Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Alzaboxy Q1 Alzaboxy

Logitech G25 Racing Wheel

Zobraziť katalóg
Logitech G25 Racing Wheel
5 2 hodnotení
Pretekársky volant Force feedback
Kód:  MH299 Produktové číslo:  963416-0403

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Logitech G25 Racing Wheel Predaj skončil

Logitech G25 Racing Wheel

Revolučný závodný volant přináší realistický pocit při hraní závodních her.Volant o priemere 28 centimetrov potiahnutý kožou možno otočiť až o 900 ° as vysokou presnosťou tak vybrať tú najťažšie zatáčku.Pre dokonalý zážitok sú pripravené dva motory, ktoré zabezpečujú silnejší spätnú väzbu a presnejšie rozloženie síl po celom volantu a vďaka tomu je cítiť každý výmolů, kamienok či náraz do iného automobilu.Pripravená je aj šesťstupňová radiacej páky umožňujúce včasné podřazení pred zakrutou, ale aj možnosť zaradiť spiatočku zatlačením radiacej páky nadol.Samozrejme je možné prepnúť rýchlostnú páku aj do sekvenčného radenia.K plynovému a brzdovému pedála je pridaný aj spojkový pedál a ponúka sa tak reálny spôsob konania.K dispozícii je tiež 14 programovateľných tlačidiel, ktorým je možné priradiť ľubovoľnú funkciu a ulehčit si tak ovládání náročnějších her.Masívna konštrukcia a systém uchytenia volantu zabráni prípadnému posunutiu a ľahko sa pripevní k ľubovoľnej doske stola.Zariadenie sa k počítaču pripája prostredníctvom USB rozhrania.

Parametre a špecifikácie:
Rozsah otáčania volantu 900 °
Šesťstupňová řadící páka
Základňa s tromi pedále (pedál plynu, brzdy a spojky)
Force Feedback s dvoma motormi
14 programovateľných tlačidiel
Volant s priemerom 28 cm
Volant a radiaca páka potiahnuté kožou
Oceľový rám pedálov
Jedinečný systém uchytenia pedálov na koberec
Vhodný pre PC i PlayStation 2 a 3
Rozhranie:USB

Logitech je s ročným obratom okolo 1,8 miliardy dolárov najväčším svetovým výrobcom počítačových periférií. Svoje počítačové myši a klávesnice, produkty umožňujúce komunikáciu na internete, prehrávanie hudby, domácu digitálnu zábavu a bezdrôtové zariadenia predáva v sto krajinách sveta. Vo viac ako tridsiatich krajinách pritom zamestnáva vyše 7 200 zamestnancov.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Logitech G25 Racing Wheel Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Logitech G25 Racing Wheel. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Logitech G25 Racing Wheel. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Logitech G25 Racing Wheel. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Logitech G25 Racing Wheel.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií