Alzaboxy Q1 Alzaboxy

Saitek Pro Flight Yoke System

Zobraziť katalóg
Saitek Pro Flight Yoke System
4,6 32 hodnotení
Herný ovládač letecké simulátory, USB 2.0
Kód:  MH745p Produktové číslo:  PZ44

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Saitek Pro Flight Yoke System

Prevratný set leteckého joysticku a panela na ovládanie výkonu motorov, ktorý možno ďalej rozšíriť ďalšími komponentmi firmy Saitek z radu Pro Flight Range, ktorý podáva vynikajúci letecký zážitok aj náročnému leteckému fanúšikovi! Letecký joystick má množstvo ovládacích prvkov a tlačidiel, dokonca aj stopky. Panel s tromi posuvnými ovládačmi možno použiť na reguláciu výkonu motora, ale aj zmesi, sklonu klapiek alebo iných parametrov letu. Prichytenie je realizované pomocou svoriek, ktoré nepovolia ani pri náročných leteckých manévroch. Set má tiež integrovaný USB hub na pripojenie ďalších možných komponentov. Dodávaný software umožňuje ukladanie profilov, takže v každej hre môžete mať nastavené ovládanie rovnako alebo úplne inak, ako budete chcieť.

Parametre a špecifikácia:

Herné vlastnosti:

Letecký joystick + panel s ovládaním výkonu motorov
Tlačidlá: 14
Pohľadový klobúčik
Trojpozičné prepínače
3 páky na paneli ovládania
Ovládanie náklonu a sklonu na joysticku

Rozhranie:
USB

Podporované OS:
Microsoft Windows XP/XP64/Vista

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Saitek Pro Flight Yoke System Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Saitek Pro Flight Yoke System. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Saitek Pro Flight Yoke System. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Saitek Pro Flight Yoke System. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Saitek Pro Flight Yoke rendszer.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií