čalúnené rukoväte vám zaistia pohodlie a správnu polohu, kvalitný remeňový pohon zaručí plynulé a tiché šliapania, integrovaný počítač umožní presné nastavenie tréningu aj funkcií. S rotopedmi Klarfit si doprajete nielen dostatok pohybu, ale vybudujete aj pevné svalstvo a dôkladne prekrvíte kožu, čím prispejete k redukcii celulitídy. Navyše si môžete vybrať dizajn, ktorý najlepšie zapadne do vášho interiéru, a tak sa nemusíte báť umiestniť rotoped Klarfit napríklad do obývacej izby.

Klarfit rotoped Aeris
Fitness zariadenie Klarfit je pre vás pripravené kedykoľvek budete mať chuť dať si do tela

Rotopedy Klarfit

Steppery Klarfit

Perfektné domáce trenažéry na zvýšenie vašej kondície, ktoré zaberú minimum miesta, ale zabezpečia efektívny tréning celého tela. Do formy dostane nohy, zadok aj brucho a zrýchľuje spaľovanie tukov. Vďaka posilňovacím lanám môžete posilňovať zároveň aj svaly paží a hrudníka. LCD displej tréningového počítača vám poskytne prehľad o vašom výkone, spotrebe kalórií a časovač vás podporí, aby ste dokončili tréning vo vopred nastavenom čase. Hydraulické tlmenie nárazov chráni kĺby a šľachy a veľké protišmykové nášľapné plochy sú vhodné na všetky druhy topánok.

Klarfit steppery
Pomocou stepperu Klarfit posilníte celé telo

Steppery Klarfit

Minibike Klarfit

Kompaktné minibiky Klarfit nezaberú síce takmer žiadne miesto, ale pomôžu vám dôkladne posilňovať nohy aj ruky. Pri cvičení sa o ne môžete doslova oprieť, pretože majú výbornú stabilitu. Vďaka držiakom na pedáloch a protišmykovým podložkám je cvičenie bezpečné a pohodlné. Integrovaný počítač a LCD displej vám umožní nastavenie svojich cieľov a poskytne prehľad o vašom výkone. Vďaka kompaktným rozmerom a nízkej hmotnosti je všetka manipulácia a prenášanie minibikov Klarfit veľmi jednoduchá.

Klarfit minibike Klarfit minibike
Kompaktný minibike Klarfit je ideálny na doma aj do kancelárie. Buďte v pohybe, aj keď nemáte čas na cvičenie!

Minibike Klarfit

Silové cvičenie – spevnenie postavy, posilnenie a vyrysovanie svalov

Klarfit posilňovacie stanice Klarfit hrazdy Klarfit posilňovacie lavice
Multifunkčné posilňovacie zariadenie Klarfit na váš intenzívny posilňovací tréning

Posilňovacie stroje, náradie a lavice Klarfit posunú váš silový tréning na vyššiu úroveň. Pomôžu vám dosiahnuť vaše osobné ciele, či už ste začiatočník alebo dlhodobý nadšenec do posilňovania. Umožnia vám všestranné cviky na posilnenie celého tela. Klarfit posilňovacie stroje sú vhodné pre mužov aj ženy. Vyznačujú sa masívnou konštrukciou a stabilitou, kvalitne vykonanou mechanikou, a predovšetkým komfortom pri cvičení vďaka širokým možnostiam nastavenia. Vybudujte si svoju vlastnú posilňovňu doma a zacvičte si kedykoľvek budete mať chuť a silu.

Posilňovacie veže Klarfit

Hľadáte kvalitné zariadenia pre maximálne všestranné posilňovanie? Posilňovacie veže Klarfit vám umožnia desiatky rôznych cvikov na svalstvo celého tela. Niektoré modely sú disponibilné až pre 50 aj 100 rôznych cvikov. Robustná a pevná konštrukcia a kvalitné vyhotovenie zaistí plynulý pohyb kladiek a závaží a zaručí vysokú bezpečnosť. Mäkké a ľahko ovládateľné sedadlá aj opierky vám poskytnú maximálne pohodlie pri cvičení. Posilňovacie veže sú ideálne ako pre začiatočníkov, tak pre pokročilých, pretože záťaž jednotlivých cvikov môžete regulovať v malých krokoch.

Klarfit posilňovacie stanice Klarfit posilňovacie stanice
Vybudujte si svoju vlastnú posilňovňu s Klarfit

Posilňovacie veže Klarfit

Posilňovacie lavice Klarfit

Domáce posilňovacie lavice Klarfit sú vhodné na cvičenie s činkami aj na tréning brušných svalov. Sú polohovacie a dovoľujú tak nastaviť rôznu obtiažnosť cvičenia. Príjemné čalúnenie z umelej kože vám bude nielen pohodlné, ale ľahko sa čistí a rýchlo schne. Robustné rámy a protišmykové podložky vám zaistia stabilitu a vy sa tak môžete sústrediť len a len na svoje výkony. Po tréningu môžete lavicu Klarfit jednoducho zložiť a uložiť na miesto, kde nebude prekážať.

Klarfit posilňovacie lavice Klarfit posilňovacie lavice
Viacúčelové posilňovacie lavice Klarfit

Posilňovacie lavice Klarfit

Posilňovacie hrazdy Klarfit

Hrazdy Klarfit vám pomôžu vytrénovať vaše paže, ramená, brucho aj chrbát. Pomôžu vám pri správnom cvičení, aby ste nepreťažovali chrbticu, na ktorú je vyvíjaný tlak predovšetkým pri posilňovaní v stoji. Pri cvičení na posilňovacích hrazdách lepšie zapojíte aj hlboké svalstvo. Hrazdy sú v úchytových miestach opatrené mäkkým čalúnením, ktoré je veľmi nenáročné na údržbu.

Klarfit hrazdy Klarfit hrazdy
Posilňovacie hrazdy sa po pripevnení na stenu či na strop stanú ideálnym tréningovým partnerom

Posilňovacie hrazdy Klarfit

Fitness pomôcky Klarfit

Chcete si dať poriadne do tela? S činkami, Kettlebell či záťažovou vestou Klarfit si môžete dopriať skutočne náročný tréning. Cvičíte radi s váhou vlastného tela? Cvičebné bradlá Klarfit vám poskytnú pestrý zoznam rôznych polôh na váš CORE tréning.

Aj jednoduchá fitness pomôcka vám umožní všestranné posilňovanie

Fitness pomôcky Klarfit

Vibračné plošiny Klarfit

Klarfit – fitness stroje a pomôcky Klarfit – fitness stroje a pomôcky Klarfit – fitness stroje a pomôcky
S vibračnou plošinou Klarfit bude vaše cvičenie ešte viac efektívnejšie

S vibračnými plošinami Klarfit Vibe bude váš tréning zábavnejší a efektívnejší. Pomocou tréningu na vibračnej podložke Klarfit Vibe môžete trénovať celé telo spôsobom, ktorý aktivuje maximum vašich svalov. Zapojíte a posilníte predovšetkým hlboké svalstvo, prekrvíte kožu aj spojivové tkanivo, čím účinne bojujete proti celulitíde. Cvičenie na vibračnej doske vám môže zlepšiť tiež koordináciu a rovnováhu. Výber z niekoľkých programov umožní prispôsobiť cvičenie vašim potrebám. Vibračná plošina Klarfit premasíruje a zahreje rôzne časti tela a poslúži aj ako účinná regenerácia svalov po tréningu. Môžete cvičiť v stoji, sede alebo v ľahu.

Vibračné plošiny Klarfit

Trampolíny Klarfit – zábava a pohyb pre celú rodinu

Klarfit trampolíny Klarfit trampolíny
Že náročný fitness tréning a zábava nejdú dohromady? Trampolíny Klarfit sú dôkazom, že to ide!

Trampolíny Klarfit sú dokonalým spojením trénovania koordinácie, veľmi účinného spaľovania tukov a skvelej zábavy. Využiť môžete fitness trampolíny na cvičenie v interiéri alebo vonkajšie trampolíny, ktoré budú skvelou zábavou na čerstvom vzduchu aj pre vaše deti. Veľmi mäkké pruženie je šetrné k vašim kĺbom a stabilný rám aj kvalitné čalúnenie zaisťujú vysokú bezpečnosť trampolín Klarfit. A vďaka odolným pružinám nespôsobujú žiadne rušivé zvuky.

Trampolíny

Klarfit fitness stroje a náradie
Doprajte si pohyb, kedykoľvek máte chuť a energiu. S fitness zariadením Klarfit si to vždy užijete.

Vyberte si z cvičebných zariadení a pomôcok Klarfit tie, ktoré vám vyhovujú najviac na dosiahnutie vašich cieľov. Či už chcete redukovať váhu, posilňovať svalstvo alebo sa udržiavať v kondícii, Klarfit je skvelou voľbou pre váš domáci aj outdoorový tréning.

Vytlačiť
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií