Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Sencor SMR 600 TWIN

Zobraziť katalóg
Sencor SMR 600 TWIN
4,5 155 hodnotení
Vysielačky - súprava 2 vysielačiek, batéria, nabíjačka, dosah 8 km, čierne
Kód:  SN006at Produktové číslo:  SMR 600 TWIN Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Sencor SMR 600 TWIN

Pokročilá súprava vysielačiek SENCOR SMR 600 TWIN ponúka 83 DCS kódov na súkromnú komunikáciu. Umožní vám prepínať medzi ôsmimi kanálmi a komunikovať až do vzdialenosti ôsmich kilometrov v otvorenom priestore. Možno na nej nastavovať hlasitosť ľahko prístupným otočným vypínačom. Obsahuje funkcie monitorovania kanála a sledovania dvojice kanálov. Všetky údaje zobrazuje na prehľadnom a podsvietenom displeji. Iste oceníte aj funkciu automatického potlačenia okolitého šumu alebo integrovaný šetrič batérie. Rovnako ako praktický držiak na uchytenie na opasok.

Parametre a špecifikácia:

Vlastnosti:
Dosah až 8 km v otvorenom teréne
8 kanálov s 38 CTCSS kódmi
83 DCS kódov na súkromnú komunikáciu
Otočný vypínač s regulátorom hlasitosti
Automatické skenovanie kanálov
15 voliteľných volacích tónov
Funkcia VOX
Monitorovanie kanálu
Sledovanie dvoch kanálov
Automatické potlačenie šumu
Tón ukončenia vysielania ZAP/VYP
Zámok klávesov ZAP/VYP
Tón klávesov ZAP/VYP
Veľký podsvietený displej
Nabíjací a audio konektor

Napájanie:
Dobíjacie batérie
Automatický šetrič batérie
Indikátor stavu batérie

Obsah balenia:
2 rádiostanice a 2 držiaky na opasok
Dobíjacie batérie
Nabíjací stojan
Sieťový adaptér

Prečítať viac

Parametre a špecifikácia

Dosah vysielačky
8 km Hotovo!
Počet kanálov
8 Hotovo!
Typ batérie
AAA Hotovo!
Počet batérií
3 ks Hotovo!

Základné vlastnosti

Dosah vysielačky
8 km Hotovo!
Počet kanálov
8 Hotovo!
Typ batérie
AAA Hotovo!
Počet batérií
3 ks Hotovo!

História Sencor sa začala písať v roku 1969 v Japonsku. Samotný názov „Sencor“ znamená v japončine „tisíc sŕdc“. V súčasnosti spoločnosť dodáva svoje výrobky do viac ako 25 krajín sveta. Ponuka spoločnosti je mimoriadne pestrá. Produkuje spotrebnú elektroniku, tablety a telefóny, kancelársku techniku, elektroniku do áut a produkty pre domácnosť a kuchyňu. Heslo Sencor je kvalita a ľúbivý dizajn za rozumnú cenu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, dá se funkce pro monitorování kanálu využít v podstatě jako chuvicka pro mimino? dá se vysílačka zapnout tak, aby neustále vysílala když slyší zvuk?

Dobrý den, na jaké frekvenci vysílačky fungují? PMR nebo CB? Splňují povolené frekvence podle ČTÚ? Děkuji

Dobrý den, dájí se tyto vysílačky používat i na komunikaci s kamiony ? Jestli se s nima dokážu s dostat na stejnou frekvenci ? Předem děkuji za odpověď.

Dobrý den, používáme v hotelu vysílačky typu MOTOROLA TLKR T60, tj. https://www.alza.cz/motorola-tlkr-t60-d395870.htm?o=1#discussionPosts a potřebovali bychom o 2 ks doplnit. Ty stejné ale už neprodáváte. Mohli byste mi poradit, jaké vysílačky mám koupit, aby mi fungovali s těmito co už používáme a byly kvalitní? Potřebujeme je v celkem velkém prostoru, tak potřebuji vysílačky co mají lepší dosah jak na dálku, tak do pater. Moc děkuji za pomoc, Svoboda

dobry den chcem sa oyptat ako dlho vyseilacky dokazu byt v pohotovostnom rezime ? mylsim teda ze sa nebude do nich hovorit ale budu zpanute ..dakujem

Dobrý den. Plánujeme v srpnu cestovat auty po evropě. Doporučuli by jste nám tento set vysílaček? Předem děkuji za odpověď.

Někdo to možná neví ale tahle vysílačka má i kanál 9.Postup je vypnout, podržet obě šipky nahoru a dolů společně a zapnout.

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat zda je možné u tohoto typu vysílaček možné komunikovat v jedné budově, tak i na vzdálenost?

dobrý den jaký handset koupit k těmto vysílačkám

dobrý den jsou zabezpečeny proti krádeži a zdali jo jak se dají najít děkuji za odpověd

12
Diskusia a poradňa k Sencor SMR 600 TWIN
Príslušenstvo pre Sencor SMR 600 TWIN Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sencor SMR 600 TWIN. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: SENCOR SMR 600 TWIN.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií