AlzaPlus+ sport Alza pre firmy

Turistické stany

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Typ
Outdoorový
(151)
Ultraľahký
(46)
Rodinný
(32)
Moskytiéra
(21)
Expedičný
(13)
Maximálny počet osôb
1
9
-
Tvar
Tunelový
(38)
Iglu
(100)
Áčko
(8)
Típí
(1)
Kompozícia stanu
S apsidou
(22)
S predsienkou
(59)
S dvoma spálňami
(10)
S jedným vchodom
(85)
S dvoma vchodmi
(44)
S troma spálňami
(4)
Hmotnosť
0,21 kg
23,6 kg
-
Počet plášťov
Jednoplášťové
(63)
Dvojplášťové
(86)
Hĺbka
85 cm
576 cm
-
Šírka
90 cm
650 cm
-
Výška
90 cm
250 cm
-
Najnovšie objednávky

Hľadáte ten pravý turistický (kempingový) stan pre vaše dobrodružstvo? Či už preferujete kempingový stan, nepremokavý stan, alebo ste rodina, ktorá hľadá priestranný variant pre 4 osoby, u nás nájdete to, čo potrebujete. Pokračujte v čítaní a dozviete sa, ako postupovať pri výbere stanu a aký typ bude pre vás ten najlepší.

Pokračovať

Kempingový stan pre cestovateľov aj celú rodinu

Kempingový stan, ktorý sa označuje aj ako outdoorový alebo turistický, je ideálnou voľbou pre milovníkov prírody. Outdoor znamená „vonku”, a práve tieto slová presne vystihujú to, čo outdoor kempingový stan ponúka. Ide o útulný príbytok, ktorý vám poskytne úkryt a pohodlie v kempe, pri vode, ale aj uprostred divokej prírody. Aké sú základné rysy tohto stanu?

  • Kempingový stan je skvelým spoločníkom pre dobrodružstvo na čerstvom vzduchu. Stanovanie vám dáva možnosť preskúmať nové miesta a byť v bezprostrednom kontakte s prírodou. Či už sa chystáte do hôr alebo do lesa za mestom, kempingový stan vám zaistí bezpečné a útulné útočisko.
  • Kempingové stany ponúkajú vynikajúci spôsob, ako sa ochrániť pred nepriaznivými vplyvmi počasia, ktoré môžu vaše dobrodružstvo značne znepríjemniť. Vďaka odolnej konštrukcii a kvalitným materiálom sa tiež označujú aj ako nepremokavé stany, ktoré vás ochránia pred dažďom, vetrom, snehovými fujavicami a ďalšími nepriaznivými podmienkami.
  • Turistický stan sa vyrába v mnohých podobách. Môžete si vybrať z veľkých stanov, ktoré sú ideálne pre celé rodiny a ponúknu dostatok priestoru na pohodlný pobyt na prírode. Na druhej strane sú k dispozícii aj odolné varianty, ktoré sú pripravené čeliť náročným podmienkam.

Zaujíma vás aj názor našich zákazníkov? Pozrite sa na turistické stany podľa hodnotenia.

Kempingový stan
Kempingový stan spredu

Kempingový stan
Kempingový stan zo strany

Kempingový stan
Kempingový stan zozadu

i

Turistický stan a jeho kompozícia

Turistický stan môže byť navrhnutý s rôznymi prvkami, ktoré zvyšujú jeho funkčnosť a pohodlie. Môže mať napríklad apsidu, predsienku, dve spálne alebo dva vchody. Nezabudnite, že viac prvkov zvyčajne značí väčšie rozmery a hmotnosť.

Aké veľké kempingové stany ponúkame

Pre kempingové stany je veľkosť kľúčovým parametrom. Je dôležité zvoliť stan, ktorý poskytne dostatočný priestor, a zároveň splní vaše špecifické požiadavky. V ponuke preto nájdete širokú škálu stanov, od tých pre jednu osobu až po stany pre štyri osoby, ktoré sú ideálne na rodinné výlety alebo skupinové dobrodružstvá.

  • Kempingové stany pre 1 osobu predstavujú skvelé riešenie pre všetkých, ktorí cestujú sami a potrebujú kompaktný a ľahký stan, ktorý ľahko unesú. Sú navrhnuté tak, aby zároveň predstavovali nepremokavé stany a ochránili vás pred nepriaznivými poveternostnými podmienkami. Navyše vám zaistia pohodlný spánok a relaxáciu.
  • Dvojmiestne turistické stany sú ideálnou voľbou pre páry alebo dvoch priateľov. Ponúkajú dostatok priestoru na pohodlný spánok, ale aj na uskladnenie vybavenia. Turistické stany pre 2 osoby bývajú ľahké a ľahko prenosné, takže sú vynikajúcou voľbou pri rôznych outdoorových aktivitách.
  • Trojmiestne kempingové stany sa hodia pre menšie skupiny dobrodruhov alebo pre trojčlenné rodinky. Sú navrhnuté tak, aby poskytovali dostatok miesta na spanie a zároveň zachovávali príjemný pocit súkromia. Sú už trochu väčšie ako stany pre 2, štyria ľudia sa do nich však zmestia veľmi ťažko.
  • Rodinné turistické stany pre 4 osoby sú určené pre stredne veľké rodiny alebo skupiny priateľov, ktorí chcú spoločne zdieľať dobrodružstvo v prírode. Tento typ stanu ponúka dostatok priestoru na spanie a relaxáciu pre všetkých. Rodinný stan je zvyčajne vybavený oddelenými miestnosťami pre väčšie súkromie a komfort.

Rodinné stany pre 5 osôb nájdete aj v našom internetom obchode. Pozrite sa.

Nepremokavý stan 
Nepremokavý stan pre jedného

Kempingový stan 
Kempingový stan pre štyroch

Kempingový stan podľa typu

Kempingový stan je u nás dostupný v mnohých vyhotoveniach. Tie sa líšia nielen určením, ale aj dizajnom a funkčnosťou. Od kempingových stanov cez ultraľahké stany až po veľké rodinné stany, moskytiéry, samorozkladacie stany alebo expedičný stan – na výber je mnoho variantov. Pozrite sa na niektoré z nich bližšie.

  • Kempingový stan je tradičnou voľbou pre tých, ktorí si užívajú pobyt v prírode a kempujú. Tieto stany sú zvyčajne ľahko zostaviteľné a majú základné vybavenie, ktoré zahŕňa spací priestor a ochranu pred poveternostnými podmienkami. Sú ideálne na jednoduchý a relaxačný pobyt vo voľnej prírode.
  • Rodinný turistický stan je stavaný nielen na rodinné výlety, ale aj na pobyty v prírode s väčšou skupinou priateľov. Tento stan má často oddelené miestnosti na zabezpečenie súkromia a rôzne komfortné funkcie, ako sú vetracie otvory a veľké vstupy. Je ideálny na dovolenky a táborenie s viacerými ľuďmi.
  • Expedičné stany sú navrhnuté do extrémnych podmienok a pre náročné výpravy. Sú z odolných materiálov a zvyčajne predstavujú aj nepremokavé stany, ktoré dokážu odolať extrémnym poveternostným podmienkam, snehu a chladnému počasiu. Sú vhodné pre horolezcov, polárnych dobrodruhov a tých, ktorí sa vydávajú do extrémnych prostredí.
  • Cyklostan je špeciálne navrhnutý pre cyklistov, ktorí chcú ľahký a kompaktný stan, ktorý je možné ľahko pripevniť k bicyklu. Tieto kempingové stany sú ideálne pre všetkých, ktorí chcú kombinovať výlety na bicykli so spaním v prírode.

i

Aké ďalšie kempingové stany môžete nájsť?

Vyššie popísané kempingové stany nie sú jediné, ktoré nájdete. Vybrať si môžete aj stany s moskytiérou, nafukovací stan a ďalšie. Niektoré vlastnosti sa môžu v jednotlivých kategóriách prekrývať (rodinný stan môže mať moskytiéru a podobne).

  1. Samorozkladacie kempingové stany ponúkajú jednoduchú montáž, čo je výhodou pre začiatočníkov aj skúsených táborníkov. Zabudnite na zdĺhavé skladanie a rýchlo sa zabývajte. Myslite však na to, že tradičné stany sú robustnejšie a lepšie odolávajú počasiu.
  2. Kempingový stan s moskytiérou je navrhnutý tak, aby poskytoval dostatočnú ochranu proti komárom a ďalšiemu hmyzu. Stany s moskytiérou sú vhodné najmä v lete alebo v oblastiach, kde je hmyz široko rozšírený.
  3. Ultraľahký turistický stan je obľúbený medzi cestovateľmi a dobrodruhmi, ktorí hľadajú spôsob, ako ušetriť na hmotnosti všetkého svojho vybavenia. Najmä na trekingové výpravy sú ultraľahké turistické stany úplne ideálne.

Kempingový stan a dostupné tvary

Tvary, v ktorých môžete kempingový stan nájsť, ovplyvňujú množstvo vlastností daného stanu. Medzi tie najdôležitejšie premenné patrí stabilita, priestor vo vnútri samotného stanu a tiež jeho celková hmotnosť. V akých tvaroch sa kempingové stany vyrábajú? A aké sú prednosti a nevýhody jednotlivých tvarov?

  • Tunelový kempingový stan má charakteristický tvar tunela, kde sú dva bočné oblúky spojené pozdĺžnou stredovou tyčou. Tento dizajn dáva streche stanu dobrý sklon, čo zlepšuje odvádzanie vody a snehu. Tunelové kempingové stany sú zvyčajne ľahké a stabilné a sú vhodné pre rôzne veľké skupiny.
  • Kempingový stan iglu má zvyčajne zaoblený tvar. Tento tvar je efektívny pri odvádzaní snehu a vetra. Býva vhodný na expedície do chladných a veterných oblastí. Jeho zostavenie môže byť niekedy zložitejšie vzhľadom na špecifickú konštrukciu. Väčšinou teda vyžaduje určitú zručnosť a prax.
  • Turistický stan teepee je tradičnou formou indiánskych stanov, ktoré boli využívané pôvodnými obyvateľmi Severnej Ameriky. Tieto turistické stany sú priestranné a ponúkajú vo vnútri dostatok miesta. Majú tradičnú konštrukciu, ktorú dokáže postaviť jedna osoba. Sú jednoduché na zostavenie aj rozloženie.
  • Turistický stan áčko je klasický, dlho zaužívaný tvar pripomínajúci písmeno A. Ide o jednoduchý a stabilný dizajn, ktorý poskytuje dobrú ochranu pred vetrom a dažďom. Áčkové turistické stany bývajú ľahké a ľahko sa stavajú. Sú ideálne pre jednu alebo dve osoby a sú obľúbené medzi turistami a pešími turistami.

Nový kempingový stan si môžete zaobstarať aj za zlomok pôvodnej ceny. Prezrite si výpredaj stanov.

Turistický stan
Tunel

Kempingový stan
Iglu

Turistický stan
Teepee

Kempingový stan
Áčko

Turistický stan a jeho materiál

Pri výbere je veľmi dôležité posúdiť aj použitý materiál, z ktorého je daný turistický stan, respektíve jeho plášť, vyrobený. Materiál plášťa je kľúčovým faktorom pre jeho odolnosť a funkčnosť. Rôzne materiály ponúkajú odlišné výhody. V ponuke u nás nájdete turistické stany najmä z dvoch materiálov.

  • Nylónové plášte sú častou voľbou tých, ktorí potrebujú ľahký, ale zároveň odolný a nepremokavý stan. Nylon je známy pre svoju odolnosť voči vlhkosti, čo z neho robí skvelú voľbu do daždivých alebo vlhkých podmienok. Nylónové kempingové stany sú tiež zvyčajne ľahšie ako stany vyrobené z iných materiálov.
  • Polyesterové plášte sú známe svojou odolnosťou proti UV žiareniu. To znamená, že sú vhodnejšie na použitie na slnku. Tieto turistické stany sú tiež odolnejšie voči poškriabaniu a väčšinou majú dlhšiu životnosť. Ako povrchová úprava nylonu aj polyesteru sa často používa polyuretán na zvýšenie odolnosti voči vode.

Koľko plášťový kempingový stan kúpiť?

Počet plášťov, ktorým daný kempingový stan disponuje, je veľmi dôležitým parametrom, na ktorý by ste pri výbere rozhodne nemali zabudnúť. V našej ponuke nájdete buď jednoplášťové, alebo naopak dvojplášťové kempingové stany. Aký je medzi nimi rozdiel a komu ktorý typ stanu bude vyhovovať?

  1. Jednoplášťový kempingový stan má jednu vrstvu, ktorá slúži ako vonkajší plášť aj strop stanu. Tento stan zvyčajne váži menej ako ten dvojplášťový vďaka menšiemu množstvu materiálu. Je menej izolovaný, čo znamená, že môže byť chladnejší v chladnom počasí a horúci v lete.
  2. Dvojplášťové kempingové stany majú vonkajší plášť a vnútorný plášť oddelené od seba. To znamená, že vnútorný plášť slúži na zachovanie teploty a znižovanie kondenzácie. Tým poskytuje lepšiu ochranu pred vetrom a kondenzáciou vody. Pochopiteľne však dvojplášťové kempingové stany vážia viac a viac za nich zaplatíte.

Konštrukcia turistické stany ovplyvní z hľadiska odolnosti, hmotnosti a životnosti

Materiál konštrukcie je kľúčovým faktorom ovplyvňujúcim odolnosť a trvanlivosť, ktorými turistické stany disponujú. Pri výbere by ste mali brať do úvahy určenie stanu. Medzi najčastejšie používané materiály patrí dural, ktorý sa často uplatňuje pri konštrukcii ľahších stanov, zároveň by mal byť relatívne odolný. Okrem toho je možné vybrať napríklad aj ľahký a pružný durawrap alebo pevný a stabilný sklolaminát. Ten síce viac unesie, ale na druhej strane aj viac váži.

i

Kempingový stan z bazáru v excelentnom stave

Pokiaľ hľadáte kempingový stan, ale zároveň by ste radi ušetrili, máme pre vás skvelý tip. Zvážte možnosť využitia bazáru, kde nájdete rôzne stany, ktoré boli používané iba veľmi krátko. Chcete lacnejší kempingový stan? Bazár vám môže pomôcť.

Akú odolnosť voči vode by mal mať kempingový stan?

Odolnosť voči vode, ktorou kempingový stan disponuje, vypovedá o jeho spôsobilosti v daždivom a premenlivom počasí. Táto vlastnosť je udávaná vodným stĺpcom. Kvalitný stan by mal mať stĺpec vysoký, aby vás udržal v suchu aj v náročných podmienkach. Vyššie hodnoty v mm značia lepšiu odolnosť voči prenikaniu vody.

  • Tropiko, teda vonkajšia vrstva stanu, zohráva dôležitú úlohu pri ochrane pred nepriaznivým počasím. Pri bežnom kempovaní by malo tropiko mať vodný stĺpec aspoň 2 000 mm, inak hrozí, že váš stan premokne. Kempingový stan s vyšším vodným stĺpcom je teda odolnejší voči dažďu a vlhkosti.
  • Podlážka je textília odolná voči vode, ktorá pokrýva obytnú časť stanu zo spodnej strany a chráni pred prienikom vlhkosti od zeme. Ak je podlážka kvalitná, bude mať hodnotu vodného stĺpca nad 3 000 mm. Vyššia hodnota vodného stĺpca pri podlážke zaisťuje suché a pohodlné spanie vo vnútri stanu.
Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.

Najpredávanejšie

1.
Ratikon Trivor 3 Na sklade > 5 ks
Stan outdoorový, tvar: iglu s predsienkou, pre max. počet osôb: 3, laminátová konštrukcia, dvojplášťový, nepremokavý, vodný stĺpec 3000 mm, hmotnosť 3.6kg
34,90 €

2.
Husky Breaker 3 classic Na sklade > 5 ks
Stan outdoorový, tvar: iglu s apsidou, pre max. počet osôb: 3, sklolaminátová konštrukcia, dvojplášťový, nepremokavý, vodný stĺpec 3000 mm, hmotnosť 3.45kg
68,90 €

3.
Naturehike ultralight Cloud Up2 20D Na sklade > 5 ks u dodávateľa
Stan outdoorový a ultraľahký, tvar: iglu s predsienkou a s jedným vchodom, pre max. počet osôb: 2, duralová konštrukcia, nepremokavý, vodný stĺpec 4000 mm, samonosný, hmotnosť 1.75kg
188,86 €

Ďalšie najpredávanejšie
151 položiek
Naša značka TOP kvalita za super cenu
4,1
Campgo One-Layer Pop Up 3P
Stan outdoorový a samorozkladací, tvar: tunel s jedným vchodom, pre max. počet osôb: 3, sklolaminátová konštrukcia, jednoplášťový, vodný stĺpec 1500 mm, samonosný, hmotnosť 1.8kg
Super cena
37,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: SPTtss0012
Ľudová voľba Lacné, ale dobre hodnotené
4,7 102×
Husky Breaker 3 classic
Stan outdoorový, tvar: iglu s apsidou, pre max. počet osôb: 3, sklolaminátová konštrukcia, dvojplášťový, nepremokavý, vodný stĺpec 3000 mm, hmotnosť 3.45kg
68,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPT14901SMU
Zlatá stredná cesta Dobrý pomer cena/výkon
4,8
Husky Boyard 4 plus, zelený
Stan outdoorový, tvar: iglu s apsidou, pre max. počet osôb: 4, durawrapová konštrukcia, dvojplášťový, nepremokavý, vodný stĺpec 3000 mm, hmotnosť 3.9kg
149,90 €
Na sklade 1 ks
Objednávací kód: SPThusk0049
Pre náročných Kvalita bez kompromisov
MSR Elixir 2 Green - Stan Varianty
5,0
MSR Elixir 2 Green
Stan outdoorový a ultraľahký, tvar: iglu s predsienkou a s dvoma vchodmi, pre max. počet osôb: 2, duralová konštrukcia, dvojplášťový, nepremokavý, vodný stĺpec 1500 mm, samonosný, hmotnosť 2.7kg
282,90 €
Na sklade 1 ks
Objednávací kód: SPTmsr0058
Husky Brody 4 classic - Stan Varianty
4,8 44×
Husky Brody 4 classic
Stan outdoorový, tvar: iglu s predsienkou, pre max. počet osôb: 4, sklolaminátová konštrukcia, dvojplášťový, nepremokavý, vodný stĺpec 3000 mm, hmotnosť 4.3kg
91,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTsc788
4,7 36×
Husky Briton 2 clasic
Stan outdoorový, tvar: iglu s apsidou, pre max. počet osôb: 2, sklolaminátová konštrukcia, dvojplášťový, nepremokavý, vodný stĺpec 3000 mm, hmotnosť 2.9kg
70,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTsc790
3,8 14×
Spokey Stratus bielo-modrý
Plážový stan – samorozkladací, tunel, maximálne pre 2 osoby, s jedným vchodom, materiál konštrukcie sklolaminát, jednoplášťový, hmotnosť 0.9kg, rozmer v rozloženom stave 100×195×85cm (vך×h), rozmer v zloženom stave 63×63×5cm (vך×h)
24,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: SPTspo0172
4,6 32×
Husky Bane 4 classic
Stan outdoorový, tvar: iglu s apsidou, pre max. počet osôb: 4, sklolaminátová konštrukcia, dvojplášťový, nepremokavý, vodný stĺpec 3000 mm, hmotnosť 5.7kg
94,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPThusk0007
4,4
Campgo Dome 3P
Stan outdoorový, tvar: iglu s jedným vchodom, pre max. počet osôb: 3, sklolaminátová konštrukcia, dvojplášťový, vodný stĺpec 1500 mm, hmotnosť 3kg
Super cena
38,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: SPTtss0014
4,8 14×
Ratikon Trivor 3
Stan outdoorový, tvar: iglu s predsienkou, pre max. počet osôb: 3, laminátová konštrukcia, dvojplášťový, nepremokavý, vodný stĺpec 3000 mm, hmotnosť 3.6kg
Super cena
34,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTrat011
3,2
Brother, kopula s predsienkou 3
Stan cyklistický, tvar: iglu s predsienkou a s jedným vchodom, pre max. počet osôb: 3, sklolaminátová konštrukcia, jednoplášťový, vodný stĺpec 1000 mm, samonosný, hmotnosť 2.6kg
34,90 €
Na sklade 2 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPT14577
MSR Elixir 3 Grey - Stan Varianty
5,0
MSR Elixir 3 Grey
Stan outdoorový a ultraľahký, tvar: iglu s predsienkou a s dvoma vchodmi, pre max. počet osôb: 3, duralová konštrukcia, dvojplášťový, nepremokavý, vodný stĺpec 1500 mm, samonosný, hmotnosť 3.2kg
416,90 €
Na sklade 3 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTmsr0059
4,7
Cattara TROPEA 335 × 230 × 140 cm
Stan outdoorový, tvar: iglu s predsienkou, pre max. počet osôb: 3, sklolaminátová konštrukcia, dvojplášťový, nepremokavý, vodný stĺpec 3000 mm, hmotnosť 4.2kg
96,90 €
Na sklade 2 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: AUPRC037a6
MSR Mutha Hubba NX Green - Stan Varianty
5,0
MSR Mutha Hubba NX Green
Stan outdoorový a ultraľahký, tvar: iglu s predsienkou a s dvoma vchodmi, pre max. počet osôb: 3, duralová konštrukcia, dvojplášťový, nepremokavý, vodný stĺpec 1200 mm, samonosný, hmotnosť 1.957kg
681,90 €
Na sklade 2 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTmsr0055
3,9 10×
Spokey Stratus, svetlomodrý
Plážový stan – tunel, s jedným vchodom, materiál konštrukcie sklolaminát, jednoplášťový, materiál plášťa polyester, ochrana pred UV žiarením, hmotnosť 0.9kg, rozmer v rozloženom stave 100×195×85cm (vך×h), rozmer v zloženom stave 5×63×63cm (vך×h)
24,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: SPTspo206
4,9
Waterfall Double UL
Stan outdoorový a ultraľahký, tvar: iglu s predsienkou a s jedným vchodom, pre max. počet osôb: 2, duralová konštrukcia, dvojplášťový, nepremokavý, vodný stĺpec 4000 mm, samonosný, hmotnosť 1.45kg
179,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTelt01
5,0
Ratikon Makalu 3
Stan outdoorový, tvar: iglu s predsienkou, pre max. počet osôb: 3, laminátová konštrukcia, dvojplášťový, nepremokavý, vodný stĺpec 3000 mm, hmotnosť 5.3kg
Super cena
102,90 €
Na sklade 3 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTrat008
4,8
Cattara Trent
Stan outdoorový, tvar: iglu s apsidou, pre max. počet osôb: 3, sklolaminátová konštrukcia, dvojplášťový, nepremokavý, vodný stĺpec 3000 mm, hmotnosť 3kg
62,90 €
Na sklade 2 ks
Objednávací kód: SPTbd0257
4,4
Ratikon Jannu 2
Stan outdoorový, tvar: iglu s predsienkou, pre max. počet osôb: 2, laminátová konštrukcia, dvojplášťový, nepremokavý, vodný stĺpec 3000 mm, hmotnosť 3.2kg
Super cena
39,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTrat007
MSR Elixir 3 Green - Stan Varianty
5,0
MSR Elixir 3 Green
Stan outdoorový a ultraľahký, tvar: iglu s predsienkou a s dvoma vchodmi, pre max. počet osôb: 3, duralová konštrukcia, dvojplášťový, nepremokavý, vodný stĺpec 1500 mm, samonosný, hmotnosť 3.2kg
416,90 €
Na sklade 2 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTmsr0068
5,0
Husky Sawaj 3 zelený
Stan cyklistický, pre max. počet osôb: 3, duralová konštrukcia, dvojplášťový, nepremokavý, vodný stĺpec 5000 mm, hmotnosť 2.7kg
221,90 €
Na sklade 2 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPThusk242
2,8 20×
Campgo One-Layer Pop Up 2P
Stan outdoorový a samorozkladací, tvar: tunel s jedným vchodom, pre max. počet osôb: 2, sklolaminátová konštrukcia, jednoplášťový, vodný stĺpec 1500 mm, samonosný, hmotnosť 1.8kg
Super cena
31,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: SPTtss0011
2,5
Campgo Two-Layer Pop Up 2P
Stan outdoorový a samorozkladací, tvar: tunel s jedným vchodom, pre max. počet osôb: 2, sklolaminátová konštrukcia, dvojplášťový, vodný stĺpec 1500 mm, samonosný, hmotnosť 2.8kg
Super cena
35,90 €
Na sklade 3 ks
Objednávací kód: SPTtss0013
4,0
Vango Tay 200 Treetops
Stan outdoorový, tvar: iglu s jedným vchodom, pre max. počet osôb: 2, sklolaminátová konštrukcia, dvojplášťový, nepremokavý, vodný stĺpec 3000 mm, hmotnosť 3.31kg
93,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTvng0233

Turistické stany

článokČo si zobrať na stanovačku? (TIPY A TRIKY) Čo si zobrať na stanovačku? Čo si zbaliť na stanovačku s deťmi? Čo na turistiku? Máme pre vás zoznam vecí, na čo nezabudnúť ak idete na stanovačku s deťmi, na turistiku či na bicykel. Poradíme, kam stanovať mimo kempu. Nevynecháme ani tipy na jednoduché jedlá do kempu a...
Dobrá baterka sa vždy hodí. Tie od čínskej spoločnosti Wuben predstavujú technologickú špičku, ktorá ponúka kombináciu vysokej odolnosti, vysokého jasu a dlhého dosvitu s ďalšími praktickými vlastnosťami.
Karimatka je nevyhnutnou súčasťou výbavy na kempovanie. V našom sprievodcovi poradíme, akú vybrať, aby boli vaše noci v prírode čo najpohodlnejšie.
cestovanieUltra ľahké cestovanie – ako cestovať naľahko? Plánujete outdoorový trip a počítate každý gram vo svojom batohu? Vyskúšajte špeciálne odľahčené a univerzálne stany, karimatky, variče, alebo dokonca jedlo! Cestovanie naľahko je totiž oveľa väčšia zábava.
Viac článkov

Turistické stany

V kategórii Turistické stany máme práve teraz na Alza.sk celkom 151 produktov.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné turistické stany Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie turistické stany Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie turistické stany Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii turistické stany recenzie
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií