P&G MS v hokeji_CZ

GIGABYTE GM-M5100 čierna

Zobraziť katalóg
GIGABYTE GM-M5100 čierna
4,2 108 hodnotení
Myš optická, 800 dpi, USB
Kód:  EG875d Produktové číslo:  GM-M5100-BLACK Stránky výrobcu

GIGABYTE GM-M5100 čierna

Značková myš v elegantnom čiernom vyhotovení vhodná pre pravákov aj ľavákov. Myš disponuje rozlíšením 800 DPI. K počítaču sa pripája prostredníctvom rozhrania USB, ktoré je dnes súčasťou každého bežného počítača. Myš je vybavená dvoma tlačidlami a rolovacím kolieskom, ktoré zároveň slúži ako tretie tlačidlo.

Parametre a špecifikácia:

Tlačidlá:
2 + koliesko (tretie tlačidlo)

Typ:
Optická

Farba:
Čierna

Rozhranie:
USB

Rozlíšenie:
800 DPI

Spoločnosť, ktorej tradícia siaha až do roku 1986, je nezastupiteľným hráčom na trhu technologických inovácií v oblasti počítačových súčastí. Kladie obrovský dôraz na kľúčové technológie, pri ich aplikácii dodržuje tie najprísnejšie štandardy kvality. Na všetkých trhoch, na ktorých Gigabyte pôsobí, si získal renomé spoľahlivej a sofistikovanej spoločnosti. Portfólio spoločnosti okrem základných počítačových komponentov, ako sú základné dosky alebo grafické karty, zastupujú aj počítačové periférie, notebooky, tablety, stolné počítače alebo tiež sieťové riešenia, vrátane serverov. V poslednej dobe boli na trh uvedené aj mobilné telefóny značky Gigabyte.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre GIGABYTE GM-M5100 čierna
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GIGABYTE GM-M5100 Černá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte GIGABYTE GM-M5100 Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte GIGABYTE GM-M5100 Schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: GIGABYTE GM-M5100 Černá.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií