Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Mad Catz MMO 7

Zobraziť katalóg
Mad Catz MMO 7
4,4 46 hodnotení
Herná myš MMO 7, Gaming Laser 6400dpi možnosť nastavenia podľa veľkosti dlane s výmenným gripom a vyvažovacími závažiami, 13 tlačidiel (5 programovateľných), akcelerácia až 50G, USB 2.0 sa zlaceným konektorom
Kód:  MH701am1 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Mad Catz MMO 7

MadCatz Cyborg MMO 7 posúva schopnosti herných periférií zase o stupienok ďalej. Využíva všetkých oceňovaných schopnosťou FPS myšou série Cyborg a navyše k nim pridáva prepracovanú ergonómiu aj dokonalú ovládateľnosť, vďaka ktorých spojenie sa stane vašou najsilnejšou zbraňou. Nezáleží, či ste fanúšikmi WoW, EVE, Lord of the Rings online, Star Wars: The Old Republic, Guild Wars alebo RIFT. Cyborg MMO 7 ponúka výkonné programovanie makier pre podporu akejkoľvek MMO hry.

perfektné uchopitelnost
Ako lovíte? Nech s uchopením "do dlane", alebo "do prstov", tak máte vždy zaistenú optimálnu ergonómiu. Ľahko a rýchlo si môžete prispôsobiť dĺžku myši podľa veľkosti vašej ruky i spôsobu držania. Okrem toho možno pohodlne pohybovať panelom pre palec dopredu / dozadu a natáčať ho smerom von pre ideálne prispôsobenie každému užívateľovi. 3 zameniteľné gripy pre malíček a dlaň potom posúvajú prispôsobiteľnosť až k úplnej dokonalosti. Jedna dvojica je dokončená rovnakým soft-touch povrchom, aké nájdete na tele myši a ďalšie dvojice je extra pogumovaná pre istejšie uchopenie. Posledná dvojica je vskutku špecifická, grip pre malíček je v tvare krídla a zaisťuje maximálne pohodlie aj pri dlhšom hraní, opierka pre zápästia je potom od 4 mm hrubšie, takže zvyšuje o rovnaký rozmer výšku myši. Dokonalému prispôsobeniu hmotnosti zase napomáha 5 kusov dodávaných závaží.

78 programovateľných príkazov
13 programovateľných tlačidiel vám v spojení s trojpolohovým MMO prepínačom a dvojpolohovým MMO shift tlačidlom sprostredkujú 78 užívateľsky definovaných príkazov v ľubovoľnej vami zvolenej hre. Kombináciou programovateľných tlačidiel s bežným pravým a ľavým tlačidlom myši potom získate ďalších 15 príkazov, s ktorými hravo porazíte každého protivníka. K dispozícii je navyše vopred pripravený plug-in pre WoW, ktorý vám hranie maximálne uľahčí a odstráni potrebu samostatného nastavovania.

Unikátny 5D tlačidlo - 5 príkazov v jednom
Pomocou tlačidla 5D môžete klikať hore a dole, doľava a doprava alebo ho klasicky stlačiť. Vďaka tomu máte zaistené komplexné ovládanie bez toho, aby ste sa museli učiť, kde sa aké tlačidlo nachádza. Perfektné umiestnenie pod palcom poskytuje bleskovo rýchly prístup k najdôležitejším herným príkazom. Veľkosť a tvar tlačidla vychádzal zo skúseností inžinierov spoločnosti MadCatz s vývojom tých najvyspelejších herných myší, čo zaisťuje jeho dokonalú optimalizáciu.

Výkonný programovací softvér Cyborg ST
Softvér Cyborg ST vám sprostredkuje plnú kontrolu nad jedinečnými hernými vlastnosťami myši. Ľahko na ňom naprogramujete makrá, nastavíte klávesové skratky, upravíte citlivosť kurzora, vytvoríte rôzne herné profily a priradíte príkazy k programovateľným tlačidlám. Všetko jednoducho, rýchlo a bezproblémovo priamo na vašom počítači.

Plne nastaviteľné RGB podsvietenie
K dispozícii máte 16 miliónov farieb RGB podsvietenie ľavého a pravého tlačidla myši. Či už chcete pridať eleganciu svojmu bojovému prostredia, alebo monitorovať údaj o stave tlačidla ActionLock, dodávaný ST softvér vám umožní nastaviť podsvietenie podľa vašich predstáv.

ActionLock tlačidlá - hranie bez únavy
Keď hráte niekoľko hodín v kuse a prsty začínajú pociťovať následky bitky, stačí jedno kliknutie na ActionLock tlačidlo a užijete si toľko potrebnú úľavu. Každé tlačidlo ActionLock aktivuje konštantný vstup ľavému či pravé tlačidlo myši, keď sú uzamknuté. Stačí jedno z nich aktivovať pre pohodlnú kontrolu postavy, a po odpočinku ho odomknúť a znova drviť nepriateľov ako obvykle.


True 6400 DPI laserový senzor "Twin-Eye"
Cyborg MMO 7 obsahuje laserový senzor "twin-eye" novej generácie, ktorý číta každú os zvlášť a sníma až ohromujúcich 6 metrov za sekundu s dokonalou presnosťou. Nielen pre hráčov preferujúcich nízku citlivosť a vysokú rýchlosť pohybu je jednoducho tým najlepším riešením. Štyri užívateľsky definovateľné nastavenia DPI v rozsahu 25 až 6400 a dedikované tlačidlo prepínania umožňujú ľahké prispôsobenie rôznym herným variantom.

Parametre a špecifikácie:

senzor:
Typ: laserový "Twin Eye"
Rozlíšenie: 25 - 6400 DPI (v krokoch 25 DPI)
Zrýchlenie: 50 G
Snímkovanie / odozva: až 1000 Hz / 1 ms
Rýchlosť snímania: až 6 m / s

Ďalšie:
Funkcia stáleho snímania (Always On)
PTFE klzné plochy
LED podsvietenie pre každý režim
nastaviteľná hmotnosť
Nastaviteľný tvar a veľkosť

pripojenie:
opletený kábel
Konektor: USB 2.0, pozlátený

Podporované OS:
Windows XP, Vista, 7
Mac OS X

Parametre a špecifikácia

Typ
Herná Hotovo!
Určenie
Pre pravákov Hotovo!
Citlivosť
6 400 DPI Hotovo!
Počet tlačidiel
13× Hotovo!

Použitie myši

Typ
Herná Hotovo!
Určenie
Pre pravákov Hotovo!

Senzor

Citlivosť
6 400 DPI Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Mad Catz MMO 7 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Mad Catz M.M.O. 7. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Mad Catz MMO 7. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Mad Catz MMO 7. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Mad Catz MMO 7.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií