AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

Tréningové masky

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Značka
Najnovšie objednávky

Tréningové masky umelo znižujú prísun vzduchu. Tým zvyšujú produkciu hormónu EPO, ktorý zaisťuje tvorbu červených krviniek. Čím viac červených krviniek máte, tým rýchlejšie dokáže vaše telo prenášať kyslík do svalov a tým lepšie športové výsledky podáte. Tréningové masky využijete najmä pri aeróbnych aktivitách, ako sú jazda na bicykli alebo beh.

Pokračovať

Veľkosť masky

Najdôležitejším parametrom je veľkosť masky, ktorá sa odvíja od váhy športovca.

Veľkosť masky S M L
Váha športovcov 40 – 69 kg 70 – 119 kg 120 kg a viac

Návlek na masku

Na masku možno dokúpiť celé množstvo návlekov s rôznymi motívmi, ktoré majú iba kozmetickú funkciu.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
1 položka
4,4
Phantom Training Mask Black/gray S
Tréningová maska – pomáha posilňovať dýchacie svaly, vybavená PRS – regulačný systém až 4 úrovne odporu bez nutnosti zloženia
127,90 €
Na objednávku – termín upresníme
Objednávací kód: SPTVce0150
článokAko cvičiť doma? Prehľad najlepších športov Aký šport vybrať pre cvičenie doma? Ide to lacno, účinne a bez nutnosti opustiť izbu. V našom článku zistíte, aké sú hlavné výhody a nevýhody domácej posilňovne. A hlavne si predstavíme športy vhodné na cvičenie z pohodlia vášho domova. 
​​​​ TRX cviky zlepšujú kondíciu, spevnia stred tela, posilňujú svaly a spaľujú tuky. Ešte ste TRX cvičenie nevyskúšali? Rozhodne by ste mali! Vysvetlíme vám, prečo sú TRX cviky tak obľúbené medzi vrcholovými športovcami, športovými nadšencami aj začiatočníkmi.
Guma na cvičenie, tiež odporová guma či expandér, je šikovným pomocníkom pri domácom cvičení, s ktorým možno precvičiť celé telo. V našom článku sa dozviete, ako s touto gumou správne cvičiť.
článokDomáce cvičenie (NÁVOD) Ako začať cvičiť doma? Ide to lacno, účinne a bez nutnosti opustiť svoju izbu. V článku vám poradíme, ktorý typ cvičenia pre vás bude vhodný a ako cvičiť, aby ste dosiahli požadované výsledky.
Hľadáte ideálne tréningové pomôcky na zlepšenie výkonnosti i rehabilitáciu? Inšpirujte sa u profesionálov a posuňte hranice svojej výkonnosti s tréningovými pomôckami SKLZ.
Viac článkov

Tréningové masky

V kategórii Tréningové masky máme práve teraz na Alza.sk celkom 1 produktov.

Tréningové masky – osvedčené značky

Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné tréningové masky Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie tréningové masky Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie tréningové masky Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii tréningové masky recenzie
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií