Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

JAYS t-JAYS Three čierna

Zobraziť katalóg
JAYS t-JAYS Three čierna
4,8 8 hodnotení
Slúchadlá
Kód:  GJA033b Produktové číslo:  7350033654897

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

JAYS t-JAYS Three čierna

Slúchadlá t-JAYS Three zaujmú extrémne širokým frekvenčným rozsahom s bohatými a hlbokými basmi, silnými stredy a dokonale čistými výškami.O ich maximálne verný prednes sa starajú špičkové 10 mm TCD meniče s vynikajúcou spätnou väzbou, ktoré efektívne eliminujú nežiadúce skreslenie a oživujú jednotlivé detaily hudby.Basovú odozvu potom ešte vylepšuje bass-reflex otvor na zadnej časti.Slúchadlá sú tiež vysoko pohodlná.Starajú sa o to pokročilé silikónové návleky, ktoré navyše efektívne eliminujú okolitý hluk až do 40 dB.Vďaka nim sa t-JAYS perfektne hodí pre počúvanie v dopravných prostriedkoch a ostatných verejných priestoroch.

V balení okrem slúchadiel a piatich párov silikónových návlekov nájdete tiež 70centimetrový predlžovací kábel pre maximálnu flexibilitu používania.Štandardný 60 cm kábel je vhodný napríklad pri uložení prehrávača v kapsičke košele.S predĺžením potom pohodlne dosiahnete až do vrecka nohavíc, alebo batohu.Iste vás poteší aj adaptér do lietadla, alebo praktická rozdvojka stereofónneho signálu, vďaka ktorej môžete hudbu zdieľať s priateľmi.Pohodlné prenášanie potom zaisťuje puzdro vyrobené z kombinácie tvrdej gumy a lesklého plastu.Vďaka nemu štýlovo ochráni vaše t-JAYS pred rôznymi nárazmi a inými nehodami.

Parametre a špecifikácie:

Zvukové charakteristiky:
Meniče: 10 mm, TCD
Citlivosť: 98 dB pri 1 kHz
Impedancia: 16 ohm pri 1 kHz
Frekvenčný rozsah: 15 - 25 000 Hz

Pripojenie:
Typ bužírky: TPE s oddeľovačom a kevlarovým spevnením
Konektor: 3,5 mm, pozlátený, priamy
Dĺžka kábla: 60 cm

Prevedenie:
Farba: pogumovaná čierna
Určenie: intra-aurálne (do uší)
Izolácia: JAYS Sound Isolating System
Rozmery: 17,5 x 6,9 x 14,8 mm (D x Š x V)
Hmotnosť: 8 g

Dodávané príslušenstvo:
5 párov silikónových náušníkov (XXS-L)
Predlžovací kábel 70 cm
Stereo rozdeľovač
Adaptér do lietadla
Puzdro na prenášanie

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre JAYS t-JAYS Three čierna Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si JAYS t-JAYS Three černá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte JAYS t-JAYS Drei schwarze. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte JAYS t-JAYS Drei schwarze. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: JAYS t-JAYS Három fekete.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií