AlzaBoxy Q1 Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

37 "Sony Bravia KDL-37EX521

Zobraziť katalóg
37 "Sony Bravia KDL-37EX521
Televízor LED, uhlopriečka 94 cm, 1920x1080 (Full HD), 100Hz, HD DVB-T/DVB-C, senzory okolitého osvetlenia a prítomnosti, 4xHDMI, PVR (možnosť nahrávanie na externý USB HDD), DLNA, WiFi ready, Integrovaný prehliadač www
Kód:  WS738a Produktové číslo:  KDL37EX521BAEP Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

37 "Sony Bravia KDL-37EX521

Moderný televízor Sony Bravia KDL-37EX521 zaujme podporou radu sieťových funkciu vrátane prístupu na internet a podpory pre populárne aplikáciu Skype.Poskytne ostrý obraz s jasnými detailmi a realistickými farbami vo Full HD rozlíšení.Za vyzdvihnutie stojí aj začlenenie televízora do energetickej triedy A, teda do skupiny najúspornejších zariadení certifikovaných v EÚ!

Súčasťou televízora je svetelný senzor a senzor prítomnosti, ktoré šetria vašu peňaženku aj životné prostredie.O nízku prevádzkovú spotrebu elektrickej energie sa stará aj moderné LED podsvietenie obrazovky.Vďaka nemu ponúkne televízor fantastické spracovanie farieb a vysoký dynamický kontrastný pomer s presným ohraničením všetkých detailov.Integrovaný svetelný senzor navyše okrem úspory elektrickej energie zabezpečí aj maximálne pohodlné sledovanie bez nežiaduce únavy očí spôsobené přesvícením v tme, alebo naopak slabým podsvietením pri vysokej hodnote okolitého osvetlenia.

Zážitok zo sledovania TV programov, filmov z optických diskov či hranie hier by bol polovičný bez kvalitného zvukového podkladu.Za účelom plnohodnotného zážitku je preto televízor vybavený neviditeľnými reproduktormi o celkovom výkone 20 W s efektom digitálneho priestorového zvuku S-Force Front Surround 3D.Výhody tohto systému ozvučenie iste pocítite aj pri prehrávaní naprMP3 hudobných skladieb z vašich mobilných prehrávačov či flashdiskov, ktoré rozhranie televízora v podobe USB 2.0 dovoľuje ľahko pripojiť za účelom priameho prehrávania.Dvojica USB 2.0 portov ďalej umožňuje aj priame prehrávanie videí, prezeranie digitálnych fotografií a dokonca aj nahrávanie.

Televízor vám zaistí príjem hŕbu televíznych programov vo vysokom rozlíšení bez nutnosti dokupovať samostatné televízne tunery.V jeho výbave je totiž integrovaná dvojica HD tunerov pre príjem digitálneho pozemného a káblového vysielania.Nechýba ani univerzálne rozhranie CI + pre pripojenie CA modulu umožňujúce kódovaný televízny príjem ďalších atraktívnych programov.Nielen prepínanie medzi sledovanými programami, ale všetky ostatné funkcie televízora budete mať pod kontrolou pomocou dodávaného diaľkového ovládača.Ako diaľkový ovládač tiež môžete použiť svoj chytrý telefón s OS Android alebo iPhone (vyžaduje upgrade firmvéru).

Kapitolou sama o sebe sú bezo sporu sieťové funkcie.Televízor je možné pripojiť k internetu a navštevovať vaše obľúbené webové stránky pomocou jednoduchého prehliadača.Veľmi obľúbenou funkciou je ďalej možnosť streamovanie multimediálneho obsahu (filmy, hudba, fotografie) z kompatibilných zariadení (PC, notebook, mobilný telefón, hudobný prehrávač) priamo na obrazovku televízora v rámci miestnej siete založenej na technológii DLNA.Význačné sieťové funkcie uzatvára podpora pre hlasové prenosy a videohovory pomocou populárnej aplikácie Skype.Po pripojení vhodné kamery a mikrofónu skutočne budete môcť využívať videochatovanie a bezplatné telefonovanie vašim priateľom z pohodlia obývačky.

Parametre a Špecifikácia:

Vlastnosti displeja:
Uhlopriečka obrazovky:37 "(94 cm)
Rozlíšenie:1920 x 1080 bodov
Typ panelu:LCD
Podsvietenie:Edge LED
Dynamický kontrast:mega
Zobrazovacia frekvencia:50 Hz

Príjem TV signálu:
Analógový tuner
DVB-T tuner pre príjem digitálneho pozemného vysielania/HD DVB-T tuner pre príjem digitálneho pozemného vysielania vo vysokom rozlíšení (MPEG-4)
DVB-C tuner pre príjem káblovej televízie/HD DVB-C tuner pre príjem káblovej televízie vo vysokom rozlíšení (MPEG-4)

Video vstupy a výstupy:
4x HDMI (3x zadný panel + 1x na boku)
1x VGA (D-SUB)
1x Komponentný
1x Kompozitný

Zvukové vstupy a výstupy:
Výstup na slúchadlá (Na boku)
Digitálny optický výstup
Analógový audio vstup
Audio výstup (na boku)

Ďalšia výbava:
2x USB na boku (foto/hudba/video/záznam na HDD/WiFi adaptér/skype kamera)
Slot pre karty CI (Common Interface)
Ethernetový vstup (Podporuje DLNA)
WiFi ready (je treba dokúpiť USB adaptér, po aktualizácii firmware podporuje funkciu Wi-Fi direct pre priame spojenie bez Acces Pointu)
Svetelný senzor
Senzor prítomnosti u TV (Presence senzor)

Ozvučenie:
Výkon reproduktorov 2x 10 W
Technológia:S-Force Front Surround 3D, S Master, Dolby Digital, Dolby Digital Plus, Dolby Pulse

Ďalšie technológie:
Obrazový procesor X-Reality/Live Colour technológia/pokročilé rozšírenie kontrastu/herný režim/24p True Cinema/digitálna redukcia šumu/3D hrebeňový filter/BRAVIA Internet Video/BRAVIA Internet Widgets/Integrovaný WWW prehliadač (vyžaduje upgrade firmware)/ovládanie pomocou smartphone ( iPhone/Android) (vyžaduje upgrade firmwaru)/podpora Skype (vyžaduje upgrade firmware a kameru CMU-BR100)/EPG a Teletext/hodiny/časovač zapnutie/vypnutie/BRAVIA Sync/jednotunerový PIP a PAP/rodičovský zámok/návod na obsluhu na obrazovke

Údaje ospotrebe:
Maximálna spotreba:98 W
Typická spotreba:56 W
Spotreba v Stand-by:0,3 W

Prevedenie televízora:
Farba:čierna
Rozmery (So stojanom):877 x 579 x 250 mm (Š x V x H)
Rozmery (Bez stojana):877 x 549 x 42 mm (Š x V x H)
Hmotnosť:(So \u200b\u200bstojanom):13,3 kg
Hmotnosť:(Bez stojana):10,1 kg
Otočný podstavec
Podpora uchytenie na stenu

Dodávané príslušenstvo:
Diaľkový ovládač

Voliteľné príslušenstvo (predáva sa samostatne):
Skype kamera:CMU-BR100
Držiak na stenu:SU-WL500
WiFi adaptér:UWA-BR100
Prečítať viac
  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
37" (93,98 cm) Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!
SMART funkcie
Webový prehliadač Hotovo!
Šírka
87,7 cm Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
37" (93,98 cm) Hotovo!

Obrazovka

Technológia
LCD LED Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

SMART funkcie
Webový prehliadač Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
87,7 cm Hotovo!
Výška
57,9 cm Hotovo!
Hĺbka
25 cm Hotovo!
Hmotnosť
13 kg Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Sony Corporation je japonská spoločnosť založená v roku 1946. Svoje sídlo má v Tokiu. Jej počiatky boli nenápadné. Prvým produktom predávaným pod značkou Sony bolo tranzistorové rádio. Práve rádiá zohrali kľúčovú úlohu pri expanzii v 60. rokoch. Svet si produkty Sony veľmi rýchlo začal spájať s vysokou kvalitou a nízkymi cenami.

V 70. rokoch bola spoločnosť Sony tvrdo zasiahnutá ekonomickou krízou. Mnohí analytici ju už označovali za mŕtvu spoločnosť. Podcenili však typickú japonskú húževnatosť a odvahu. Kríza pre Sony nebola záhubou, ba naopak poslúžila ako odrazový mostík. Spoločnosť stojí za vývojom CD disku a následne aj DVD disku. Začiatkom 90. rokov si Sony pripísala ďalší významný úspech, keď predstavila hernú konzolu PlayStation. Práve herné konzoly predstavujú prienik troch hlavných oblastí, v ktorých spoločnosť v súčasnosti pôsobí – elektronika, videohry a zábavný priemysel.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre 37 "Sony Bravia KDL-37EX521 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 37" Sony Bravia KDL-37EX521. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 37" Sony Bravia KDL-37EX521. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 37" Sony Bravia KDL-37EX521. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 37" Sony Bravia KDL-37EX521.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií