BOOST JBL BOOST JBL

Microsoft Notebook Optical 3000 Grey

Zobraziť katalóg
Microsoft Notebook Optical 3000 Grey
4,5 2 hodnotení
Myš (šedivá) -1000dpi optická, USB
Kód:  ME350 Produktové číslo:  B2J-00021 Stránky výrobcu
Microsoft Notebook Optical 3000 Grey Predaj skončil

Microsoft Notebook Optical 3000 Grey

Optická myš vhodná najmä pre mobilných užívateľov notebookov.Ide o predstaviteľa novej rady High Definition.High Definition Optical ponúka tri základné prednosti ako je lepšia odozva, vyššia presnosť a pravidelnejšie sledovanie pohybu myši.

Technológia High Definition Optical zahŕňa snímací systém s rozlíšením 1000dpi a rýchlosťou snímania 6000xe za sekundu.Myš má netradičný, aktívne pôsobiaci design s modrou LED diódou a gumovými plôšku pre lepšie držanie (Microsoft uvádza, že sa inšpiroval designom atletickej obuvi).Design umožňuje pohodlné ovládanie ako pravou tak i ľavou rukou.

Parametre a špecifikácie:

Tlačidlá:3 + koliesko (tretie tlačidlo)
Rozhranie:USB/PS2
Rozlíšenie:1000 DPI

Microsoft je nadnárodná korporácia so sídlom v Spojených štátoch amerických. Produkty Microsoftu nezmazateľne ovplyvňujú naše vnímanie virtuálneho sveta už od roku 1975. Práve vtedy bola spoločnosť Billom Gatesom a Paulom Allenom založená. Hlavnú pozornosť spoločnosť venuje vývoju softvéru pre výpočtovú techniku - príkladom sú operačné systémy MS-DOS a Windows alebo kancelársky balík Microsoft Office. Spoločnosť je aktívna aj v iných oblastiach - napríklad v hernej konzole Xbox alebo mobilných telefónoch Lumia.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Microsoft Notebook Optical 3000 Grey
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Microsoft Notebook Optical 3000 Grey. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Microsoft Notebook Optical 3000 Grey. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Microsoft Notebook Optical 3000 Grey. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Microsoft Notebook Optical 3000 Grey.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií