Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Corsair Performance Pre 128GB

Zobraziť katalóg
Corsair Performance Pre 128GB
SSD disk 2.5 ", SATA III, TRIM, čítanie až 500MB/s, zápis až 340MB/s
Kód:  DO102o3 Produktové číslo:  CSSD-P128GBP-BK
Corsair Performance Pre 128GB Predaj skončil

Corsair Performance Pre 128GB

Extrémne výkonný a vysoko spoľahlivý SSD disk založený na asynchrónnych bunkách MLC s kapacitou 128 GB.Disk CORSAIR Performance Pro sa vyznačuje špičkovou odozvou pri práci s malými a komprimovanými súbormi, čo iste oceníte v špičkových počítačových zostavách pre multimediálnu zábavu alebo v pracovných staniciach a serveroch, kde býva štandardné grilovacie disk tou najväčšou brzdou výkonu zostavy.Zaručí vysokú rýchlosť dosahujúci až 550 MB pri čítaní a nemenej pekných 340 MB/s pri zápise dát.Pre vysokorýchlostné pripojenie disku a vynikajúcu odozvu je určený SATA III.

Medzi najväčšie výhody tejto technológie oproti klasickým magnetickým pevným diskom patrí takmer nulová prístupová doba k dátam.Neobsahuje tiež žiadne pohyblivé súčasti, čím je veľmi odolný proti nárazu, pri svojej činnosti je absolútne nehlučný a navyše so strednou dobou chyby až 1,5 milhodín.Jeho ideálne využitie bude pre inštaláciu operačného systému a ďalších používaných aplikácií typu grafické editory, filmové úpravy a mnohé ďalšie náročné činnosti, kde bude jeho výkon bezozbytku využitý.

Parametre a špecifikácie:

Kapacita:
128 GB

Formát:
2,5 "

Rýchlosť:
Čítanie:až 550 MB/s
Zápis:až 340 MB/s
Náhodný zápis (4 KB):60 000 IOPS

Odolnosť proti nárazu:

1500 G

Stredná doba chyby:
1,5 milhodín

Ostatné:
Podpora SMART
Podpora TRIM

Rozhranie:
SATA III

Rozmery:
99,88 x 69,93 x 9,3 mm

Hmotnosť:
80 g

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Corsair Performance Pre 128GB
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Corsair Performance Pro 128GB. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Corsair Performance Pro 128GB. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Corsair Performance Pro 128GB. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Corsair Performance Pro 128GB.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií