Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Lenovo VIBE Z2 PRE Ebony Black Dual SIM

Zobraziť katalóg
Lenovo VIBE Z2 PRE Ebony Black Dual SIM
4,6 35 hodnotení
Mobilný telefón 6.0 "IPS QuadHD 2560x1440, Procesor Qualcomm Snapdragon 801 Quad core 2.5 GHz, RAM 3GB, interná pamäť 32GB, Fotoaparát 16 Mpix LED blesk, A-GPS, Wi-Fi 802.11 g / n / ac, Bluetooth 4.0, NFC, 3G / LTE , FM rádio, Micro USB, 2x Micro SIM, Android 4.4
Kód:  LE1150 Produktové číslo:  P0R5000TCZ Stránky výrobcu
Lenovo VIBE Z2 PRE Ebony Black Dual SIM Predaj skončil

Lenovo VIBE Z2 PRE Ebony Black Dual SIM

Najväčší výrobca počítačov sa umne chopil príležitosti a vrhá sa do sveta chytrých mobilných telefónov. Pripravte sa na nový svieži závan v podobe produktov čínskej spoločnosti Lenovo. S tenkým a hlavne štýlovým kúskom VIBE Z2 Pre Očaríte svoje široké okolie. Pri jeho výrobe sa nijako nešetrilo a je to proste vidieť na prvý pohled. Dokonalé telo vybrúsené z jediného kusu hliníka vám dodá pocit istoty. S hrúbkou iba 7,7 mm sa zmestí do akejkoľvek vrecka, teda aj do tej vašej.

Profesionál každým cólom


Vlajková loď si právom zaslúži to najlepšie, čo na trhu práve existuje. Čtyřjádro na vysokých 2,5 GHz má silu pre všetky mysliteľné veci a ničím ho nerozhodíte z jeho poctivej práce. V spojení so štedrou kapacitou operačnej pamäte ste pripravení aj na budúce verzie operačného systému Android. Ihneď po stlačení zapínacie tlačidlá si budete musieť podoprieť bradu, tá jednoducho poletí dole pri údivu nad ohromným displejom, ktorý dosahuje šestipalcové uhlopriečky. To je niečo nevídaného. IPS technológia sa v kombinácii s rozlíšením QHD predvádza v tom najlepšom svetle. Už nikdy nebudete chcieť pozerať do šeredných malých obrazoviek.

Hlavný fotoaparát sa pýši 16MPx senzorom, optickou stabilizáciou a dokonca aj automatickou detekciou scény. Vstavaný senzor BSI sa postará o parádny snímky aj za zlého osvetlenia. Živé zábery plné farieb vám urobia radosť a klasický prístroj na fotenie môžete s kľudom v duši rovno predať. Pokiaľ radšej točíte video, aj tak ste na správnej adrese. Celá škála pokročilých režimov sa postará o riadne zaostrený výsledok dokonca aj v 4K rozlíšení.

V čase cloudových úložísk a bohatého video obsahu iste oceníte integrovaný modul pre vysokorýchlostné siete typu LTE. Medzi ďalšie výhody sa určite radí podpora dvoch SIM kariet naraz, 32 GB vnútornej pamäte aj perfektné zvukový výstup. Bohatá reprodukcia basových tónov má blahodarný vplyv na vaše sluchové vnemy. Batérie určite nesklame, pretože celých 4000 mAh pokryje aj tie najnáročnejšie situácie.

Doplňujúce informácie:

Obsah balenia:
Lenovo VIBE Z2 PRO, USB kábel, cestovný napájací adaptér, headset, ochranná fólia, manuál a záručný karta

Lenovo je najväčším svetovým výrobcom počítačov. Bolo založené v roku 1984. Jeho pôvodný názov bol Legend. Neskôr sa premenovalo na Legend Novo („nová legenda“), skrátene Lenovo. V roku 2005 prevzalo počítačovú divíziu IBM, čím sa zaradilo medzi najväčších výrobcov počítačov na svete. Podobne ambiciózny plán má rovnako na poli mobilných telefónov, kde by rado predbehlo Apple a Samsung.

Že nejde iba o rétorické cvičenie, názorne spoločnosť predviedla v januári 2014 prevzatím mobilnej divízie spoločnosti Motorola Mobility. Okrem vyššie spomínaného Lenovo produkuje aj tablety, severy, monitory, televízory alebo napríklad úložné jednotky. Výrobky Lenova v sebe účelne spájajú nekompromisnú kvalitu za priaznivú cenu. Sú tak správnou voľbou pre každého šikovného zákazníka.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Zamrznul mi telefon a neumim stim a nevim co stim mam delat aby reagoval naky rady ukusenost?? Je mesic starej

ma to prednu kameru?

Dobrý den, uvažuji o koupi u Vaši společnosti, a to buď lenovo vibe z2 pro dual sim nebo lenovo vibe p1 PRO Gold dual sim. Jsem spíše rozhodnutý pro variantu Vibe Z2 pro, nicméně oproti druhému modelu nabízí méně jader procesoru, proto by mě zajímalo, zda toto hraje velkou roli, například při hraní her, nebo jaký to bude mít primární vliv. Zároveň dodávam, že Vibe Z2 PRO je nataktováno na 2,5 GHz, kdežto P pro na 1,5 GHz. Co je tedy při výběru, kde hraje největší váhu výkon procesoru, výhodnější? Děkuji předem za obsáhlý, leč pro mne velmi důležitý dotaz :-) Michal

Dobrý den, používám HTC One M7 a chystám se přejít na DUAL sim telefon. Z Vaší nabídky jsem vybral rozbalený https://www.alza.cz/lenovo-vibe-z2-pro-ebony-black-dual-sim-d2218810.htm#popis Zajímá mě, jak přesně Dual SIM u tohoto modelu funguje. Lze například nastavit, že odchozí hovory po určitě hodině jdou z druhé simkarty apod?

Dobrý den, budete mít ještě k dispozici prodej mobilního telefonu LENOVO Z2 PRO? děkuji

Nejde nastavit blokace telefonního čísla u MT Lenovo vibe Z2 pro

Diskusia a poradňa k Lenovo VIBE Z2 PRE Ebony Black Dual SIM
Príslušenstvo pre Lenovo VIBE Z2 PRE Ebony Black Dual SIM
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lenovo VIBE Z2 PRO Ebony Black Dual SIM. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Lenovo VIBE Z2 PRO Ebony Black Dual SIM. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Lenovo VIBE Z2 PRO Ebony Black Dual SIM. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Lenovo VIBE Z2 PRO Ebony Black Dual SIM.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií