Galaxy A55 | A35 5G

Inteligentné hodinky pre deti

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Značka/model
Kompatibilný OS
Android
(36)
IOS
(36)
Veľkosť puzdra
36 mm
47 mm
-
Farba puzdra
Čierna
(12)
Biela
(2)
Ružová
(5)
Modrá
(8)
Zelená
(1)
Žltá
(2)
Bezdrôtová technológia
Bluetooth
(30)
LTE
(11)
WiFi
(11)
GPS
(15)
Športové aktivity
Beh
(14)
Cyklistika
(10)
Fitness
(4)
Chôdza
(24)
Joga
(4)
Funkcia merania športu
Krokomer
(36)
Tepová frekvencia
(14)
Vzdialenosť
(25)
Výpočet kalórií
(25)
Tepové zóny
(4)
Podpora aplikácie Strava
(4)
Úroveň regenerácie tela
(4)
Farba ramienka
Čierna
(12)
Ružová
(9)
Sivá
(1)
Modrá
(11)
Zelená
(4)
Žltá
(2)
Fialová
(2)
Červená
(1)
Najnovšie objednávky

Detské smart hodinky ponúknu rad bezpečnostných funkcií. Zoženiete ich buď v zjednodušenej verzii pre najmenších, alebo aj ako plnohodnotné smart hodinky pre väčšie deti a tínedžerov. Na čo sa zamerať pri ich kúpe s ohľadom na vek dieťaťa? Čítajte ďalej a poradíme vám, ako zvoliť tie správne detské inteligentné hodinky.

Pokračovať

Detské smart hodinky sú veľmi praktickým doplnkom

Detské smart hodinky okrem zobrazenia času ponúknu množstvo praktických a bezpečnostných funkcií. Pre malých školákov sa skvele hodia hodinky so SIM kartou, ktoré do istej miery suplujú telefón a umožnia vám mať dieťa pod dohľadom. Väčšie deti potom ocenia mnoho ďalších inteligentných funkcií, ktoré detské dotykové hodinky ponúknu.

  • Majú často zabudovaný GPS lokátor – poznáte tak aktuálnu polohu dieťaťa. 
  • Niektoré smart detské hodinky zastúpia telefón.
  • Jednoduché ovládanie a praktické funkcie.
  • Na výber je z mnohých dizajnov.

Smart hodinky pre deti vyberajte najmä podľa veku

Ak sa chystáte vašej ratolesti zaobstarať smart hodinky pre deti, najdôležitejším parametrom je vek. Pre malé deti sa hodia jednoduchšie modely, ktoré zvyšujú bezpečie dieťaťa. Väčšie deti potom ocenia smartwatch, ktoré si budú môcť prepojiť s telefónom a využívať ich funkcie naplno.

Hodinky detské smart
Smart hodinky pre menšie deti

Hodinky detské smart vodotesné
Smart hodinky pre väčšie deti

Inteligentné hodinky pre najmenších ponúknu rodičovské funkcie

Inteligentné hodinky pre najmenšie deti vynikajú pútavým dizajnom a predovšetkým bezpečnostnými funkciami, vďaka ktorým budete môcť dieťa kontrolovať.

  • Detské smart hodinky s GPS vám umožnia mať neustály prehľad o pohybe dieťaťa. GPS systém väčšinou býva zabudovaný priamo v hodinkách, využívať ho možno ale aj cez spárovaný telefón.
  • Detské smart hodinky s telefónom, čiže s vloženou SIM kartou, do istej miery nahrádzajú mobilný telefón. Dieťa z nich môže volať a hovory naopak i prijímať.
  • SOS tlačidlo sa nachádza na niektorých hodinkách so SIM kartou. Po jeho stlačení hodinky volajú na zadané kontakty, ktorých môže byť až päť.
  • Detekcia odobraní upozorní rodičia na to, keď si dieťa dá inteligentné detské hodinky dole.
  • Opustenie bezpečnej zóny je praktickou funkciou pre deti, ktoré bývajú niekedy doma samy. Ak by sa vydali mimo vyhradený priestor, detské dotykové hodinky by na to rodičia upozornili.
  • Integrovaná kamera umožňuje vykonávať na hodinkách aj videohovory.

Chcete mať malého školáka pod maximálnou kontrolou? Detské smart hodinky s GPS, mobilom a detekciou zvesenia budú ideálnou voľbou.

Pre staršie deti vyberajte skôr športové smart hodinky pre deti

Staršie deti, ktoré už majú vlastný mobilný telefón, ocenia skôr športové smart hodinky pre deti, prípadne detské fitness náramky. Inteligentné hodinky pre tínedžerov ponúkajú skoro rovnaké funkcie, ako tie pre dospelých, bývajú ale odolnejšie, s veselším dizajnom a tiež majú menšie rozmery. Aké športové a zdravotné funkcie môžu ponúkať?

  • Detské inteligentné hodinky s krokomerom a meraním vzdialenosti ocenia deti pri športe, na prechádzkach a výletoch.
  • Niektoré modely ponúknu i výber aktivít, ako je beh, cyklistika a ďalšie na efektívnejšie sledovanie športových výkonov.
  • Meranie tepu opäť ocenia športovo založené deti, ktorým táto funkcia bude pomáhať pri tréningu.
  • Monitoring spánku vám umožní mať prehľad o tom, ako dlho a kvalitne dieťatko spí.
  • Pripomenutie pohybu nenechá dieťa dlho zaháľať. Ak dieťa dlho sedí, detské hodinky – smart ho povzbudia k aktivite.
  • Funkcia umývania rúk deťom pravidelne pripomína, že si majú umyť ruky.
  • Meranie telesnej teploty je bezpochyby praktickou funkciou, ktorá vás upozorní na nastupujúce zdravotné problémy.
  • Meranie krvného tlaku, saturáciu či EKG ocenia skôr rodičia detí so zdravotnými problémami.

i

Aj inteligentné hodinky – detské pre malých školákov môžu byť vybavené monitorom spánku či krokomerom. Na skrátenie dlhej chvíle často ponúknu i zábavné hry.

Pohlavie hrá pri výbere tiež úlohu. Detské smart hodinky vyberajte aj podľa vzhľadu

Detské smart hodinky sú v súčasnosti v ponuke v mnohých rôznych vzhľadoch. Modely pre najmenších často zdobia roztomilé či rozprávkové postavičky, tie pre deti staršieho veku sú zas takmer na nerozoznanie od hodiniek pre dospelých.

Na čo ďalšie sa zamerať, ak vyberáte smart hodinky pre deti?

Smart hodinky pre deti ponúknu mnoho ďalších funkcií a parametrov, ktoré sa často tiež odvíjajú od veku dieťaťa. Rolu hrá samozrejme aj veľkosť, kvalita batérie a rad ďalších prvkov.

Inteligentné hodinky pre deti by mali byť v slovenčine

Pri výbere si nezabudnite ustrážiť jazyk hodiniek. Ak kupujete inteligentné hodinky pre deti, určite by ste mali kúpiť model v materinskom jazyku vašej ratolesti, aby ich zvládlo ovládať. Niektoré modely slovenskú lokalizáciu totiž neponúkajú. 

Pozrite sa na všetky detské smart hodinky v slovenčine.

Aj veľkosť je dôležitá. Inteligentné hodinky pre deti vyberajte podľa obvodu zápästia

Aby bolo nosenie hodiniek pre dieťa komfortné, je potrebné zohľadniť aj ich veľkosť. Optimálna dĺžku remienka pre inteligentné hodinky pre deti zistíte po zmeraní obvodu zápästia dieťaťa. Na to vám postačí špagát, ktorý si označíte, a následne zmeriate pravítkom. 

i

Ďalším parametrom, ktorý napovedá o veľkosti hodiniek, je uhlopriečka displeja. Tá sa pohybuje približne od 1,22" pre najmenšie deti až po 1,61" pre tínedžerov.

Ako kvalitnú batériu detské smart hodinky majú?

Batéria je ďalším parametrom, na ktorý je potrebné sa pri výbere zamerať. Pri štandardnej prevádzke vydržia detské smart hodinky 40 hodín až 240 hodín, čo je veľmi široká škála. Je ale treba myslieť na to, že výdrž batérie klesá s každým volaním alebo hraním hry. Ak chcete predísť tomu, že sa dieťaťu počas dňa dotykové hodinky pre deti vybijú, zvoľte radšej batériu s vyššou kapacitou.

Aké ďalšie funkcie môžu ponúkať smart hodinky – detské?

Smart hodinky – detské, určené najmä teda pre staršie deti, ponúkajú okrem zdravotných a športových aj ďalšie praktické funkcie. Aké to sú?

  • Inteligentné budenie, budík a režim spánku ocenia najmä deti, ktoré už vstávajú samé.
  • Predpoveď počasia zobrazí na displeji prehľad počasia na nasledujúce dni.
  • Hľadanie telefónu je praktickou funkciou, vďaka ktorej dieťa pomocou hodiniek nájde svoj zapatrošený telefón.
  • Prehrávač hudby a ovládanie hudby v mobilnom telefóne ponúkajú najmä hodinky smart – detské určené pre tínedžerov.
  • Dátum, deň v týždni a kalendár opäť potešia predovšetkým staršie deti.
  • Stopky sú súčasťou väčšiny športových hodiniek pre deti.

i

Ak už vaše dieťa vlastní mobilný telefón, nezabúdajte si ustrážiť kompatibilitu. Vo väčšine prípadov si hodinky pre deti – smart rozumejú s operačným systémom OS Android aj iOS, nie je to však pravidlo.

Aký materiál je pre detské smart hodinky najlepší?

Detské smart hodinky by mali byť vyrobené z čo najodolnejších materiálov, aby bez problému vydržali najrôznejšie detské hry a aktivity, ale zároveň aby ostali maximálne komfortné a ľahké.

  • Remienok býva väčšinou silikónový, plastový alebo gumový. Všetky tieto materiály zaistia, že detské smart hodinky budú dostatočne odolné, a zároveň ľahké.
  • Puzdro býva najčastejšie plastové. Stretnúť sa môžete aj s puzdrom silikónovým, ktoré je o niečo odolnejšie a pohodlnejšie.
  • Sklíčko taktiež býva často plastové. Plast sa ale môže ľahko poškriabať, preto je lepšie zvoliť chemicky tvrdené alebo kremičité sklíčko.
  • Zapínanie na detské smart hodinky je spravidla riešené rýchloupínacím pántom, s ktorým si po chvíľke tréningu zvládnu poradiť aj menšie deti.

i

Akú hmotnosť môžu mať smart hodinky? Deti určite ocenia, ak pre ne vyberiete možno čo najľahší model. V súčasnej dobe najľahšie modely vážia okolo 20 gramov, tie najťažšie až 60 gramov.

Nezabudnite si ustrážiť vodotesnosť. Aké krytie ponúknu smart hodinky – detské?

Vodotesnosť je dôležitým parametrom hlavne u menších detí, ktoré si nebudú pamätať, že si majú hodinky pri umývaní rúk či za dažďa zložiť. Hodinky označené ako „Water resistant“ sa nesmú dostať do kontaktu s vodou, pre deti sú teda úplne nevhodné. Čím vyšší stupeň krytia smart hodinky – detské ponúkajú, tým sú odolnejšie voči vode.

Aký ciferník a displej môžu smart hodinky pre deti mať?

V neposlednom rade je potrebné zvážiť, aký ciferník a typ displeja zvoliť. Smart hodinky pre deti môžete zaobstarať ako s okrúhlym, tak aj s hranatým ciferníkom. Zobrazenie času býva najčastejšie digitálne, môže byť ale aj kombinované. Displej potom možno zvoliť štandardný alebo dotykový, pričom dotykové hodinky smart pre deti sa spravidla lepšie ovládajú.

i

Váhate, aké sú najlepšie detské smart hodinky? Recenzie zákazníkov vám napovedia a poradia. Pozrite sa, ktoré hodinky si rodičia najviac pochvaľujú. 

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.

Najpredávanejšie

1.
Smart hodinky – dámske, s ovládaním v češtine, IPS displej, GPS, telefonovanie s vloženou SIM kartou, monitoring spánku, krokomer, prehrávač hudby v hodinkách, režim spánku/nerušiť a hry, vodotesnosť IP67, max. výdrž batérie 120 h, opustenie bezpečnej zóny, SOS tlačidlo a spätné volanie/vzdialený odposluch, materiál puzdra plast
105,90 €

2.
Smart hodinky – detské, s ovládaním v češtine, IPS displej, GPS, telefonovanie s vloženou SIM kartou, monitoring spánku, krokomer, prehrávač hudby v hodinkách, režim spánku/nerušiť a hry, vodotesnosť IP67, max. výdrž batérie 120 h, opustenie bezpečnej zóny, SOS tlačidlo a spätné volanie/vzdialený odposluch, materiál puzdra plast
105,90 €

3.
Smart hodinky – detské, s ovládaním v češtine, IPS displej, GPS, telefonovanie s vloženou SIM kartou, monitoring spánku, krokomer, prehrávač hudby v hodinkách, režim spánku/nerušiť a hry, vodotesnosť IP67, max. výdrž batérie 120 h, opustenie bezpečnej zóny, SOS tlačidlo a spätné volanie/vzdialený odposluch, materiál puzdra plast
105,90 €

Ďalšie najpredávanejšie
43 položiek
Naša značka TOP kvalita za super cenu
WowME Kids Play Pink/White - Smart hodinky Varianty
4,0 64×
WowME Kids Play Pink/White
Smart hodinky – detské, kompatibilné s Android a iOS, 1,4" TFT displej, Bluetooth, krokomer, monitoring spánku, meranie tepu, vodotesnosť IP68, maximálna výdrž batérie 360 h, s ovládaním v češtine
Super cena
31,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: wowmde19l3
Ľudová voľba Lacné, ale dobre hodnotené
Canyon Tony KW-31 ružové - Smart hodinky Varianty
3,6 31×
Canyon Tony KW-31 ružové
Smart hodinky – detské, 1,54" LCD displej, maximálna výdrž batérie 96 h, s ovládaním v češtine
34,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: CanyTon31b
Zlatá stredná cesta Dobrý pomer cena/výkon
4,5 15×
Garmin vívofit junior2 Disney Princess Purple
Fitness náramok – detské, s ovládaním v češtine, transflektívny MIP displej, monitoring spánku, krokomer, budík, dátum a stopky, vodoodolnosť 50 m (5 ATM), max. výdrž batérie 8760 h, materiál puzdra plast
59,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: PPjr215
Pre náročných Kvalita bez kompromisov
CARNEO GuardKid+ 4G Platinum pink - Smart hodinky Varianty
3,8 70×
CARNEO GuardKid+ 4G Platinum pink
Smart hodinky – dámske, s ovládaním v češtine, IPS displej, GPS, telefonovanie s vloženou SIM kartou, monitoring spánku, krokomer, prehrávač hudby v hodinkách, režim spánku/nerušiť a hry, vodotesnosť IP67, max. výdrž batérie 120 h, opustenie bezpečnej zóny, SOS tlačidlo a spätné volanie/vzdialený odposluch, materiál puzdra plast
Super cena
105,90 € Ušetríte 3,10 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: CAR009b3
CARNEO GuardKid+ 4G Platinum black - Smart hodinky Varianty
3,8 70×
CARNEO GuardKid+ 4G Platinum black
Smart hodinky – detské, s ovládaním v češtine, IPS displej, GPS, telefonovanie s vloženou SIM kartou, monitoring spánku, krokomer, prehrávač hudby v hodinkách, režim spánku/nerušiť a hry, vodotesnosť IP67, max. výdrž batérie 120 h, opustenie bezpečnej zóny, SOS tlačidlo a spätné volanie/vzdialený odposluch, materiál puzdra plast
Super cena
105,90 € Ušetríte 3,10 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: CAR009b1
CARNEO GuardKid+ 4G Platinum blue - Smart hodinky Varianty
3,8 70×
CARNEO GuardKid+ 4G Platinum blue
Smart hodinky – detské, s ovládaním v češtine, IPS displej, GPS, telefonovanie s vloženou SIM kartou, monitoring spánku, krokomer, prehrávač hudby v hodinkách, režim spánku/nerušiť a hry, vodotesnosť IP67, max. výdrž batérie 120 h, opustenie bezpečnej zóny, SOS tlačidlo a spätné volanie/vzdialený odposluch, materiál puzdra plast
Super cena
105,90 € Ušetríte 3,10 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: CAR009b2
WowME Kids 4G black - Smart hodinky Varianty
3,2 108×
WowME Kids 4G black
Smart hodinky – detské, kompatibilné s Android a iOS, 1,4" IPS displej, GPS, WiFi, LTE, krokomer, monitoring spánku, vodotesnosť IP67, maximálna výdrž batérie 72 h, s ovládaním v češtine
+Darček SIM karta Radosť – Prvú Nekonečnú Radosť si vyskúšaj na týždeň zadarmo! v hodnote 1 €
Super cena
47,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: wowmK4bk
WowME Kids Play Black/Green - Smart hodinky Varianty
4,0 64×
WowME Kids Play Black/Green
Smart hodinky – detské, kompatibilné s Android a iOS, 1,4" TFT displej, Bluetooth, krokomer, monitoring spánku, meranie tepu, vodotesnosť IP68, maximálna výdrž batérie 360 h, s ovládaním v češtine
Super cena
31,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: wowmde19l1
Canyon Tony KW-31 čierne - Smart hodinky Varianty
3,6 31×
Canyon Tony KW-31 čierne
Smart hodinky – detské, 1,54" LCD displej, GPS, maximálna výdrž batérie 96 h, s ovládaním v češtine
34,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: CanyTon31a
WowME Kids Play Blue/White - Smart hodinky Varianty
4,0 64×
WowME Kids Play Blue/White
Smart hodinky – detské, kompatibilné s Android a iOS, 1,4" TFT displej, Bluetooth, krokomer, monitoring spánku, meranie tepu, vodotesnosť IP68, maximálna výdrž batérie 360 h, s ovládaním v češtine
Super cena
31,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: wowmde19l2
4,0 22×
CARNEO TIK & TOK HR+ boy
Smart hodinky – detské, kompatibilné s Android a iOS, 1,61" IPS displej, Bluetooth, krokomer, monitoring spánku, meranie tepu, vodotesnosť IP68, maximálna výdrž batérie 120 h, s ovládaním v češtine
Zľavnené -14 %
49,90 € 57,90 €
Na sklade 3 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: CAR009a18
4,7 20×
Garmin vívofit junior3 Black Panther
Fitness náramok – detské, transflektívny MIP displej, monitoring spánku, krokomer, budík, dátum, kalendár a stopky, max. výdrž batérie 8760 h
77,90 €
Na sklade 4 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HUGjr303
4,7 20×
Garmin vívofit junior3 Pink
Fitness náramok – detské, transflektívny MIP displej, monitoring spánku, krokomer, budík, dátum, kalendár a stopky, vodoodolnosť 50 m (5 ATM), max. výdrž batérie 8760 h
77,90 €
Na sklade 4 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HUGjr301
Canyon Tony KW-31 žlté - Smart hodinky Varianty
3,6 31×
Canyon Tony KW-31 žlté
Smart hodinky – detské, 1,54" LCD displej, GPS, maximálna výdrž batérie 96 h, s ovládaním v češtine
34,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: CanyTon31c
WowME Kids Play Lite Army green - Smart hodinky Varianty
4,3 16×
WowME Kids Play Lite Army green
Smart hodinky – detské, kompatibilné s Android a iOS, 1,4" TFT displej, Bluetooth, krokomer, meranie tepu, vodotesnosť IP68, maximálna výdrž batérie 360 h, s ovládaním v češtine
Super cena
23,90 €
Na sklade 3 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: wowm0028b1
WowME Kids Play Lite Pink - Smart hodinky Varianty
4,3 16×
WowME Kids Play Lite Pink
Smart hodinky – detské, kompatibilné s Android a iOS, 1,4" TFT displej, Bluetooth, krokomer, meranie tepu, vodotesnosť IP68, maximálna výdrž batérie 360 h, s ovládaním v češtine
Super cena
23,90 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: wowm0028b4
4,7 20×
Garmin vívofit junior3 Green
Fitness náramok – detské, transflektívny MIP displej, monitoring spánku, krokomer, budík, dátum, kalendár a stopky, max. výdrž batérie 8760 h
79,99 €
Na sklade 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HUGjr300
4,7 20×
Garmin vívofit junior3 Blue
Fitness náramok – detské, transflektívny MIP displej, monitoring spánku, krokomer, budík, dátum, kalendár a stopky, max. výdrž batérie 8760 h
78,90 €
Na sklade 2 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HUGjr302
WowME Kids Play Lite Blue - Smart hodinky Varianty
4,3 16×
WowME Kids Play Lite Blue
Smart hodinky – detské, kompatibilné s Android a iOS, 1,42" TFT displej, Bluetooth, krokomer, meranie tepu, vodotesnosť IP68, maximálna výdrž batérie 360 h, s ovládaním v češtine
Super cena
23,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: wowm0028b3
4,7 20×
Garmin vívofit jr. 3 Peach Leopard
Fitness náramok – detské, transflektívny MIP displej, monitoring spánku, krokomer, budík, dátum, kalendár a stopky, vodoodolnosť 50 m (5 ATM), max. výdrž batérie 8760 h
78,90 €
Na sklade 4 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HUGjr308
2,9 35×
WowME Kids 4G Safe+ blue
Smart hodinky – detské, kompatibilné s Android a iOS, 1,4" IPS displej, GPS, WiFi, LTE, krokomer, monitoring spánku, vodotesnosť IP67, maximálna výdrž batérie 72 h, s ovládaním v češtine
+Darček SIM karta Radosť – Prvú Nekonečnú Radosť si vyskúšaj na týždeň zadarmo! v hodnote 1 €
Super cena
59,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: wowmK4Sb
4,7 20×
Garmin vívofit junior3 Princess Ariel
Fitness náramok – detské, transflektívny MIP displej, monitoring spánku, krokomer, budík, dátum, kalendár a stopky, vodoodolnosť 50 m (5 ATM)
79,99 €
Na sklade 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HUGjr306
CARNEO TIK&TOK HR+ 2. generácie boy - Smart hodinky
Varianty
3,0
CARNEO TIK&TOK HR+ 2. generácie boy
Smart hodinky – detské, kompatibilné s Android a iOS, 1,69" IPS displej, Bluetooth, krokomer, meranie krvného tlaku a kyslíku v krvi, monitoring spánku, meranie tepu, vodotesnosť IP67, maximálna výdrž batérie 168 h, s ovládaním v češtine
Zľavnené -9 %
62,90 € 68,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: CAR009a20
CARNEO TIK&TOK HR+ 2. generácie girl - Smart hodinky Varianty
3,0
CARNEO TIK&TOK HR+ 2. generácie girl
Smart hodinky – detské, kompatibilné s Android a iOS, 1,69" IPS displej, Bluetooth, krokomer, meranie krvného tlaku a kyslíku v krvi, monitoring spánku, meranie tepu, vodotesnosť IP67, maximálna výdrž batérie 168 h, s ovládaním v češtine
69,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: CAR009a19

Inteligentné hodinky pre deti

mobilné telefónyXiaomi na MWC 2024 v Barcelone: Spoločnosť ukázala niekoľko zaujímavých noviniek Spoločnosť Xiaomi ukázala nedávno na MWC v Barcelone svoj inovačný potenciál s novým radom vlajkových telefónov Xiaomi 14, tabletov a nositeľných zariadení. V článku sa dozviete o nových produktoch aj o akcii, ktorá produkty sprevádza.
Juhokórejský Samsung predstavil svoje nové želiezka v ohni, čo sa týka strednej triedy. Samsung Galaxy A55 zaujíma populárnu pozíciu v portfóliu značky pre rok 2024 a ponúkne napríklad nový dizajn s hliníkovým rámčekom, 4 nm čipset Samsung Exynos alebo predĺženú...
Hledáte designový vlajkový telefon, který potěší pokročilou fotosestavou, špičkovým výkonem Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 a velkým displejem bez rámečků? U nového Asus Zenfone 11 Ultra jste na dobré adrese. Telefon osvěžuje nejvyšší cenovou kategorii portfolia Asus. Při...
mobilSamsung Galaxy Z Fold6 (ŠPEKULÁCIE): Aký bude najväčší ohybný Samsung s umelou inteligenciou? Najnovší modelový rad ohybných Samsungov Galaxy Z Fold sa premiéry dočká pravdepodobne v júli. Čo zatiaľ o vrcholnom Samsunge Galaxy Z Fold6 vieme? Bude vo všetkom lepší ako jeho predchodca, ktorý sa momentálne predáva?
Spoločnosť Nothing sa vytasila so svojím novým telefónom Nothing Phone (2a). Už na prvý pohľad si možno všimnúť úplne prepracovaný dizajn, ktorý pôsobí rovnako odvážne ako tie predchádzajúce. Medzi hlavné prednosti novinky bude podľa všetkého patriť delikátny pomer...
Telefóny Samsung Galaxy S24 prinášajú trendovú inováciu v podobe generatívnej umelej inteligencie. Tá pridáva funkcie, ktoré doteraz neexistovali alebo boli oveľa menej prepracované. My sme ich otestovali na oboch menších modeloch, teda Galaxy S24 a S24+ a prinášame ich...
Viac článkov Všetky články

Inteligentné hodinky pre deti

V kategórii Inteligentné hodinky pre deti máme práve teraz na Alza.sk celkom 43 produktov.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné inteligentné hodinky pre deti Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie inteligentné hodinky pre deti Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie inteligentné hodinky pre deti Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii inteligentné hodinky pre deti recenzie
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií