Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

EVOLVEO XXtremeCord HDMI v1.4 prepojovací 2m

Zobraziť katalóg
EVOLVEO XXtremeCord HDMI v1.4 prepojovací 2m
4,7 516 hodnotení
Video kábel - High Speed, HDMI v1.4, pozlátené konektory 24K, trojité tienenie, podpora ethernet a 3D, podpora UltraHD rozlíšenie 4K2K
Kód:  JT984b Stránky výrobcu
EVOLVEO XXtremeCord HDMI v1.4 prepojovací 2m Predaj skončil

EVOLVEO XXtremeCord HDMI v1.4 prepojovací 2m

Extrémne kvalitný kábel poskytujúce maximálnu audiovizuálne zážitky pre všetky multimediálne zariadenia novej generácie, ako sú napr. Herné konzoly, Blu-ray prehrávače, LCD a plazmové televízie, High-End osobné počítače či HD DVB-T prijímača / rekordéry alebo projektory. Kábel sa chváli špecifikáciou HDMI 1.4, ktorá ho obohacuje o dva nové kanály.

K existujúcej podpore nekomprimovaného obrazového a zvukového signálu v digitálnom formáte tak pribudol Fast Ethernet (100Mbit / s) kanál pre vysokorýchlostné obojsmernú komunikáciu a zdieľanie internetového pripojenia medzi dvomi HDMI zariadeniami a spätný zvukový kanál, ktorý poskytuje prenos zvukového signálu z TV tunera späť do externého zosilňovača či domáceho kina.

Špecifikácie štandardu 2.0 ďalej umožňuje podporu až štvornásobného HD rozlíšenie (4K) a 3D protokolov pre 3D hry a 3D aplikácie domáceho kina. Kábel je trojnásobne tienený, čo radikálne zosilňuje ochranu proti elektromagnetickému a rádiovému rušeniu a jeho konektory sú pozlátené 24 karátovým zlatom, zaisťujúca optimálne pripojenie a maximálny prenos signálu. To všetko pri doživotný záruke a certifikáciu HDMI asociácie!

Parametre a špecifikácie:

konektory:
HDMI 1.4 M / M
24-karátové zlato

Dĺžka kábla:
2 m

Ochrana voči rušeniu:
3-násobné tienenie

rozlíšenie:
4096 × 2160 pri 24Hz
3840 × 2160 pri 24Hz / 25Hz / 30Hz

Farebné profily:
YCC601
adobe RGB
adobe YCC601
Digitálne fotoaparáty / kamery

3D podpora:
1080p (1920 × 1080)

Ethernet kanál:
až 100 Mb / s

Moderná spoločnosť Evolveo sa vždy snaží nájsť nové smery a prešliapať doteraz neprešliapané cestičky. Je unikátna predovšetkým veľkou orientáciou na cieľovú skupinu zákazníkov - nesnaží sa oslovovať celý trh. Práve vďaka tomuto zameraniu získavajú produkty Evolveo značnú pridanú hodnotu. Či už v oblasti outdoorovej elektroniky, odolných mobilných telefónov alebo športových kamier - vždy ponúka niečo navyše, čím sa odlišuje od početnej konkurencie. Rovnako ako jej zákazníci, tiež Evolveo je dynamické, mladé a nesmierne aktívne a činorodé.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Děkuji za zprávu. Skutečně podporuje 4K. Je vše dobré. Stačilo změnit na monitoru z DVD do HDMI vstup. Okamžitě reaguje HDMI. Obraz 4K je po celém monitoru, jen rozmazaný, protože je 1920x1080. Kabel HDMI od Vás koupený je OK pro 4K. Děkuji za obětavou pomoc Jste vstřícný. Děkuji. Jan Michlík

, prečo prosím Vás je napísané k tomuto káblu "EVOLVEO XXtremeCord HDMI v2.0 prepojovací 2 m", že je to HDMI 2.0 M/M, keď na obale, v ktorom bol zabalený je napísané, že je to HDMI 1.4 M/M ? Myslel som, že kupujem HDMI 2.0 a potom toto prečítam na obale. Ako to je možné? Ďakujem pekne.

Diskusia a poradňa k EVOLVEO XXtremeCord HDMI v1.4 prepojovací 2m
Príslušenstvo pre EVOLVEO XXtremeCord HDMI v1.4 prepojovací 2m
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si EVOLVEO XXtremeCord HDMI v1.4 propojovací 2m. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte EVOLVEO XXtremeCord HDMI v1.4 Patch 2 m. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte EVOLVEO XXtremeCord HDMI v1.4 Patch 2 m. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: EVOLVEO XXtremeCord HDMI v1.4 tapasz 2 méter.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií