AlzaBoxy Q1 Samsung cashback

Creative ZEN AURVANA In-Ear 3 čierne

Zobraziť katalóg
Creative ZEN AURVANA In-Ear 3 čierne
4,9 10 hodnotení
Slúchadlá 10Hz-17kHz, pozlátený 3.5mm jack, puzdro, čistiaca sada, adaptér do sedadla v lietadle, kábel 1.2m
Kód:  JP301z3 Produktové číslo:  51EF0420AA001 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Creative ZEN AURVANA In-Ear 3 čierne Predaj skončil

Creative ZEN AURVANA In-Ear 3 čierne

Slúchadlá CREATIVE Aurvana In-Ear3 vám nechajú pocítiť zvuk porovnateľný s výstupom reprosústav vyššej triedy.Každé šasi je vybavené dvoma miniatúrnymi meničmi, čo umožňuje presnú reprodukciu ľubovoľného hudobného žánru.Zakrivená akustická trubice a akustická priečka oddeľujúca zvuk výškového a basového meniča umožňujú prenášať detailne prekreslené vysoké tóny a jasné stredné a nízke tóny priamo do zvukovodu.

Technológia akustickej izolácie AuraSeal a sada silikónových a penových nástavcov do uší v rôznych veľkostiach umožňujú optimálne tesnenie zvukovodu.Okrem toho slúchadlá izolujú až 98% okolitého hluku, takže sa výborne hodí pre počúvanie v dopravných prostriedkoch.Dobré utesnenie tiež znižuje na minimum únik basov.

Slúchadlá skrývajú reproduktory štúdiovej kvality zmenšenej natoľko, že sa zmestia do uší.V každom šasi dva precízne výškové a basové meniče s pasívnou výhybkou, ktoré reprodukujú zvuk lepšie a dôveryhodnejšie.Zakrivená zvuková trubica má naviac prirodzenejší tvar a lepšie zapadá do zvukovodu.Vďaka akustické priečke oddeľujúcej vysoké a nízke frekvencie sa zvuk zmieša až vo zvukovode, a preto je zreteľnejšie.

Kábel vedie okolo ušnice a slúchadlá tak sedí oveľa pevnejšie, aj keď sa pohybujete.Kábel z bezkyslíkatej medi maximálne znižuje šumy vznikajúce pri dotyku kábla.Slúchadlá Aurvana In-Ear3 si tiež môžete vziať so sebou na cesty a využiť ich k náročnému počúvania hudby a vlastných hudobných mixov.Ideálne k prenosnému samplera, prehrávaču médií alebo laptopu.Pri prenášaní ich môžete ukladať do priloženého plastového puzdra, alebo do malého cestovného vačku s úchytom na kábel a pohodlne prepravovať.

Parametre a špecifikácie:


Zvukové charakteristiky:
Meniče: duálny (výškový a basový v každom šasi)
Frekvenčný rozsah: 10 - 17 000 Hz
Impedancia: 28 ohm
Citlivosť (1 kHz): 112 dB/mW

Pripojenie:

Dĺžka kábla: 1,2 m
Konektor: 3,5 mm,zlacený

Prevedenie:
Farba: čierna chrómová
Určenie: intra-aurálne (do uší)
Hmotnosť: 13 g

Obsah balenia:
Slúchadlá Aurvana In-Ear3
2 páry silikónových nástavcov do uší vo veľkosti S, M, L
2 páry penových nástavcov do uší
Nástroj na čistenie
Cestovné puzdro s organizáciou kábla
Adaptér do lietadla

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Creative ZEN AURVANA In-Ear 3 čierne Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Creative ZEN AURVANA In-Ear 3 černé. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Creative ZEN Aurvana In-Ear 3 schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Creative ZEN Aurvana In-Ear 3 schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Creative ZEN AURVANA In-Ear 3 černé.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií