AD homeoffice Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

ASUS Triton 81

Zobraziť katalóg
ASUS Triton 81
Chladič na procesor socket 1366/775/AM2/AM2 +/754/939/940, medená základňa, 4x heatpipe, 120x117x144mm
Kód:  CA707g9 Produktové číslo:  90-PN5H1CM-00000- Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ASUS Triton 81

Špičkový chladič vhodný pre výkonné procesory Intel i AMD.Tento model disponuje čtymi heatpipe trubicami a veľmi tichým ventilátorom s rozmermi 92 x 92 mm.Výhodou je medená základňa, ktorá výborne odvádza teplo z procesora.Napájanie je zabezpečené 4-pinovým konektorom s podporou PWM, čo umožňuje aj riadenie otáčok ventilátora.

Technológia heatpipe je založená na princípe uzatvorenej trubice, kde na jej "nahrievané" konci je kvapalina s nízkym bodom varu, ktorá sa zahrievaním začína vyparovať av plynnom skupenstve stúpa na "chladený" koniec, kde kondenzuje a po stenách trubice sa vracia v kvapalnom skupenstve späť .Pri ohreve kvapaliny je odpadové teplo z čipu použité na zmenu skupenstva a ta potom v podobe horúcej pary putuje na opačný koniec, ktorý je potrebné chladiť na teplotu, pri ktorej pára skondenzuje.Oproti klasickej konvencii ponúka teda technológia heatpipe vyššia účinnosť prenosu tepla, ale len za predpokladu dostatočného teplotného rozdielu obidvoch koncov trubice a jej správnej orientácie.

Parametre a špecifikácie:

Podporované pätice:
Intel Core i7 processor
Intel Core2 Extreme / Core2 Quad (Quad-Core)
Intel Core2 Duo / Pentium Dual Core / Pentium D (Dual-Core)
Intel Core2 Duo / Pentium Dual Core (Dual-Core)
AMD Athlon 64 FX
AMD Athlon 64 X2
AMD Athlon 64
AMD phenom FX/X2/X4
AMD phenom FX/X3/X4
AMD Sempron

Materiál:
Jadro:meď
Rebrovanie:hliník

Heatpipe:
Počet trubíc:4 x 6 mm medené rúrky
Materiál:meď

Ventilátor:
Rozmery:92 x 92 x 25 mm
Hluk:18 dB
Rýchlosť otáčok:2500 RPM

Konektor:
4-pinový (PWM)

Rozmery:
120 x 117 x 144 mm

Hmotnosť:
695 g

ASUS je symbolom rastu taiwanskej ekonomiky. Začiatky spoločnosti sa datujú 2. apríla 1989, keď ako malý výrobca základných dosiek s niekoľkými zamestnancami začal svoju činnosť. Dnes celosvetovo zamestnáva viac ako 12 500 zamestnancov. Jeho produkty nájdeme takmer vo všetkých kategóriách trhu s informačnými technológiami. Produkty spoločnosti v sebe spájajú priaznivú cenu a vysokú kvalitu. Pozornosť ASUSu je zameraná predovšetkým na stolné počítače, notebooky, telefóny, optické mechaniky a komponenty. Vo výrobe základných dosiek je spoločnosť dnes dominantným hráčom na trhu s podielom takmer 40 %.

Poznámka:

Tento výrobok nieje samostatne funkčným celkom a môže vyžadovať odbornú montáž.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS Triton 81. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS Triton 81. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASUS Triton 81. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ASUS Triton 81.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií