AD květen univerzal AP+ plus nový vizuál

KATA Ultra-Light Bumblebee-222

Zobraziť katalóg
KATA Ultra-Light Bumblebee-222
4,0 1 hodnotení
Batoh na foto/notebook 17 ", vnútorný rozmer 32x19x34 cm
Kód:  GR056c Produktové číslo:  KT UL-B-222
KATA Ultra-Light Bumblebee-222 Predaj skončil

KATA Ultra-Light Bumblebee-222

Pred objednaním overte rozmery vášho zariadenia, či je preň vami vybraný batoh dostačujúci..

Kata Ultra-Light Bumblbee-222 je profesionálny a dizajnový batoh na fotovýbavy, ktorý ocenia hlavne profesionáli aj nadšenci fotografovania. Je veľmi ľahký, vyrobený z kvalitných materiálov a prispôsobený presne podľa potrieb fotografa. Ponúka všestranný komfort pri nosení, ktorý zaručujú polstrovaný chrbát, bedrový pás, ergonomické popruhy a stabilizačné hrudnej opasok. Vďaka týmto prvkom sa s batohom bude cítiť pohodlne naozaj každy.Oranžově vyvedený interiér, uľahčujúce orientáciu v batohu, ukrýva komoru na notebook 17'', miesto na 2 DSLR tela, až 4 objektívov (max. rozmery 500 mm), blesk a mnoho ďalšieho príslušenstvo. Na batoh je možné pripevniť aj statív a samotný fotoaparát zavesiť na remienky umiestnené na popruhoch batohu. Vnútorné prepážky na príslušenstvo a techniku \u200b\u200bsú nastaviteľné pomocou systému Aeriform.

Batoh je možné použiť s vozíkom Kata insertrolley (nie je súčasťou balenia). Obojstranná pláštenka ochráni vaše vybavenie pred prachom, vlhkom i přehřátím.Hledáte Ak spoľahlivého partnera na ceste za tými najlepšími a najoriginálnejším fotografiami, KATA Ultra-Light Bumblebee-222 vás rozhodne nesklame.

Parametre a špecifikácie:
Kapacita:

Notebook až 17''
2 DSLR tela
až 4 objektívy s maximálnymi rozmermi 500 mm
zavěsitelná statív
príslušenstvo
horné a dve bočné vrecká na drobné predmety (peňaženka, kľúče ..)

Farebné prevedenie:
šedé

Hmotnosť:
2300 g

Rozmery vnútorné:
32 x 24 x 19 cm

Rozmery vonkajšie:
38,5 x 52 x 30 cm

Rozmery komory na notebook:
32 x 48 x 4 cm

Parametre a špecifikácia

Vrecká
Vrecko na notebook Hotovo!

Výbava

Vrecká
Vrecko na notebook Hotovo!
Poznámka:
» Všetky fotobatohy

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si KATA Ultra-Light Bumblebee-222. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte KATA Ultra-Light Bumblebee-222. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte KATA Ultra-Light Bumblebee-222. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: KATA Ultra-Light Bumblebee-222.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií