LEGO Super Heroes Groot

LEGO® Super Heroes – jedinečný svet superhrdinov

LEGO® Super Heroes predstavuje skvelú voľbu stavebníc pre všetkých komiksových nadšencov a fanúšikov superhrdinov. Tento rad je určený najmä pre chlapcov vo veku 7 – 14 rokov, ale na svoje si prídu všetky deti, ktorým sa páči predstava, že zachraňujú svet. Ide o unikátnu kombináciu stavebnice a hrdinov z plátna či obrazovky. LEGO® Super Heroes skrátka spája to, čo majú deti rady.

LEGO® Super Heroes zahŕňa LEGO® Marvel aj DC Batman™

Z ponuky LEGO® Super Heroes si vyberie každý. Je vaše dieťa fanúšikom Batmana, alebo má radšej Spider-Mana? Páči sa mu Iron Manovo brnenie alebo Wolverinove pazúry? LEGO® Super Heroes splní prianie aj tomu najnáročnejšiemu filmovému nadšencovi, pretože zahŕňa rady LEGO® DC Batman™ a LEGO® Marvel. Nechajte vaše deti, aby podobne ako Lego superhrdinovia zachránili svet.

LEGO Super Heroes stavebnica
LEGO Super Heroes Iron Man

LEGO® Super Heroes rozvíja tvorivosť malých staviteľov

Stavebnice LEGO® Super Heroes pomáhajú rozvíjať tvorivosť u detí. Rovnako ako ostatné rady LEGO®, podporujú predstavivosť, fantáziu a rozvoj jemnej motoriky. Výtvory z LEGO® Super Heroes sa navyše dajú kombinovať so stavbami z iných radov. Chcete vidieť Batmana medzi dinosaurami? Spider-Mana na vesmírnej lodi? Prečo nie? Fantázii sa medze nekladú, čo v tomto prípade platí dvojnásobne.

LEGO Super Heroes

Veľa možností s LEGO® Super Heroes

Od Batmobilu cez pavúčí brloh až po Iron Manovo robotické brnenie. So stavebnicami LEGO® Super Heroes sa nebudete nudiť.

LEGO Super Heroes

Dekorácia do izby

Zhotovené diela nemusia byť len hračkou. Výtvory LEGO® Super Heroes sa môžu vynímať na poličke, a to najmä pokiaľ je izba v štýle superhrdinov.

LEGO Super Heroes

Sety LEGO® Super Heroes s bohatým príslušenstvom

Sety LEGO® Super Heroes ponúkajú aj množstvo príslušenstva, čo dáva oveľa väčší priestor kreativite a fantázii.