PET AD homeoffice

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/Bery-Jones-orechy-nahled.jpg

Orechy a fitness alebo ako orechy môžu podporiť zdravie, budovanie svalovej hmoty a chudnutie

Aj napriek tomu, že orechy obsahujú pomerne vysoký obsah tuku, je ich pravidelná konzumácia vrelo odporúčaná. Je nespochybniteľné, že v rozumnej miere orechy zdraviu prospievajú. Nás ale zaujíma, prečo jesť orechy, keď sa venujete fitness, aké orechy sú pre fitness výživu najlepšie a akým spôsobom dokážu ovplyvniť vaše snaženie pri budovaní svalovej hmoty aj pri chudnutí. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/alzatech-novinky-02.jpg

Nové selfie fotoaparáty pod displejom, obrí monitor Samsung, nová Motorola – a ďalšie! (NOVINKY)

Prichádza ďalšia generácia selfie fotoaparátov pod displej, Samsung si pripravil gigantický monitor Samsung Odyssey Neo G9, Motorola pripravuje nový telefón Edge 20 – a ďalšie! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/trx-zavesny-system.jpg

TRX závesný systém (TIPY A TRIKY)

​​​​

TRX cviky zlepšujú kondíciu, spevnia stred tela, posilňujú svaly a spaľujú tuky. Ešte ste TRX cvičenie nevyskúšali? Rozhodne by ste mali! Vysvetlíme vám, prečo sú TRX cviky tak obľúbené medzi vrcholovými športovcami, športovými nadšencami aj začiatočníkmi.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/posilovaci-guma-banner-1.jpg

Cvičenie s gumou (NÁVOD)

Guma na cvičenie, tiež odporová guma či expandér, je šikovným pomocníkom pri domácom cvičení, s ktorým možno precvičiť celé telo. V našom článku sa dozviete, ako s touto gumou správne cvičiť. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/cinky-main.jpg

Ako cvičiť s činkami (NÁVOD)

Činky sú jedným z najzákladnejších a najlepších nástrojov na domáce cvičenie. Možno s nimi vykonávať cviky na posilnenie celého tela alebo len na udržiavanie dobrej kondície. V našom článku sa dozviete, ako činky vybrať a ako cvičiť s činkami. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/hrazda-main.jpg

Ako na cvičenie na hrazde? (NÁVOD)

Cvičenie na hrazde nie je len záležitosťou posilňovní, trénovať na nej môžeme aj v pohodlí domova. Dokonale posilňuje hornú časť nášho tela a spevňuje ho. V tomto článku sa pozrieme, ako takú hrazdu na domáce cvičenie vybrať a ako na nej správne cvičiť. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/klarfit-nahledovy.jpg

Klarfit – všetko pre vaše efektívne cvičenie doma

Nemáte čas chodiť do posilňovne alebo sa hanbíte? Cvičte doma! S Klarfit vás to bude baviť. Kvalitné fitness zariadenia a pomôcky Klarfit vám pomôžu byť aktívny kedykoľvek budete mať čas a chuť sa hýbať. Buďte v pohybe, keď sa pozeráte na televízor, zacvičte si, než pôjdete do práce alebo si dajte poriadne do tela, keď prídete po celodennom sedení z práce. S Klarfit bude oveľa jednoduchšie byť v kondícii. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/xiaomi-mi-band-4-recenze.jpg

Xiaomi Mi Band 4 (RECENZIA) – Najlepší náramok svojho druhu?

Nová, vylepšená verzia populárneho fitness náramku je na svete – predstavujeme Xiaomi Mi Band 4! Dočkáme sa väčšieho a farebnejšieho displeja a tiež mnohých nových funkcií! Viac sa dozviete v našom článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/96bb8553-103c-46ab-a349-75a4da61a10e.jpg

Niceboy X-Fitpolo a X-Fit GPS: fitness náramky vhodné pre začiatočníkov

Zacvičiť si je ľahké. Športovať ale pravidelne, to už je o niečo horšie. Potrebovali by ste niekoho, kto vám na tejto ceste pomôže? Čo tak fitness náramky značky Niceboy? Ponúkajú skvelú kvalitu a funkcie, a to za nízku cenu. Čím sa líšia X-Fit GPS od lacnejšieho X-Fitpolo? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/d19d5a9d-30db-458b-94fd-9ede13b096aa.jpg

Osobná inteligentná váha Nokia Body Cardio zmeria viac než hmotnosť

S inteligentnou osobnou váhou Nokia Body Cardio si udržíte dokonalý prehľad o hmotnosti, vode alebo tuku v tele. V spojení s mobilnou aplikáciou vie vytvárať aj zdieľať grafy pokroku, pravidelne vás informuje o tom, ako na tom vaše telo je a poslúži až ôsmim ľuďom naraz. Prečo siahnuť práve po Nokia Body Cardio? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/0078569f-ae91-4503-9ff8-c5eb09a1c06c.jpg

Polar Vantage: Prémiové športové hodinky

Čo môžu ponúknuť športtestery značky Polar? Prémiový rad Vantage zaujme nielen svojím špičkovým dizajnom, ale aj detailným meraním aktivít a analýzou výsledkov. Čo všetko dokážu? A oplatí sa priplatiť si za drahšiu verziu Polar Vantage V (HR)? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/garmin-vivofit-4-nahled.jpg

Fitness náramok Garmin Vívofit 4 vydrží bez nabíjania dlhšie ako 1 rok

Chcete si konečne zaobstarať fitness náramok a neviete, pre ktorý sa rozhodnúť? Máme pre vás horúcu novinku Garmin Vívofit 4 s radom zaujímavých funkcií na každý deň. Tipnite si, ako dlho taký náramok vydrží v prevádzke? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Garmin-vivoSmart-Optic-HR-nahled.jpg

Fitness náramok Garmin vívoSmart Optic s GPS (RECENZIA)

Otestovali sme pre vás fitness náramok Garmin vívoSmart Optic. V recenzii sa dozviete podrobné informácie o jeho funkciách aj pridruženej aplikácii Garmin Connect. Skúšali sme ho celý mesiac – zaujíma vás, či v teste uspel? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Fitbit-Alta-HR.jpg

Recenzia fitness náramku Fitbit Alta HR

Zaujal vás atraktívny inteligentný náramok Fitbit Alta HR? Mali sme možnosť ho celých 10 dní testovať dňom aj nocou. V našej recenzii zistíte, ako sa nám tento fitness náramok páčil a pre koho je určený. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/posilovaci-vez-mala.jpg

Domáca posilňovňa je ideálnou cestou k vytúženej postave

Domáca posilňovňa je skvelý spôsob, ako dosiahnuť perfektnú postavu a zlepšenie kondície v súkromí a pohodlí svojho domova. Navyše vás neobmedzuje ani otváracia doba, ani ostatní športovci. Ktorá miestnosť je na domácu posilňovňu najvhodnejšia a akými prístrojmi ju vybaviť?   Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/ImgCom_49.jpg

Multifunkčný náramok Xiaomi Mi Band 2

Netrpezlivo očakávaný krokomer Mi Band 2 je konečne tu. Novinka prináša množstvo atraktívnych funkcií, nízku cenu a výbornú batériu. Ak práve premýšľate o zariadení, ktoré dokáže monitorovať váš pohyb a spánok, ste na správnom mieste. Viac informácií v našom dnešnom článku! Prečítať viac »
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií