AlzaPlus+ sport PET

Lepšia kondícia s fitness náramkami Samsung Galaxy Fit

Zobraziť katalóg

Sponzorovaný článok

Aktualizováno

Spoločnosť Samsung sa môže pýšiť ďalšími produktmi. Sú nimi dve rady fitness náramkov – základný model Galaxy Fit e a jeho rozšírená verzia Galaxy Fit. Oba podporujú veľké množstvo športových režimov a umožňujú prijatie notifikácií zo smartfónu. Tak ktorý z nich si vybrať?

Lepšia kondícia s fitness náramkami Samsung Galaxy Fit – OBSAH

  1. Aktívny životný štýl so Samsung Galaxy Fit e
  2. Detailnejšie merania so Samsung Galaxy Fit
  3. Samsung Galaxy Fit e vs. Honor Band 3 a Samsung Galaxy Fit vs. Garmin vívoSport Optic

Aktívny životný štýl so Samsung Galaxy Fit e

Samsung Galaxy Fit e je fitness náramok pre všetkých, ktorí využívajú svoj voľný čas aktívne a radi prevádzkujú rôzne druhy športových aktivít. Tento náramok za dostupnú cenu ponúka viac ako 14 športových režimov – beh, cyklistiku, triatlon, plávanie, fitness, lyžovanie, golf, veslovanie, jachting, turistiku, potápanie, ale tiež napríklad jogu a lezenie.

Samsung Galaxy Fit e

Samsung Galaxy Fit e je dostupný v troch farbách.

Pri tak veľkom množstve rozličných športových aktivít je pri fitness náramku Samsung Galaxy Fit e nutná dostatočná odolnosť. Výrobca zaručuje ochranu proti vode do 50 m hĺbky. Náramok spĺňa aj vojenskú certifikáciu MIL-STD-810G. Na hmotnosti to ale nespoznáte, Galaxy Fit e je vyrobený z ultraľahkého materiálu.

i Certifikácia MIL-STD-810G označuje zariadenia, ktoré dokážu odolať prachu, piesku a otrasom. Testuje sa aj schopnosť rezistencie voči tlaku, nízkym a vysokým teplotám, kontaminácii tekutinami, streľbe alebo vibráciám.

Fitness náramok Samsung Galaxy Fit e disponuje radom funkcií pre väčší prehľad o vašich činnostiach. Zvládne automaticky rozpoznať chôdzu, beh, dynamické cvičenie aj spánok. Monitoring vášho spánkového režimu radí do troch fáz podľa pohybov vášho tela a dýchania. Vďaka tejto detailnej analýze dostanete informácie o všetkom, čo potrebujete vedieť na vylepšenie alebo udržanie vašej telesnej kondície.

i Pri bežnom používaní vydržia náramky Samsung Galaxy Fit a Galaxy Fit e na jedno nabitie celý týždeň, teda sedem dní. Výdrž možno predĺžiť menej intenzívnym využívaním, a to až na 13 dní.

Samsung Galaxy Fit e prepojíte s mobilným zariadením prostredníctvom aplikácie Samsung Health. Potom možno prijímať notifikácie, zobraziť prichádzajúci hovor aj nadchádzajúce udalosti vo vašom kalendári. Fitness náramok sa ovláda pomocou PMOLED displeja s veľkosťou 0,74" a s rozlíšením 64 × 128 px. Nabíjanie 70 mAh batérie prebieha cez špeciálny POGO konektor. K bezdrôtovej komunikácii s vašim telefónom je využívaná technológia Bluetooth vo verzii 5.0.

Samsung Galaxy Fit; monitoring

Samsung Galaxy Fit monitoruje spánok, ktorý následne prehľadne zobrazí do štyroch fáz.

Detailnejšie merania so Samsung Galaxy Fit

Pre náročnejších používateľov alebo športovcov – pretekárov je tu výkonnejšia verzia Samsung Galaxy Fit. Oproti základnému modelu ponúka aj gyroskop na presnejšie meranie aktivít. Neustále monitoruje váš tep a posiela upozornenia o prípadných výchylkách, ku ktorým dôjde v čase mimo váš tréning. Automaticky rozpozná až šesť pohybových aktivít.

Samsung Galaxy Fit; aktivity

Samsung Galaxy Fit poskytuje oveľa viac funkcií ako základná verzia.

Náramok Samsung Galaxy Fit je vybavený plne farebným dotykovým AMOLED displejom s uhlopriečkou 0,95", ktorý je vsadený do hliníkového puzdra. Okrem prenosu dát cez Bluetooth 5.0 podporuje aj bezdrôtové dobíjanie 120 mAh batérie alebo technológiu NFC. Výhodou je tiež možnosť odpovedať na prichádzajúce správy krátkymi prednastavenými šablónami alebo nastavenie doby, kedy nechcete byť rušený.

i Samsung Galaxy Fit vám pomôže zbaviť sa stresu. V prípade napätia smart fitness náramok odporučí špeciálne dychové cvičenia.

Samsung Galaxy Fit e vs. Honor Band 3 a Samsung Galaxy Fit vs. Garmin vívoSport Optic

Samsung Galaxy Fit e je oproti Honor Band 3 ľahší a je vybavený akcelerometrom, ktorý spresňuje meranie zrýchlenia. Oba fitness náramky spoločnosti Samsung ponúkajú obrovské množstvo aktivít a majú vojenskú certifikáciu MIL-STD-810G. Ich nevýhodou je nižšia výdrž batérie a pri drahšom modeli možno zamrzí aj absencia GPS.

Vybrané parametre Samsung Galaxy Fit e Honor Band 3 Samsung Galaxy Fit Garmin vívoSport Optic
Displej 0,74" POLED 0,91" OLED 0,95" AMOLED 0,84" transreflexívny
Počet športových režimov 14 (90 v aplikácii) 12 14 (90 v aplikácii) 6
Vodoodolnosť 50 m (5 ATM) 50 m (5 ATM) 50 m (5 ATM) 50 m (5 ATM)
Kompatibilita Android, iOS Android, iOS Android, iOS Android, iOS
Max. výdrž batérie Až 13 dní Až 30 dní Až 11 dní Až 7 dní
Úložisko 4 MB 32 MB
Senzory akcelerometer, tepová frekvencia tepová frekvencia akcelerometer, tepová frekvencia, kompas, gyroskop akcelerometer, tepová frekvencia, GPS, výškomer
Hmotnosť 15 g 18 g 23 g 24 g
Cena 35,90 € 33,90 € 103,90 € 184,40 €

Cena platná k 15. 12. 2019.

i V AlzaMagazíne pre vás máme aj ďalšie články:

Samsung Galaxy Fit e je k dispozícii v čiernej, bielej a žltej farbe. Cena je stanovená na 35,90 €. Pri vybavenejšom modeli počítajte so 103,90 € za čierny alebo strieborný fitness náramok.

Vytlačiť
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií