Tréningové pomôcky SKLZ na vyšší výkon aj regeneráciu

Catalogue

Sponsored article

Aktualizované

Športujete a chcete sa stále zlepšovať? Trénujete pravidelne a premýšľate, ako urobiť tréning zábavnejším a účinnejším? Potrebujete zvýšiť rýchlosť, obratnosť alebo vypilovať techniku a presnosť úderov? Či už beháte, hráte tenis, futbal či trénujete v posilňovni, alebo chcete len dopriať svojmu telu kvalitnú regeneráciu, potom oceníte SKLZ tréningové pomôcky. Kde všade tréningové a rehabilitačné pomôcky SKLZ nájdu uplatnenie?

i Americká značka SKLZ je svetovým lídrom vo vývoji tréningových pomôcok a spolupracuje so športovcami a trénermi zo všetkých športových odvetví. SKLZ tréningové a rehabilitačné pomôcky kombinujú inovatívne funkcie s kvalitnými materiálmi a výnimočným dizajnom.

Kde tréningové pomôcky SKLZ nájdu uplatnenie?

SKLZ tréningové a rehabilitačné pomôcky sú určené vrcholovým športovcom a trénerom, rovnako tak ako rekreačným športovcom všetkých vekových kategórií.

Tréningové pomôcky SKLZ využijete na:

  • zahriatie a rozcvičenie,
  • rozvoj rýchlosti a obratnosti,
  • väčšiu silu a výkon,
  • výučbu a nácvik špeciálnych zručností,
  • efektívny aj zábavný tréning,
  • rehabilitáciu a regeneráciu.

SKLZ ponúka množstvo inovatívnych tréningových pomôcok na rozvoj všetkých pohybových schopností, a umožňuje tak zlepšiť výkonnosť v obľúbenej športovej aktivite, či už ide o nácvik techniky tenisových úderov, futbalových zručností, alebo napríklad fitness aktivít. Zo širokej ponuky tréningových pomôcok SKLZ si vyberie naozaj každý športovec aj tréner.

Futbal a tréningové pomôcky SKLZ

Vďaka SKLZ už nie je problém nájsť správne pomôcky na efektívny futbalový tréning, ako napríklad prekážkový koordinačný rebrík alebo prenosné futbalové bránky v rôznych veľkostiach, tréningové siete na zlepšenie streľby do určených miest v bránke, tréningové kužele z kvalitného a odolného materiálu, odporové gumy a iné.

Futbal; tréningové pomôcky SKLZ
Odporové gumy sú veľmi praktickou cvičebnou pomôckou, ľahko ich uložíte kamkoľvek a zároveň budú skvelým pomocníkom na zahriatie svalov v úvode tréningu.

Tréningové pomôcky SKLZ na basketbal

Správna basketbalová výbava sa nezaobíde bez tréningovej siete, ktorá vracia lopty späť a simuluje tak funkciu spoluhráča, tréningových kužeľov, streleckých značiek, tréningových figurín obrancov alebo korektorov streleckého úchopu a množstvo ďalších.

SKLZ; basketball
Cvičebné pomôcky SKLZ využijete ako v kolektívnych, tak aj v individuálnych športoch.

Fitness s pomôckami SKLZ

Fitness tréningové pomôcky od SKLZ sú ideálne na každodenné cvičenie v posilňovniach, fitness centrách alebo vonku. Pokiaľ chcete rozvíjať silu svalov, siahnete po záťažových pomôckach, expanderoch, tréningových trenažéroch alebo cvičebných a posilňovacích gumách s rôznymi stupňami odporu. S medicinbalmi si naopak zvýšite vytrvalosť, silu, dynamiku a rýchlosť zapojenia svalov do svalových slučiek, čo vedie k zlepšeniu koordinácie pohybu a celkovej pohybovej zdatnosti.

i Nemáte čas ísť do posilňovne? Udržujte sa v kondícii aj doma. Funkčný tréning s pomôckami SKLZ hravo zvládnete aj v obývačke.

Rehabilitácia a regenerácia so SKLZ

Každý športovec dobre vie, že k špičkovému športovému výkonu telo potrebuje okrem pravidelného tréningu aj kvalitnú regeneráciu. S inovatívnymi rehabilitačnými pomôckami SKLZ je to ľahké. Môžete vyberať z pestrej ponuky akupresúrnych masážnych pomôcok na stlmenie bolesti preťažených svalových partií, stimuláciu lymfatického obehu, zlepšenie pohyblivosti aj rýchlu regeneráciu tkanív a svalov. Rehabilitačné pomôcky SKLZ by tak nemali chýbať v žiadnej športovej taške.

Masážna fľaša na vodu; SKLZ
Fľaša na pitie v kombinácii s masážnym valcom – ideálna na outdoor aj indoor tréning. Dopĺňajte tekutiny a zároveň si doprajte masáž.

SKLZ tréningové pomôcky zefektívnia váš tréning, rozvinú pohybové schopnosti a dovedú vás k lepším športovým výkonom. Myslíte, že poznáte svoje hranice? S tréningovými pomôckami SKLZ ich určite prekonáte!

Print
P-DC1-WEB17
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info