Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

ROCCAT Savu

Zobraziť katalóg
ROCCAT Savu
4,7 47 hodnotení
Herná myš herná, 4000dpi, optický snímač, zrýchlenie 20G, rýchlosť 60IPS, EasyShift, USB, LED podsvietenie, čierna
Kód:  MI600c Produktové číslo:  ROC-11-600

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ROCCAT Savu

Počítačová myš Roccat Savu kombinuje vynikajúci výkon a dokonalú prispôsobiteľnosť. To zábalom do jedinej extrémne robustnej a perfektne vyváženej konštrukcie stredných rozmerov. Protišmykové materiály na stranách potom zabezpečia, že vám myš nevykĺzne ani pri akčných pohyboch. Myš ľahko obslúži akúkoľvek hru a dodá vám výhodu nad vašimi protivníkmi.

Savu využíva jedinečný optický senzor s rozlíšením 4000 DPI, ktorého citlivosť si môžete nastaviť aj na 400, 800 alebo 1600 DPI - pre presné optické hranie na špičkovej úrovni. Je tiež prvou myšou, ktorá ponúka systém merania vašich výkonov a výsledkov (kliknutí, pojazdov, atď) proprietárnym systémom RAD, takže budete môcť pozorovať váš vývoj i následné výsledky. Savu je navyše vyrobená z vysoko kvalitných materiálov a zaistí vám tak optimálnu podporu po dlhú dobu spoločného zápolenia.

Tlačidlo Easy Shift [+]
Uvedená funkcia vám umožní stlačením jedného tlačidla nastaviť dve funkcie pre každé tlačidlo vrátane stránkovacieho kolieska. Easy Shift [+] vám tiež umožní využívať exkluzívnu technológiu Easy-Aim, ktorá redukuje DPI po stlačení jedného jediného tlačidla a zaistí vám dokonalú presnosť, napríklad keď niekoho potrebujete odstrániť odstreľovacou puškou.

16,8 milióna farieb podsvietenia
Podsvietenie na zadnej strane myši môže byť nastavené na jednu z 16,8 miliónov farieb, takže myš ľahko prispôsobíte akémukoľvek hernému prostrediu. Možno ju dokonca naprogramovať tak, aby menila farby v rôznych odtieňoch a vytvorila pútavé efekty.

Maximálna prispôsobiteľnosť
Myš spolupracuje s ovládačmi ROCCAT Driver i pokročilým systémom správy makier ROCCAT Macro Manager. S ich pomocou ľahko prispôsobíte tlačidlá myši akýmkoľvek požiadavkám. Môžete si dokonca uložiť až päticu profilov, ktoré sa načítajú automaticky s vašou obľúbenou hrou. Prepínanie medzi jednotlivými profilmi je otázkou niekoľkých málo sekúnd. Okrem herných profilov ľahko vytvoríte tiež profily pre obľúbené kancelárske aplikácie.

Dokonale presné koliesko
Extrémne precízne koliesko zaisťuje stránkovanie s dokonalou presnosťou. Perfektne sníma každý jednotlivý krok, takže sa nemusíte obávať, že by ste náhodou pri výbere preskočili vašu obľúbenú zbraň. Taktická odozva kolieska naviac zaisťuje optimálnu tuhosť, aby ste mali stránkovanie vždy maximálne pod kontrolou.

Parametre a špecifikácie:

Tlačidlá:
5 vrátane kolieska
Prepínače Omron

Senzor:
Typ: optický
Rozlíšenie: 400/800/1600/4000 DPI
Maximálna rýchlosť: 60 IPS
Akcelerácia: 20G

Ostatné:
Rýchlosť snímkovania: 125, 250, 500, 1000 Hz
16.8 miliónov podsvietenie
Easy-Shift [+] tlačidlo
Bočné gripy eliminujúce sklz prstov
Pokročilé ovládače a správa makier
Stredná veľkosť a dokonalé vyváženie
Extra precízne 2D koliesko
Špeciálna ergonómia pre pravákov
Špičkové spracovanie z kvalitných materiálov

Pripojenie:
Rozhranie: USB
Dĺžka kábla: 1,8 m
Opletený kábel

Podporované OS:
Microsoft XP/Vista/7

Prevedenie:
Farba: čierna
Rozmery: 7,2 x 12 cm (Š x D)
Hmotnosť: 90 g

Parametre a špecifikácia

Šírka
7,2 cm Hotovo!
Hmotnosť
90 g Hotovo!
Typ
Herná Hotovo!
Určenie
Pre pravákov Hotovo!
Citlivosť
4 000 DPI Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
7,2 cm Hotovo!
Hmotnosť
90 g Hotovo!

Použitie myši

Typ
Herná Hotovo!
Určenie
Pre pravákov Hotovo!

Senzor

Citlivosť
4 000 DPI Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ROCCAT Savu Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ROCCAT Savu . Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ROCCAT Savu. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ROCCAT Savu. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ROCCAT Savu .
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií