Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Aplikace

Samsung SH-S223Q SATA

Zobraziť katalóg
Samsung SH-S223Q SATA
DVD napaľovačka černá - DVD±R 22x, DVD+R9 16x, DVD-R DL 12x, DVD+RW 8x, DVD-RW 6x, DVD-RAM 12x, LS, bulk
Kód:  GT418k Produktové číslo:  SH-S223Q/BEBN Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Samsung SH-S223Q SATA Predaj skončil

Samsung SH-S223Q SATA

Moderné vypalovací mechanika s LightScribe technológiou, extrémne rýchlym 22x zápisom na klasická DVD ± R média a 12x na média novodobého formátu DVD-RAM.Ponúka tiež vynikajúci 16x rýchlosť zápisu aj prepisu dvojvrstvových diskov DVD + R9 a 12x DVD-R DL.Pokročilé technológie ako Magic Speed, Double OPC a ďalší sú zárukou bezproblémového a kvalitného zápisu a znižujú hlučnosť i vibrácie.Výhodou je funkcia Firmware Live Update, ktorá umožňuje cez internet stiahnuť nový firmware a zlepšiť tak kvalitu zápisnice alebo pridať podporu nových médií.

Unikátna technológia LightScribe dokáže "kresliť" vypalovacím laserom na povrch média.Ľahko tak možno vytvoriť profesionálne vyzerajúce obrázok v stupňoch šedi na vhodnom CD alebo DVD disku, bez nutnosti vlastniť špeciálne drahú tlačiareň, bez lepenia potlačených etikiet zhoršujúcich čítanie médiá, bez plytvania nákladným spotrebným materiálom.Stačí len napáliť obsah na médium, otočiť ho a na vrchní stranu vypáliť obrázok.

Dodáva sa v cenovo atraktívnom bulk balení (iba mechanika) av čiernom prevedení.

Parametre a špecifikácie:

Rýchlosti zápisu:
22x DVD ± R, 8x DVD + RW, 6x DVD-RW
16x DVD + R9, 12x DVD-R DL
12x DVD-RAM
48x CD-R, 32x CD-RW

Rýchlosť čítania:
16x DVD-ROM
12x DVD-RAM
48x CD-ROM

Kompatibilita médií:
DVD-RAM, DVD + R, DVD + R DL, DVD + RW, DVD-R, DVD-R DL, DVD-RW, DVD-Video, DVD-ROM, CD-R, CD-RW, CD-ROM, CD-ROM/XA, CD-Audio, Video-CD, Photo CD, CD-I (FMV), CD-Extra, CD-TEXT

Rozhranie:
SATA

Vyrovnávacia pamäť:
2 MB

Rozmery:
148 x 42 x 170 mm

Hmotnosť:
750 g

Napaľovačky podporujú aj nižšiu rýchlosť zápisu dát. V popise sa uvádza väčšinou iba maximálna možná rýchlosť.

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Poznámka:

Tento výrobok nie je samostatne funkčným celkom a môže vyžadovať odbornú montáž.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Samsung SH-S223Q SATA Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung SH-S223Q SATA. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung SH-S223Q SATA. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsung SH-S223Q SATA. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Samsung SH-S223Q SATA.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií