Rapture Aplikace

Zalman ZM-VE200 SE čierny

Zobraziť katalóg
Zalman ZM-VE200 SE čierny
4,8 13 hodnotení
Externý box na SATA 2.5" HDD, funkcia virtual drive, USB, eSata
Kód:  CA057g3 Produktové číslo:  ZM-VE200SE

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Zalman ZM-VE200 SE čierny

Spoločnosť Zalman je známa predovšetkým špičkovým chladením a skriňami, ale teraz sa to rozhodla zmeniť a prináša rad kvalitných a funkciami nabitých boxov na 2,5 "pevné disky. Zalman ZM-VE200 je box v čiernom vyhotovení s dômyselnou konštrukciou. Hliníkové vyhotovenie šasi, efektívne odvádza teplo do okolia a disk pracuje v optimálnej teplote. Box využíva najrozšírenejšie rozhranie USB 2.0 a pre maximálnu prenosovú rýchlosť možno ho pripojiť aj pomocou rýchleho eSATA.

Veľmi užitočnou a revolučný funkciou je schopnosť emulovať optickú jednotku, či už CD-ROM, DVD-ROM či Blu-ray. Jednoducho si cez prehľadný displej vyberiete ISO image disku a box sa už o všetko postará. Teraz vás už nečakajú žiadne neúspešné pokusy pri bootovaní z USB jednotiek či inštalácie programov tretej strany na prácu s vašou zbierkou ISO súborov. Nemenej užitočnou funkciou je aj schopnosť zálohovať súbory stlačením jediného tlačidla! Na zamedzenie poškodenia je k boxu priložené puzdro a na ľahkú inštaláciu je dodávaný aj skrutkovač.

Parametre a špecifikácia:

Určené na:
2,5" HDD s rozhraním SATA

Podporované OS:
Microsoft Windows 98SE/ME/2000/XP/Vista/7 a 8
Apple Mac OS 10.x a vyšší
Linux 2.4.x a vyšší

Materiál:
Hliník
Akrylát
Polykarbonát

Ostatné:
Plug and Play
Hot Plug

Rozhranie:
USB 2.0
eSATA

Rozmery:
135,3 x 78,6 x 13,1 mm

Hmotnosť:
98,5 g (bez disku)

Obsah balenia:
Externý box
USB 2.0 kábel
CD s ovládačmi
Púzdro
Skrutkovač

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Zalman ZM-VE200 SE čierny Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Zalman ZM-VE200 SE černý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Zalman ZM-VE200 SE Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Zalman ZM-VE200 SE Schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Zalman ZM-VE200 SE černý.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií