Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Alza pre firmy

YAMAHA YSP-2500 čierny

Zobraziť katalóg
YAMAHA YSP-2500 čierny
4,7 3 hodnotení
SoundBar Zvukový projektor so 7.1 zvukom, so 16 smerovými reproduktormi s digitálnymi zosilňovačmi, 162W celkový výkon, 16x2W + 1x130W, Cinema DSP, DTS-HD/Dolby, 3xHDMI, Bluetooth, optical digital, coaxial digital, RCA, mini jack
Kód:  YM610a44 Produktové číslo:  YSP-2500

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

YAMAHA YSP-2500 čierny

 YAMAHA YSP-2500
YAMAHA YSP-2500

Počujete rozdiel, pocítite realitu

Zvukové lúče zo všetkých smerov

Bezdrôtové pohodlie

Múdra aplikácie

 YAMAHA YSP-2500

Počujete rozdiel, pocítite realitu

Reprodukcia nesmierne reálnych výšok a ráznych basových tónov poteší vaše zvukovody. SoundBar Yamaha YSP-2500 tvorí dvojdielny systém s veľmi rafinovaným dizajnom a vysoko kvalitnou hliníkovou konštrukciou . Vstavaná technológia Bluetooth umožňuje bezdrôtové prehrávanie a ovládanie pomocou mobilnej aplikácie.

 YAMAHA YSP-2500
7.1

Zvukové lúče zo všetkých smerov

Centrálna jednotka projektora YSP-2500 je vybavená 16 vysoko kvalitnými reproduktormi s priemerom 2,8 cm , ktoré zaisťujú tvorbu reálneho 7.1 zvukového poľa. Silný prejav a burácavý priestorový efekt poskytujú maximálny zážitok.

So samostatným subwooferom dosahuje vynikajúcej lokalizácie aj s výkonnými basmi. Výsledkom je úplne uveriteľný priestorový zvuk 7.1 .

 YAMAHA YSP-2500
YAMAHA YSP-2500

Vysoko sofistikovaná technológia Cinema DSP spoločnosti Yamaha vytvára úchvatne realistickú zvukovú scénu v ktorejkoľvek miestnosti. Na výber máte z 10 rôznych programov , vrátane troch filmových, troch hudobných a troch zábavných programov. Tie boli vytvorené pomocou nahrávania skutočných akustických údajov z rôznych miest sveta a ich spracovaním vysoko sofistikovanými technikami. Spoločnosť Yamaha je totiž svetovým lídrom v oblasti naozaj realistickej reprodukcie priestorového zvuku.

Bezdrôtové pohodlie

Vychutnajte si bezdrôtovo hudbu z vášho smartphonu alebo tabletu. S podporou špeciálneho kodeku aptX bude zvukový prejav lepší ako kedykoľvek predtým . Poskytuje totiž plnú šírku pásma, vďaka čomu je kvalita zvuku rovnaká ako v prípade káblového pripojenia. Pohotovostný režim Bluetooth navyše ponúka pohodlie automatického zapnutia a vypnutia projektora YSP-2500.

 YAMAHA YSP-2500

Múdra aplikácia

Projektor YSP-2500 je kompatibilný s bezplatnou aplikáciou Home Theater Controller pre systémy iOS a Android. Prehľadná ovládacia obrazovka používa ikony umožňujúce ľahko vykonávať rôzne činnosti vrátane nastavenia priestorových programov či kvality zvuku. V okamihu si prispôsobíte všetko podľa aktuálnej situácie.

 YAMAHA YSP-2500
Aplikácia Home Theater

Parametre a špecifikácia

Typ pripojenia
Digitálne koaxiálne, Digitálne optické, HDMI, RCA – Cinch Hotovo!

Pripojenie

Typ pripojenia
Digitálne koaxiálne, Digitálne optické, HDMI, RCA – Cinch Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre YAMAHA YSP-2500 čierny Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si YAMAHA YSP-2500 černý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte YAMAHA YSP-2500 schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte YAMAHA YSP-2500 schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: YAMAHA YSP-2500 fekete.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií