Rapture AP+ plus nový vizuál

ASUS DSL-AC68

Zobraziť katalóg
ASUS DSL-AC68
4,6 50 hodnotení
VDSL2 modem – 802.11a/b/g/n/ac až 1900 Mbps, Dual-Band, 3 odnímateľné antény, 1x RJ11 DSL, Annex B, 4x GLAN, 1x USB 3.0, 3G/4G zdieľanie internetu, AiCloud service, FTP + tlačový server
Kód:  NM022p5 Produktové číslo:  90IG00V1-BM3G00 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ASUS DSL-AC68

Jedno zariadenie, dve funkcie

Pri zariadeniach DSL-AC68 si používatelia môžu vybrať medzi pripojeniami DSL alebo Ethernet WAN, preto ho možno používať ako DSL modem a bezdrôtový router alebo ako samostatný bezdrôtový router. Režim použitia môžete zvoliť tak, aby vyhovoval vašim potrebám. Jediným zariadením tak nahradíte dve iné, ktoré by spotrebovali oveľa viac energie a zaberali o dosť viac miesta na pracovnom stole. DSL-AC68 si bez problémov poradí so základným prostredím domácej siete aj pokročilejšími bezdrôtovými sieťami.

 VDSL2 modem ASUS DSL-AC68

Dva procesory sú zárukou rýchleho a stabilného pripojenia

DSL-AC68 využíva dva procesory, a preto poskytuje nielen vysoký výkon, ale tiež vynikajúcu flexibilitu. Každý z dvojice procesorov optimalizuje jeden typ pripojenia. Vďaka oddeleniu káblového VDSL/ADSL a bezdrôtového pripojenia k sieti do dvoch výpočtových modulov s vlastným špecializovaným procesorom dosahuje router DSL-AC68 pre oba typy pripojenia maximálny výkon bez kompromisov.

 VDSL2 modem ASUS DSL-AC68

AiRadar poskytuje 150 % pokrytie Wi-Fi

Funkcia ASUS AiRadar inteligentne zvyšuje intenzitu bezdrôtového signálu pomocou presného smerového zosilňovača signálu. Router DSL-AC68 využíva tri externé antény s vysokým ziskom a technológiou na univerzálne prispôsobenie vyžarovacieho diagramu na detekciu polohy bezdrôtových zariadení a tvarovanie prenosov, aby boli optimalizované na najrýchlejšie a najstabilnejšie pripojenie.

 VDSL2 modem ASUS DSL-AC68

Najvyššie rýchlosti rozhrania USB

Bezdrôtový modem router ASUS DSL-AC68 je vybavený portom USB 3.0. USB 3.0 ponúka až desaťkrát rýchlejší prenos dát ako rozhranie USB 2.0. Jednoduchú a rýchlu prevádzku serverových funkcií FTP, HTTP a UPnP, spoločne so sprístupnením pripojenia 3G/4G a vzdialeným prístupom k súborom či prehrávaniu obsahu z celého množstva kompatibilných zariadení pomocou funkcie ASUS AiDisk.

 VDSL2 modem ASUS DSL-AC68

Podpora VPN servera a klienta VPN

Router DSL-AC68 ponúka jednoduché nastavenie servera VPN a klienta VPN pre zabezpečený a súkromný prístup k domácej sieti alebo na internet. S routrom DSL-AC68 môžete ľahko nastaviť server VPN s podporou protokolov PPTP a OpenVPN bez toho, aby bolo potrebné používať platené služby VPN alebo samostatný server VPN. DSL-AC68 tiež dokáže premeniť vaše zariadenia pripojené k sieti na klientov VPN, a to prostredníctvom protokolov PPTP a L2TP, bez toho aby na každý z nich bolo potrebné inštalovať softvér VPN.

 VDSL2 modem ASUS DSL-AC68

Optimalizácia s rozhraním ASUSWRT

V intuitívnom používateľskom rozhraní ASUSWRT môžete na jedinom mieste ľahko vykonávať všetky činnosti týkajúce sa nastavenia, monitorovania a správy siete. Intuitívne grafické rozhranie ASUSWRT routeru DSL-AC68 je rozšírené o mnohé špeciálne vylepšenia súvisiace s pripojením ADSL, medzi ktoré patrí napríklad nástroj na meranie odstupu signálu, napomáhajúci monitorovať stabilitu ADSL pripojenia.

 VDSL2 modem ASUS DSL-AC68

AiCloud

ASUS AiCloud ponúka najucelenejšiu, najprístupnejšiu a najbezpečnejšiu cloudovú platformu. Ide o bezplatnú aplikáciu pre zariadenia s operačnými systémami iOS a Android, ktorá umožňuje jednoduchú synchronizáciu, sprístupnenie, streaming a prístup k celému obsahu úplne odkiaľkoľvek.  Sprístupňovanie je ľahšie ako kedykoľvek predtým vďaka bezpečným odkazom, ktoré možno posielať prostredníctvom e-mailov, správ SMS aj ďalšími spôsobmi.

 VDSL2 modem ASUS DSL-AC68

Najrýchlejšia Wi-Fi AC na svete

Router DSL-AC68 je vybavený novou čipovou súpravou 802.11ac Broadcom s technológiou Wi-Fi 5. generácie. V porovnaní so súčasným štandardom 802.11n ponúka RT-AC66W v pásme 5 GHz rýchlosť až 1,3 Gb/s, čo je 3× viac ako pri 802.11n. Širšie prenosové pásmo znamená viac priestoru na vašu domácu multimediálnu zábavu.

 VDSL2 modem ASUS DSL-AC68

Parametre a špecifikácia

Rýchlosť WiFi prenosu
1 900 Mb/s Hotovo!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Hotovo!
Typ
ADSL Hotovo!

Rýchlosť

Rýchlosť WiFi prenosu
1 900 Mb/s Hotovo!

Konektory

USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Hotovo!

Typ

Typ
ADSL Hotovo!

ASUS je symbolom rastu taiwanskej ekonomiky. Začiatky spoločnosti sa datujú 2. apríla 1989, keď ako malý výrobca základných dosiek s niekoľkými zamestnancami začal svoju činnosť. Dnes celosvetovo zamestnáva viac ako 12 500 zamestnancov. Jeho produkty nájdeme takmer vo všetkých kategóriách trhu s informačnými technológiami. Produkty spoločnosti v sebe spájajú priaznivú cenu a vysokú kvalitu. Pozornosť ASUSu je zameraná predovšetkým na stolné počítače, notebooky, telefóny, optické mechaniky a komponenty. Vo výrobe základných dosiek je spoločnosť dnes dominantným hráčom na trhu s podielom takmer 40 %.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den.Da sa tento modem puzit ako NAS pripojenim ssd do usb portu?

Aky 3g/4g dongel pouzit ako failover v SK (orange, tcom)

Dobry den, VDSL od O2. Přes WiFI běží všechno (i SmartTV) rychle a bez problému, ale na PC připojeném přes LAN se objevují 1-2s výpadky, kdy počítač hlásí, že je odpojen. Napadá Vás prosím v čem by mohl být problém. Nějaké nastavení. Děkuji.

Nedaří se mi připojit přes VDSL. Poslední firmware, linka se chytí a vidím nastavené hodnoty rychlosti, dB apod, ale nedaří se mi připojit k netu. Nastavení mám podle všeho také dobře. Připojení na chvilku naskočí, a pak zase zmizí. a to se občas opakuje. Tuší někdo, kde by mohl být problém?

Dobry den,da sa tento router pouzit aj ako klasicky router ktory pripojim do modemu?

Dobry den, predpokladam ze funkci Broadcom® TurboQAM muzu vyuzit jen kdyz ji pouziva i sitova karta. Muzete mi prosim sdelit 2-3 sitove karty (USB nebo PCI) z Vasi nabidky ktere tuhle technologii podporuji? Dekuji

Dobrý den, umí chipset zařízení vectoring na xDSL lince? Děkuji.

Dobrý deň, chcel by som sa opýtať, či mi pôjde tento router aj ked mam opticky internet a či sa tam dá pripojiť optický kábel. Vopred Ďakujem za odpoveď.

Lze tento modem požít i pro příjem O2TV

Dobrý den, stavajici router Huawei 520, rychlost cca 380k/4M. Nevite jestli je mozne pri pouziti tohoto Asusu z toho dostat kapku vic? Dekuji

12
Diskusia a poradňa k ASUS DSL-AC68
Príslušenstvo pre ASUS DSL-AC68 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS DSL-AC68U. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS DSL-AC68U. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASUS DSL-AC68U. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ASUS DSL-AC68U.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií