Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy PET

Archív - Sušiče topánok

Zobraziť katalóg
Cena
-
Hodnotenia od zákazníkov
Filtrovať

Sušič topánok je skvelá pomôcka pri zimných aj letných športoch. Využijú ho prevažne lyžiari, bežkári, ale aj turisti. Okrem topánok ho môžete využiť na vysúšanie ponožiek, rukavíc, helmy alebo inej športovej výbavy. Ako vybrať ten najlepší sušič na topánky? Pokračujte ďalej v čítaní a dozviete sa viac.

Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
6 položiek
5,0
EUROM DRYER 2.0
Sušič topánok – sušič obuvi, 250W, krytie IP21, kontrola preťaženia, časovač max. 120min
Predaj skončil
Objednávací kód: VGATO06
Tempish Snímky
Sušič topánok na 230V, pracovná teplota 50 - 80 ° C, Max príkon 10 W
Predaj skončil
Objednávací kód: SPT11219
5,0
Professor VOZ01
Sušič topánok s ionizátorom, vysuší za cca 4-6 hodín, vhodný pre lyžiarske topánky, korčule aj detské topánky, bezhlučná a bezpečná prevádzka, príkon 15W, vhodný aj na cestách
Predaj skončil
Objednávací kód: PROVB002
5,0
Professor VO01
Sušič topánok vysuší za cca 4 - 6 hodín, vhodný pre lyžiarske topánky, korčule aj detské topánky, bezhlučná a bezpečná prevádzka, príkon 15 W, vhodný aj na cestách
Predaj skončil
Objednávací kód: PROVB001
4,0
BEPER RI-422
Sušič topánok 12W, maximálna teplota 65-80 °C, vhodné aj pre lyžiarske topánky
Predaj skončil
Objednávací kód: BEPVY001
4,6 85×
Sencor SDS 8540
Sušič topánok vysuší za cca 4 - 6 hodín, vhodný pre lyžiarske topánky, korčule aj detské topánky, bezhlučná a bezpečná prevádzka, príkon 8 W, vhodný aj na cestách
Predaj skončil
Objednávací kód: EAD6300i
lyžovanieSvetelná priepustnosť priezoru lyžiarskych okuliarov Priepustnosť zorníkov lyžiarskych okuliarov je parameter, ktorý vám prezradí, ako veľmi budú vaše okuliare filtrovať svetlo z okolia. Miera tejto filtrácie sa z veľkej časti podieľa na tom, ako pohodlná a bezpečná vaša jazda bude.
V dnešnom záverečnom diele nášho cestovateľského seriálu sa pozrieme do francúzskych a švajčiarskych Álp. Už tradične si povieme, ako sa do týchto miest čo najlepšie dostať, aké sú špecifiká tamojšej legislatívy a kde si najlepšie zalyžovať!
V dnešnom diele si prezradíme, ako sa čo najpohodlnejšie dopraviť autom do Krušných hôr a aké miesta či lyžiarske strediská rozhodne stoja za navštívenie. Viete napríklad, ako vyzerá dutá priehrada alebo kam na najlepšie pivo v okolí?
Autom na lyže do Krkonôš a Jizeriek Prinášame vám podrobné informácie, ako sa čo najpohodlnejšie dopraviť autom do Krkonôš a Jizerských hôr. Poradíme vám, akú zvoliť trasu a kde cestou dávať pozor na policajné hliadky či plánované uzávierky. Tiež ponúkneme niekoľko zaujímavých voľnočasových tipov.
Prinášame vám exkluzívny cestovateľský seriál! Nenechajte si ujsť najpodrobnejšie informácie o cestách za snehom, a to nielen po Českej republike, ale aj na Slovensko, do Rakúska a ďalších alpských štátov. Upozorníme na legislatívne rozdiely vybraných krajín, ako na...
Viac článkov
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií