Rapture Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Logitech HD Webcam C525

Zobraziť katalóg
Logitech HD Webcam C525
4,6 121 hodnotení
Webkamera video až 1280x720, fotografie až 8M, automatické zaostrovanie, integrovaný mikrofón s potlačením šumu, univerzálny úchyt, konektor USB
Kód:  JS029d41 Produktové číslo:  960-000722

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Logitech HD Webcam C525

Špičková webová kamera pre vysoko kvalitné videohovory v plynulom rozlíšení HD (720p). Zabudovaná technológia Fluid Crystal navyše optimalizuje snímanie pri vysokej aj nízkej hodnote okolitého osvetlenia. Automaticky tiež vyvažuje jas, kontrast a odstraňuje skreslenie. Skrátka sa postará o to, aby ste boli zobrazení v tom najlepšom svetle a s reálnym podaním farieb v každom okamihu. Tešiť sa môžete aj na podporu statického fotografovania s rozlíšením až 8 Mpx.

Kamera sa dodáva s pokročilým softvérom Logitech Vid HD, ktorý nevyžaduje žiadne zložité nastavovanie, umožňuje ľahké videohovory a pomôže tak k efektívnemu využívaniu. Logitech tiež umožňuje na svojich stránkach stiahnutie série nástrojov, ktoré urobia komunikáciu ešte zábavnejšou. Ľahko si tak vytvoríte rôzne ikonky, doplnky tváre, video masky alebo využijete zábavné filtre. Určite Vás pobaví pirátska čiapka, kráľovská koruna, upírske zuby, prasací nos či parohy, ktorými "vylepšíte" svojou fotku. V okamihu sa môžete stať bábkou, mačkou, mimozemšťanom a pod. Video efekty Vás zase transformujú na vtipnú komiksovú postavu. Zaujímavou funkciou kamery je tiež schopnosť nahrávať HD videá a fotografie na Facebook či YouTube stlačením jediného tlačidla.

Parametre a špecifikácie:

Senzor:
Rozlíšenie: 1280 x 720 bodov
Fotografie: až 8 Mpx

Ostatné:
Autofocus
Integrovaný mikrofón
Fluid Crystal technológia

Rozhranie:
USB 2.0

Balenie:
Logitech Webcam C525 (kábel 1,5 m)
Logitech softvér s Logitech Vid HD
Používateľská dokumentácia

Parametre a špecifikácia

Maximálne rozlíšenie videa
HD (1280 × 720 px) Hotovo!
Rozlíšenie fotografií až
8 Mpx Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!
Podporovaný operačný systém
Windows 8, Windows 7 Hotovo!

Rozlíšenie

Maximálne rozlíšenie videa
HD (1280 × 720 px) Hotovo!
Rozlíšenie fotografií až
8 Mpx Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Podporované OS

Podporovaný operačný systém
Windows 8, Windows 7 Hotovo!

Logitech je s ročným obratom okolo 1,8 miliardy dolárov najväčším svetovým výrobcom počítačových periférií. Svoje počítačové myši a klávesnice, produkty umožňujúce komunikáciu na internete, prehrávanie hudby, domácu digitálnu zábavu a bezdrôtové zariadenia predáva v sto krajinách sveta. Vo viac ako tridsiatich krajinách pritom zamestnáva vyše 7 200 zamestnancov.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Logitech HD Webcam C525 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Logitech HD Webcam C525. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Logitech HD Webcam C525. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Logitech HD Webcam C525. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Logitech HD Webcam C525.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií