AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Vysávače

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Typ vysávača
Bezvreckový
(458)
Vreckový
(167)
Robotický
(255)
Tyčový
(362)
Ručný (samostatný)
(109)
Typ povrchu
Všetky druhy podláh
(841)
Koberce
(615)
Mäkké povrchy
(284)
Čalúnenie
(316)
Určenie
Pre alergikov
(341)
Na zvieracie chlpy
(428)
Antibakteriálny
(191)
Typ upratovania
Vysávanie
(706)
Utieranie
(294)
Mokré čistenie
(333)
Suché čistenie
(590)
Typ napájania
Aku
(661)
S káblom
(381)
Mechanický
(17)
Typ filtra
High Efficiency filter
(65)
Mikrofilter
(48)
Vodný filter
(26)
Príkon
0 W
14000 W
-
Hlučnosť
0 dB
96 dB
-
Objem
0 l
560 l
-
Hmotnosť
0,45 kg
16 kg
-
Farba
Antracitová
(2)
Azúrová
(1)
Béžová
(3)
Biela
(277)
Bronzová
(7)
Čierna
(427)
Čierno-oranžová
(2)
Červená
(93)
Fialová
(25)
Grafit
(1)
Hnedá
(8)
Champagne
(2)
Medená
(3)
Metalická
(4)
Modrá
(139)
Antikoro
(12)
Oranžová
(23)
Petrolejová
(2)
Priehľadná
(1)
Purpurová
(1)
Rose gold
(1)
Ružová
(4)
Strieborná
(55)
Svetlosivá
(3)
Sivá
(129)
Titánová
(2)
Tmavosivá
(12)
Tyrkysová
(6)
Viac farieb
(19)
Viacfarebná
(1)
Vínová
(4)
Zelená
(44)
Zlatá
(24)
Žltá
(40)
Najnovšie objednávky

Vysávače patria medzi základné vybavenie každej domácnosti, a to či už máte drevené podlahy, alebo koberec. Pri výbere sa zamerajte predovšetkým na to, na aký účel chcete vysávač využívať, či požadujete model s vreckom, alebo bez neho a na základné parametre. Potrebujete poradiť? Prečítajte si viac.

Pokračovať

Aké vysávače nájdete v ponuke? Rozlišujeme 5 základných typov

Existujú rôzne vysávače, ktoré sa líšia spôsobom vysávania, konštrukciou, prevažujúcim účelom a ďalšími vlastnosťami.

  1. Klasické vysávače do domácnosti patria medzi najrozšírenejšie typy. Vyznačujú sa konštrukciou na kolieskach a dlhou sacou hubicou, s ktorou sa dostanete všade. Klasický elektrický vysávač sa hodí na upratovanie bežne znečistenej domácnosti.
  2. Ručné vysávače sú výbornými pomocníkmi na rýchle upratovanie, pretože si hravo poradia s vysatím rôznych odrobiniek, prachu či iných menších nečistôt. Ručný vysávač vám zaistí účinné a efektívne upratovanie.
  3. Tyčové vysávače sú typické tenkou konštrukciou, s ktorou je spojená obratnosť a skladnosť. Ak teda potrebujete vysávať menšie plochy a ťažko dostupné miesta, potom je pre vás ideálny práve vysávač tyčový.
  4. Robotické vysávače síce plne nenahradia manuálne vysávanie, ale oveľa ho oddialia, a tak sú vhodné na pravidelnú údržbu celej domácnosti. Robotický vysávač využijete obzvlášť vtedy, ak doma máte maznáčika.
  5. Priemyselné vysávače sa hodia predovšetkým do priemyselných hál, dielní či na stavby, kde je potrebný vyšší výkon a odolnejšia konštrukcia. Priemyselný vysávač si ľahko poradí so štrkom, pilinami, šponami, ale aj bahnom.
  6. Viacúčelové vysávače si hravo poradia ako so suchými nečistotami, tak aj s tekutinami, a to nielen z tvrdých podláh, ale aj z koberca. V niektorých variantoch dokonca zvládnu umývanie okien či parné čistenie.

Klasický domáci vysávač
Klasický elektrický vysávač

Tyčový a ručný mini vysávač
Tyčový a ručný vysávač

Robotické mini vysávače
Robotický vysávač do domácnosti

Priemyselný vysávač
Priemyselný vysávač

Potrebujete špeciálny vysávač na upratovanie konkrétnych nečistôt? Žiadny problém

Vysávače podľa použitia potešia každého, kto potrebuje vysávač na upratovanie konkrétnych nečistôt.

  • Vysávače na popol mávajú hliníkovú trubicu a odolnú kovovú nádobu, a to pre prípad, že by ste omylom vysali žeravý popol. Vysávač na popol môže byť malý ku krbu, ale aj veľký do dielne, garáže či haly.
  • Vysávače lístia ocení každý vlastník záhrady. Lístie sa po vysatí rozdrví a tento odpad sa zbiera do vaku. Vysávač na lístie si nasadíte pomocou nastaviteľného popruhu na rameno a môžete sa vrhnúť do vysávania.
  • Vysávače na zvieracie chlpy sú vhodné pre majiteľov domácich maznáčikov. Títo pomocníci si bez problémov poradia s akýmikoľvek chlpmi, a vy tak môžete udržiavať váš domov v dokonalej čistote.
  • Vysávače do auta sú veľmi kompaktné a poradia si s rýchlym upratovaním omrviniek, zvieracích chlpov a ďalších nečistôt v interiéri vozidla. Vysávač do auta je napájaný buď z autozásuvky, alebo akumulátorom.
  • Čističe okien sú výbornou alternatívou ku klasickému ručnému umývaniu. Fungujú na princípe vysávania špinavej vody, ktorá teda nikde nesteká. Vysávač na okná predstavuje jednoduché, rýchle a efektívne umývanie okien.
  • Parné vysávače využívajú na vysávanie horúcu paru, vďaka čomu dochádza k uvoľňovaniu aj hĺbkových nečistôt, ktoré sú následne s prebytočnou vodou odsaté. Hodia sa tak pre upratovanie väčších plôch či špecifických povrchov.
  • Vysávače do bazéna ocení každý, koho nebaví ručné vyberanie neporiadku z bazéna. Automatický bazénový vysávač si ľahko poradí so špinou aj lístím, ktoré sa nachádza na hladine aj dne bazéna, a to rýchlo a veľmi ľahko.
  • Vysávače na piliny sa hodia predovšetkým do drevárskeho priemyslu, kde dochádza k úniku veľkých nečistôt vo forme pilín a hoblín. Vysávač na piliny má odolnejšiu konštrukciu, ktorá si poradí s ostrými a veľkými kusmi dreva.

Elektrický vysávač na popol
Vysávač na popol

Malý vysávač na lístie
Vysávač na lístie

Vysávač na okná
Vysávač na okná

Vysávač do bazéna
Bazénový vysávač

Bezvreckový versus vreckový vysávač – aké sú (ne)výhody jednotlivých typov?

Pri výbere narazíte na možnosť zvoliť si bezvreckový, alebo vreckový vysávač s vreckom na jedno, alebo viac použití. Aké sú (ne)výhody jednotlivých typov?

Bezvreckové vysávače

Bezvreckové vysávače fungujú tak, že sú nečistoty vysávané do zbernej nádoby, alebo do vody. Pre alergikov, astmatikov či deti rozhodne odporúčame skôr vodné vysávače, ktoré sú oveľa hygienickejšie. Čím sa líšia vodné a multifunkčné vysávače a aké sú všeobecné výhody bezvreckových vysávačov?

  • Multifunkčné vysávače sú klasické vysávače, ktoré fungujú na princípe rotácie vzduchu v nádobke, ktorá pomocou odstredivej sily uvoľňuje aj tie najmenšie čiastočky. Cyklónové elektrické vysávače však nie sú príliš hygienické.
  • Vodné vysávače zbierajú nečistoty do nádoby s vodou, kde sa všetka špina prakticky ihneď rozpustí a potom ju len vylejete. Nevýhodou je nižší sací výkon a nutnosť častejšie vylievať vodu.
  • Odpadá nutnosť dokupovať vrecká
  • Pýšia sa stálym sacím výkon
  • Ich použitie je ekologickejšie
  • Hodia sa na mokré vysávanie
  • Vysypávanie nie je príliš hygienické
  • Musíte pravidelne myslieť na čistenie filtra

Vreckové vysávače

Vreckové vysávače sú menej ekologické. Jednorazové vrecúška sú najhygienickejším riešením, pretože zároveň slúžia ako filtre, a navyše nie ste v kontakte s prachom. Vrecká na viac použití už nie sú tak ideálne, pretože pri vysypávaní prichádzate do styku s nečistotami, navyše pri opakovanom používaní strácajú na kvalite.

  • Vrecká slúžia ako ďalšia filtrácia
  • Textilné nemusíte vysypávať vždy po vysávaní
  • V ponuke nájdete viac modelov
  • Nie je potrebná tak precízna údržba filtrov
  • Musíte mať stále v zásobe vrecúška
  • Plné vrecko znižuje výkon vysávača

Nekupujte vrecká do vysávača naslepo, prečítajte si nášho sprievodcu výberom vreciek.

Aký objem vrecka či nádoby by mal mať vysávač?

Objem zbernej nádoby má každý vysávač pomerne odlišný. Všeobecne však platí, že väčší objem umožňuje vysávať bez prerušenia kvôli vyprázdňovaniu nádoby či výmene vrecka. Objem vrecka však voľte nielen podľa veľkosti priestorov, ale aj podľa miery bežného znečistenia kobercov či podlahy a počtu členov domácnosti.

  • Vreckové vysávače mávajú väčší objem. Do 50 m2 využijete vrecko s objemom 2 – 2,5 l a do 100 m2 3 – 4 l vrecko.
  • Bezvreckové vysávače si vystačia s objemom nádoby 1,2 – 2 litre, pretože sa po každom vysatí vyprázdnia.

Sací výkon a príkon – 2 základné parametre pre výkonný vysávač

Ak hľadáte výkonný vysávač, začnite s tým, že si postrážite parametre, ako je sací výkon a príkon.

  1. Príkon vysávača sa pohybuje od jednotiek W až po 2 400 W a udáva, koľko vysávač do domácnosti spotrebuje elektrickej energie. Vyšší výkon teda znamená vyššiu spotrebu, ale na druhej strane aj lepší výkon.
  2. Sací výkon vysávača predstavuje cca 20 – 35 % príkonu a pohybuje sa medzi 600 a 2 500 W. Samozrejme záleží tiež na kvalitnej konštrukcii, vďaka ktorej nebudú nečistoty nikde unikať.

Vysávače – dostatočne dlhý prívodný kábel zaistí komfortné vysávanie

Aby bolo vysávanie čo najpohodlnejšie, myslite na dostatočne dlhú prívodnú šnúru – jej dĺžka sa pohybuje od 1,5 do 12 m. Dôležitejší je však akčný rádius, ktorý udáva dosah pri maximálnom využití kábla – líši sa od dĺžky, pretože sa doň započítava aj telo a trubica vysávača. Pohybuje sa od 2 do 15 metrov.

Na pohodlné vysávanie je dôležitá aj hmotnosť, ktorá sa odvíja od konštrukcie. Malé elektrické vysávače môžu mať iba 0,5 kg, tie priemyselné až 15 kg.

Ak vyberáte vysávač, energetický štítok obsahuje najdôležitejšie informácie

Vyberáte vysávač? Najdôležitejšie informácie nájdete na energetickom štítku, ktorý je umiestnený na vysávači.

  • Energetická trieda udáva pomer efektivity vysávania a spotreby. Rozlišuje sa trieda A (A+, A++ a A+++) až G s tým, že trieda A patrí medzi najúspornejšie. Vysávače sa už v nízkych triedach príliš nevyskytujú.
  • Ročná spotreba energie sa pohybuje medzi 16 – 40 kWh. Ide o položku v rádoch 3,8 eura, avšak pokiaľ investujete do úspornejšieho pomocníka, časom sa vám táto investícia vráti.
  • Trieda emisie prachu udáva, ako veľmi čistý vzduch vychádza z vysávača von. Kvalita filtrácie sa udáva triedami A až G – najúčinnejšie sú vysávače v triede A, ktoré zvládnu odfiltrovať 99,8 % prachu.
  • Účinnosť vysávania podlahy/koberca patrí medzi najdôležitejšie parametre, pretože ovplyvňuje výsledok vysávania. Opäť sa rozlišujú triedy A až G s tým, že v prípade kobercov budú tieto hodnoty väčšinou nižšie.
  • Hlučnosť ovplyvňuje najmä pohodlnosť používania. V ponuke nájdete naozaj veľmi tichý elektrický vysávač, ktorého hodnoty sa podľa typu pohybujú od 20 do 50 dB, ale tiež veľmi hlasné modely presahujúce 90 dB.

i

Nemáte priestor na skladovanie? Potom si kúpte malý vysávač

Ak máte malý priestor, v ktorom sa nenájde miesto na skladovanie väčšieho spotrebiča, kúpte si malý vysávač. Kompaktné rozmery automaticky neznamenajú nižší sací výkon či iné parametre. Stačí len pozorne sledovať energetický štítok a všetky dôležité parametre.

Kvalitnú filtráciu by mali mať aj bežné domáce vysávače: Býva 2, alebo 3-stupňová

Ak chcete vysávať efektívne, tak sa zamerajte na kvalitnú filtráciu, ktorú by mali mať aj bežné vysávače do domácnosti. Pokiaľ budú filtre nekvalitné, tak budete vysávať rovnaký prach stále dookola. Väčšinou sa rozlišujú tri stupne.

  1. Vrecko skvele funguje ako prvý filter, ktorý bráni tomu, že sa nečistoty dostanú do motora.
  2. Vstupný filter chráni taktiež motor vysávača a jeho výmena sa odporúča s každým novým vreckom.
  3. Výstupný filter je najdôležitejší. Stará sa o to, aby sa nečistoty nedostali späť do miestnosti.
    • Vysávače s HEPA filtrom patria medzi najpoužívanejšie a najdokonalejšie. Platí tu, že čím vyššie číslo je v názve filtra, tým sú lepšie. Alternatívou sú tiež EPA filtre, ktoré sú tiež vysoko účinné.
Skupina filtrov Trieda filtrácie Účinnosť (v %)
EPA E 10 min. 85
EPA E 11 min. 95
EPA E 12 min. 99,5
HEPA H 13 min. 99,95
HEPA H 14 min. 99,995

A ako je to s nabíjaním? V ponuke je ako elektrický vysávač, tak aj akumulátorový

Akumulátorové vysávače majú batériu (akumulátor), ktorý stačí nabiť a potom môžete spotrebič po určitý čas používať, a to bez nutnosti kábla. Čas nabíjania sa pohybuje v závislosti od modelu medzi 1 – 16 h, čas prevádzky potom 10 – 250 minút. Druhým typom je elektrický vysávač, teda klasický model, ktorý je napájaný sieťovo.

Ak sa rozhodnete pre akumulátorový vysávač, je dobré mať v zásobe druhú batériu, ktorú môžete využiť v prípade, že dôjde k vybitiu v nevhodnú chvíľu.

Príslušenstvo a prídavné nadstavce na vysávač z neho robia multifunkčného pomocníka

Príslušenstvo k vysávačom zahŕňa predovšetkým papierové a textilné vrecúška, náhradné filtre, batérie a vône. Neoddeliteľnou súčasťou sú však tiež prídavné nadstavce na vysávač, s ktorými dosiahnete maximálnu efektivitu upratovania.

  • Turbokefa je poháňaná nasávaným vzduchom. Výborne zachytí zvieracie chlpy a vlasy z kobercov.
  • Elektrická turbokefa má vlastný motor, a preto sa otáča stálou rýchlosťou a s veľkou silou.
  • Štrbinová hubica si poradí s úzkymi a zle dostupnými miestami, čím dosiahnete perfektnú čistotu.
  • Parketová hubica je šetrná a účinná voľba na upratovanie parketových, dlaždicových či plávajúcich podláh.
  • Hubica na čalúnenie je účinná pri čistení autosedačiek, sedacích súprav a ďalšieho čalúneného nábytku.
  • Kefový nadstavec sa hodí pre dôkladné čistenie kobercov, pretože sa dostane hlboko na vlákien.

i

Chcete pri kúpe vysávača ušetriť? V tom prípade sa pozrite do našej ponuky, kde nájdete ako vreckové, tak aj bezvreckové lacné vysávače v akcii. Ak si stále neviete dať rady, prečítajte si nášho sprievodcu Ako vybrať vysávač.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
1 127 položiek
4,5 18×
SENCORSVC 8300TI 4AAAA EcoPower Eighty Three Garancia vrátenia peňazí
Vreckový vysávač – s káblom, na všetky druhy podláh, pre alergikov, na vysávanie a suché čistenie, HEPA filter a HEPA H13 filter, príkon 800 W, hlučnosť 68 dB, zberná nádoba s objemom 3 l, ovládanie na tele, dĺžka kábla 8 m, akčný rádius 11 m, automatické navíjanie kábla, indikátor plného koša, parkovacia poloha pre podlahovú hubicu, regulácia výkonu a mäkčené kolieska, s teleskopickou trubicou, s hadicou, rozmery 24 × 31,5 × 47 cm (V׊×H), hmotnosť 5,25 kg, čierna a oranžová farba
82,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SENSV356
4,7 16×
BOSCH BBHF214R Readyy'y
Tyčový vysávač – aku, na všetky druhy podláh, na vysávanie, na Li-Ion batérie, doba chodu 35 min, doba nabíjania 5 h, umývateľný filter, plastová zberná nádoba s objemom 0,4 l, ovládanie na tele, LED osvetlenie, so sacím štetcom, rozmery 116 × 26,5 × 16,5 cm (V׊×H), hmotnosť 2,4 kg, filter súčasťou balenia, červená farba
Zľavnené -6 %
84,90 € 89,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: BOSTV135
Dyson Gen5detect Absolute - Tyčový vysávač Doručenie na
predajňu zadarmo
4,9 13×
Dyson Gen5detect Absolute
Tyčový vysávač – aku, na všetky druhy podláh, pre alergikov, na zvieracie chlpy a antibakteriálny, na suché čistenie, na vysávanie, na Li-Ion batérie, doba chodu 70 min, doba nabíjania 4,5 h, HEPA filter, príkon 660 W, plastová zberná nádoba s objemom 0,77 l, ovládanie na tele, indikátor nabíjania, LED displej a LED kontrolka nastaveného stupňa výkonu, rozmery 128 × 28 × 25 cm (V׊×H), hmotnosť 3,5 kg, fialová a sivá farba
899 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: DYStv23
4,6 122×
ETA Salvet 0513 90000
Bezvreckový vysávač – s káblom, na všetky druhy podláh, pre alergikov, na vysávanie, HEPA filter, príkon 700 W, hlučnosť 70 dB, plastová zberná nádoba o obejme 2,2 l, ovládanie na tele, dĺžka kábla 7 m, akčný rádius 10 m, automatické navíjanie kábla, indikátor plného koša, parkovacia poloha pre podlahovú hubicu a mäkčené kolieska, s teleskopickou trubicou, rozmery 28,5 × 42 × 29,5 cm (V׊×H), hmotnosť 6,58 kg, zásobník na nečistoty na vysávanie súčasťou balenia, biela a červená farba
Super cena
94,90 € Ušetríte 6,50 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: ETASA130
4,7 35×
ETA Aero 0500 90010
Vreckový vysávač – s káblom, na všetky druhy podláh, na vysávanie, HEPA filter, príkon 700 W, hlučnosť 77 dB, zberná nádoba s objemom 2 l, ovládanie na tele, dĺžka kábla 5 m, akčný rádius 8 m, automatické navíjanie kábla, indikátor plného koša a mäkčené kolieska, s teleskopickou trubicou, rozmery 21 × 26 × 38 cm (V׊×H), hmotnosť 5,2 kg, biela a čierna farba
59,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: ETAAE050
Rowenta RH6753WO Dual Force 2 v 1 - Tyčový vysávač Varianty
4,4 174×
Rowenta RH6753WO Dual Force 2 v 1
Tyčový vysávač – aku, 2v1, na všetky druhy podláh, na vysávanie, na Li-ion batérie, 21,6V lithium-iontový akumulátor, doba prevádzky až 75min, doba nabíjania 5h, hlučnosť 79dB, plastová zberná nádoba s objemom 0,6l, ovládanie na tele, počet rýchlostí 2, motorizovaná kefa s LED osvetlením, nadstavec na štrbiny, skladacia rukoväť, rozmery 113 × 17,8 × 27,1 cm (V × Š × H), hmotnosť 2,5kg, farba červená, 15-ročná záruka opraviteľnosti
158,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: ROWTV088
4,2 77×
ETA Verto 7,2 V Li-Ion 1442 90000 WET & DRY
Ručný vysávač – aku, na všetky druhy podláh, na vysávanie, mokré čistenie a suché čistenie, na batérie Li-Ion, doba chodu 15 min, doba nabíjania 5 h, HEPA filter, hlučnosť 78 dB, plastová zberná nádoba s obejmom 0,5 l, ovládanie na tele, rozmery 12 × 41,5 × 22,5 cm (V׊×H), hmotnosť 1,03 kg, biela a modrá farba
26,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: ETARV472
Concept VP4360 11,1V WET & DRY - Ručný vysávač Varianty
4,6 243×
Concept VP4360 11,1V WET & DRY
Ručný vysávač – aku, na všetky druhy podláh, na mokré čistenie a suché čistenie, na batérie Li-Ion, doba chodu 45 min, doba nabíjania 5 h, HEPA filter, príkon 70 W, hlučnosť 80 dB, plastová zberná nádoba s obejmom 0,45 l, LED osvetlenie, rozmery 42 × 12 × 14 cm (V׊×H), hmotnosť 1,05 kg, držiak na stenu súčasťou balenia, zlatá farba
59 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: CONVR528
4,6 69×
Rowenta RO3927EA Compact Power
Vreckový vysávač – príkon 750W, na všetky druhy podláh, na koberce, na zbieranie nečistôt, hlučnosť 79dB, EffiTech Motor na maximálnu účinnosť, trojúrovňová filtrácia zachytávajúci až 99,98% prachových častíc, vrecko Hygiene+, objem vrecka 3l, materiál trubice kov, dĺžka káblu 6,2m, akční rádius 8,8m, podlahová hubica, štrbinová hubica, šírka 28,1cm, výška 41,4cm, hĺbka 23,3cm, farba biela, 15-ročná záruka opraviteľnosti
76,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: ROWVS025
4,6 122×
ETA Salvet Animal 1513 90000
Bezvreckový vysávač – vysoká miera filtrácie pomocou 2 HEPA filtrov, výstupný HEPA filter č.13, objem prachovej nádoby 2.2l, akčný rádius 10m, elektronická regulácia sacieho výkonu, ergonomicky tvarovaná rukoväť s integrovanou reguláciou vedľajšieho nasávania vzduchu, svetelná signalizácia plnosti prachovej nádoby, 2× parkovacia poloha na podlahovú hubicu, poistka proti nezaloženiu filtra, dĺžka napájacieho kábla 7m, mäkčené kolieska na ochranu tvrdých podláh a nábytku, automatické navíjanie napájacieho kábla, príkon 700W, pripojovací priemer príslušenstva 35mm, univerzálna podlahová hubica s výsuvnou kefou, parketová hubica (vlákna z konských vlasov, šetrná k podlahe), hubica na zber zvieracích chlpov, štrbinová hubica, vankúšová hubica, kefka, dlhá štrbinová hubica, kovová teleskopická trubica (84.5cm)
109,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: ETABV526
Rowenta RO7473EA Silence Force Allergy+ - Vreckový vysávač Varianty
4,8 80×
Rowenta RO7473EA Silence Force Allergy+
Vreckový vysávač – na všetky druhy podláh, na koberce, na zbieranie nečistôt, na zvieracie chlpy, hlučnosť 58dB, EffiTech Motor pre maximálnu účinnosť, filtračný systém Allergy+ zachytáva 99.98% prachu a alergénov, vrecko Hygiene+, objem vrecka 4.5l, materiál trubice kov, dĺžka kábla 8.4m, akčný rádius 11m, podlahová hubica, parketová hubica Softcare, rotačná turbokefa mini, štrbinová hubica, hubica na čalúnenie, šírka 52.8cm, výška 29.8cm, hĺbka 26.5cm, farba červená, vhodné pre alergikov a osoby s dýchacími problémami, 15-ročná záruka opraviteľnosti
223,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: ROWSV248
CONCEPT VP4351 11,1 V Wet & Dry Riser pet - Ručný vysávač Varianty
4,4 210×
CONCEPT VP4351 11,1 V Wet & Dry Riser pet
Ručný vysávač – aku, na mäkké povrchy, na zvieracie chlpy, na mokré čistenie, na batérie Li-Ion, doba chodu 20 min, doba nabíjania 4 h, HEPA filter, hlučnosť 70 dB, plastová zberná nádoba s obejmom 1 l, indikátor nabíjania, rozmery 42 × 12,5 × 11 cm (V׊×H), hmotnosť 1,08 kg, čierna farba
42,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: CONRV444
4,7 45×
ORION Metla mechanická QUICK FLOOR
Aku metla všetky druhy podláh, mechanický, výška 107 cm
22,90 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: ORIOZ310
Concept VP4350 7,2 V Wet & Dry Riser - Ručný vysávač Varianty
4,4 210×
Concept VP4350 7,2 V Wet & Dry Riser
Ručný vysávač – aku, na mäkké povrchy, na mokré čistenie, na batérie Li-Ion, doba chodu 20 min, doba nabíjania 4 h, HEPA filter, hlučnosť 68 dB, plastová zberná nádoba s obejmom 1 l, indikátor nabíjania, rozmery 42 × 12,5 × 11 cm (V׊×H), hmotnosť 1,08 kg, čierna farba
38,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: CONRV437
Roborock S8 Pro Ultra, čierny - Robotický vysávač Varianty Doručenie na
predajňu zadarmo
4,8 51×
Roborock S8 Pro Ultra, čierny
Robotický vysávač s mopom – na všetky druhy podláh, na vysávanie, umývateľný filter a EPA E11 filter, automatické dobíjanie, senzor proti nárazu, pokračovanie upratovania po samostatnom dobití, automatické vysypanie, vysávanie viacerých miestností, senzor proti pádu zo schodov, predvoľba miestností na upratovanie, funkcia odloženého upratovania a časový rozvrh upratovania, mäkčené kolieska a odolnosť kief proti namotávaniu vlasov, ovládanie hlasom, mobilnou aplikáciou, na tele, objem nádoby na prach 0,35 l, zberná nádoba o objeme 0,35 l, 1 bočná kefa, prekoná prekážky do výšky 2 cm, LiDAR navigácia, Li-Ion batérie, doba chodu 180 min, hlučnosť 68,5 dB, kompatibilný s Amazon Alexa, Google Assistant, Wi-Fi, príkon 69 W, rozmery 9,5 × 35 × 35,3 cm (V׊×H), hmotnosť 4,8 kg, akumulátor, nabíjací adaptér, nabíjacia stanica a napájací kábel súčasťou balenia, čierna farba
1 499 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: ROBRV675
Rowenta RH2078WO X-Force Flex 9.60 3v1 Animal Auto 100AW - Tyčový vysávač Varianty Doprava
zadarmo
4,6 100×
Rowenta RH2078WO X-Force Flex 9.60 3v1 Animal Auto 100AW
Tyčový vysávač – 3v1, s automatickou detekciou povrchu a nečistôt na prispôsobenie výkonu, na všetky typy podláh, na koberce, na vysávanie rôznych nečistôt a zvieracích chlpov, sací výkon až 100 AW, digitálny displej s ukazovateľom nutnosti vyčistenia filtra, flexibilná ohybná trubica, doba nabíjania 3 h, typ batérie Li-Ion, kapacita batérie 18 V, funkcia intenzívneho výkonu Boost, doba chodu až 45 min, filter HEPA, umývateľný filter, hlučnosť 83 dB, objem nádržky 0,4 l, vyberateľná dobíjacia batéria, napájacia stanica osadená na stenu, motorizovaná hlavica s osvetlením LED, hubica na čalúnenie, rotačná mini turbokefa, štrbinová hubica, ľahká konštrukcia s hmotnosťou vysávača iba 2,2 kg, farba červená a čierna, 15-ročná garancia opravy
241,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: ROWTV238
SENCOR SVC 45BK-EUE3 - Vreckový vysávač Varianty
4,4 253×
SENCOR SVC 45BK-EUE3
Vreckový vysávač – s káblom, na všetky druhy podláh, na vysávanie, príkon 850 W, hlučnosť 79 dB, zberná nádoba s objemom 1,5 l, ovládanie na tele, dĺžka kábla 5 m, akčný rádius 7,5 m, indikátor plného koša a mäkčené kolieska, rozmery 21 × 25,5 × 34,5 cm (V׊×H), hmotnosť 3,6 kg, čierna farba
39,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SENSV304
Sencor SVC 190B - Ručný vysávač Varianty
4,0 515×
Sencor SVC 190B
Ručný vysávač na zbieranie nečistôt, čas prevádzky 15 min, čas nabíjania 12 h, typ batérie Ni-Mh, umývateľný filter, hlučnosť 80 dB, štrbinová hubica, výška 11.5 cm, šírka 13.5 cm, hĺbka 39 cm, farba čierna
16,90 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: EAD1180k
4,6 15×
BOSCH BWD41700 AquaWash&Clean
Viacúčelový vysávač – na všetky typy podláh, na vysávanie, mokré čistenie a suché čistenie, objem zbernej nádoby 3,5 l, automatické navíjanie kábla a indikátor plného koša, HEPA filter, vodný filter, umývateľný filter a EPA filter, ovládanie na tele, dĺžka kábla 6 m, akčný rádius 9 m, teleskopická trubica súčasťou balenia, s káblom, hlučnosť 79 dB, modrá farba
225,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: BOVS428
4,2 77×
ETA Verto 14,4 V Li-Ion 5442 90000 WET & DRY
Ručný vysávač – aku, na všetky druhy podláh, na vysávanie, mokré čistenie a suché čistenie, na batérie Li-Ion, doba chodu 20 min, doba nabíjania 5 h, HEPA filter, hlučnosť 78 dB, plastová zberná nádoba s obejmom 0,5 l, ovládanie na tele, rozmery 42,5 × 16 × 14,5 cm (V׊×H), hmotnosť 1,5 kg, držiak na stenu súčasťou balenia, sivá a zelená farba
52,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: ETARV496
4,6 124×
ETA Rubio 0491 90010
Vreckový vysávač – s káblom, na všetky druhy podláh, na vysávanie, HEPA filter, príkon 850 W, hlučnosť 80 dB, zberná nádoba s objemom 2 l, ovládanie na tele, dĺžka kábla 5 m, akčný rádius 8 m, automatické navíjanie kábla, indikátor plného koša, parkovacia poloha pre podlahovú hubicu, regulácia výkonu a mäkčené kolieska, s hadicou, rozmery 21 × 26 × 38 cm (V׊×H), hmotnosť 4,8 kg, červená farba
52,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: ETAVS001
4,6 97×
Siguro VT-D300 W Curlew BLDC
Tyčový vysávač – aku, 2 v 1, doba nabíjania 4 h, doba prevádzky až 60 min, kapacita batérie 2000 mAh, napätie 25,2 V, objem nádržky 0,45 l, hlučnosť 82 dB, sací výkon 90 AW, príkon 350 W, výkonný BLDC motor, vysávač určený pre všetky druhy podláh, na suché čistenie, vhodný pre alergikov, odstráni aj zvieracie chlpy, otočná hlavica s LED osvetlením, nádobka s cyklónovým systémom sania prachu, 3 stupne výkonu, motorizovaná rotačná kefa, umývateľný filter HEPA 12, v príslušenstve podlahová, kefová a štrbinová hubica, držiak na stenu, 3 roky záruka
+Darček Filter do vysávača Siguro v hodnote 3,90 €
Super cena
164,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: SGR_VT_D300W
4,5 27×
Niceboy ION Hurricane H7
Tyčový vysávač – aku, na všetky druhy podláh, pre alergikov a na zvieracie chlpy, na suché čistenie, na vysávanie, na Li-Ion batérie, doba chodu 40 min, doba nabíjania 4,5 h, HEPA H13 filter, príkon 200 W, hlučnosť 78 dB, plastová zberná nádoba s objemom 0,6 l, ovládanie na tele, indikátor nabíjania a LED osvetlenie, s predlžovacou trubicou, rozmery 21 × 25,5 cm (V׊), hmotnosť 2,81 kg, čierna farba
Cenová bomba
142,90 € Ušetríte 15,11 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: NICvs32
4,8 47×
Electrolux EEG41IW
Vreckový vysávač – s káblom, na všetky druhy podláh, na vysávanie a suché čistenie, umývateľný filter a HEPA 12 filter, príkon 650 W, hlučnosť 80 dB, plastová zberná nádoba o obejme 3 l, ovládanie na tele, dĺžka kábla 5 m, akčný rádius 7,5 m, automatické navíjanie kábla, indikátor plného koša, regulácia výkonu a mäkčené kolieska, s teleskopickou trubicou, rozmery 22,8 × 41,6 × 28,7 cm (V׊×H), hmotnosť 4,9 kg, biela farba
99,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: ELEVS027

Vysávače

Vysávače

Domáci vysávač je našim spojencom v boji za čistú domácnosť už viac ako sto rokov. Osvedčení výrobcovia ako EtaPhilips či Sencor neúnavne rozširujú svoju ponuku v snahe uspokojiť čoraz náročnejších zákazníkov.

Vysávač pre každého

Siahnite po vysávačoch klasickej konštrukcie, univerzálnych alebo ľahkých tyčových vysávačoch. Tie navyše veľmi ľahko premeníte na vysávače ručné. Potrebujete vrecká do vysávača? Tu ste na správnom mieste. Ak sa chcete naopak vyhnúť nutnosti ich neustáleho dokupovania, odporúčame vybrať bezvreckový vysávač.

Robotický vysávač

A čo keď trpíte averziou voči samotnému vysávaniu? Aj tento zdanlivo neriešiteľný problém má východisko v podobe jedného z robotických vysávačov spoločnosti iRobot. Vysávanie ešte nikdy nebolo také jednoduché, ako dnes!

Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné vysávače Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie vysávače Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie vysávače Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii vysávače recenzie
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií