we apologize for the inconvenience, but due to technical difficulties there may be delays of order pickups at our branches. We are working on the repairs. Thank you for your understanding.

Articles in the category Kitchen Hoods

Catalogue
Ako na zapojenie digestora (NÁVOD)

Ako na zapojenie digestora (NÁVOD)

Šikovný domáci majster zvládne zapojiť všetko, ale ak nemáte nikoho takého po ruke, tak montáž digestora vám môže pokojne zabrať aj celý deň. Aj keď sa na prvý pohľad zdá, že nejde o nič zložité, tak napriek tomu má zapojenie digestora hneď niekoľko úskalí. Ukážeme vám, ako postupovať krok za krokom, a ponúkneme ďalšie rady a tipy. Read more
Ako vyčistiť digestor (TIPY A TRIKY)

Ako vyčistiť digestor (TIPY A TRIKY)

Odsávače pár sú nenápadnou, ale veľmi praktickou súčasťou modernej kuchyne. Aby digestor efektívne plnil svoju funkciu, musí sa pravidelne čistiť. V našom článku sa dozviete, ako vyčistiť digestor z vonku aj zvnútra vrátane toho, ako vyčistiť jeho filter. Zároveň poradíme ako na nerezový digestor, aby nedošlo k jeho poškodeniu. Pokiaľ sa tiež chystáte na montáž nového digestora, máme pre vás pár dôležitých rád, ako na to.

Read more
Ako vybrať digestor

Ako vybrať digestor

Digestory nielenže pohlcujú nepríjemné výpary a pachy z varenia, a v dôsledku toho udržujú v kuchyni čistý vzduch, predchádzajú ale aj tvorbe plesní. Udržujú teda domácnosť čistejšiu a zdravšiu. Ako ale digestor správne vybrať?

Read more
Ako vybrať komínový digestor

Ako vybrať komínový digestor

Komínové digestory sú určené na odťah do komína. Sú výkonné a hodia sa aj do veľkých kuchýň. Upevňujú sa na stenu medzi závesné skrinky. Komínové odsávače pár sú dominantný prvok v kuchyni. Staviť môžete na klasický aj moderný dizajn zo skla. Read more
Ako vyčistiť a vložiť uhlíkový filter do digestora

Ako vyčistiť a vložiť uhlíkový filter do digestora

Pokiaľ máte recirkulačný digestor v kuchyni, je potrebné venovať zvýšenú pozornosť filtrácii, ktorá má vplyv na kvalitu vzduchu, ktorý sa vám vracia späť do miestnosti. Predovšetkým potom uhlíkový filter treba udržiavať v kondícii a funkčnom stave. Prečítajte si, ako vložiť uhlíkový filter do digestora, ako uhlíkový filter vyčistiť a ako často ho meniť? Read more
Ako vybrať ostrovčekový digestor

Ako vybrať ostrovčekový digestor

Ostrovčekový digestor sa pripevňuje k stropu vo voľnom priestore nad varnými ostrovčekmi. Má vysoký výkon a výrazne dopĺňa dizajn celej kuchyne. Či už to má byť ostrovčekový digestor čierny, biely alebo z nehrdzavejúcej ocele, poradíme vám, aký výkon digestora potrebuje vaša kuchyňa, ako ustrážiť nízku hlučnosť a čo vyžaduje inštalácia ostrovčekového digestora. Read more
Augmented Reality in Alza app: iOS | Android Guide

Augmented Reality in Alza app: iOS | Android Guide

Would you like to see our merchandise in a real environment? Thanks to Alza app's brand-new feature, you can view selected products from home without even having to unpack them. Make sure everything looks as it should and fits just right. Check out our guide on how to use the 3D/AR product view for both iOS and Android below. Read more
Ako upiecť svätomartinskú hus (RECEPT)

Ako upiecť svätomartinskú hus (RECEPT)

Vyskúšali sme si, ako upiecť hus v domácom prostredí, a všetko sme pre vás krok za krokom detailne zmapovali. Inšpirujte sa naším receptom a pripravte svojim blízkym tradičnú lahodnú delikatesu, ktorou svätomartinská hus určite je.

Read more
Power consumption

Power consumption

Energy consumption is an indicator telling us how much electrical energy is consumed by an electrical appliance.  

Read more
Zákaznícka podpora a servis Candy, Hoover & Haier

Zákaznícka podpora a servis Candy, Hoover & Haier

Candy, Hoover & Haier je značka, ktorá si zakladá nielen na kvalite a inovácii, ale aj na ústretovej a odbornej starostlivosti o svojich zákazníkov. Potrebujete viac informácií pri výbere produktu Candy či Hoover? Máte otázku na cenu, parametre či nové technológie? Potrebujete nové náhradné diely či objednať opravu? Zákaznícka podpora a servis Candy, Hoover & Haier sú tu pre vás. S čím vám môže pomôcť?

Read more
Varíme s Alzou – jednoduché talianske recepty s Emanuelom Ridim a spotrebičmi Candy

Varíme s Alzou – jednoduché talianske recepty s Emanuelom Ridim a spotrebičmi Candy

Varíte radi jednoduché a chutné jedlá? Milujete taliansku kuchyňu? V tom prípade vás pozývame na prečítanie ďalšieho dielu Varíme s Alzou. Pripravíme si štyri osvedčené talianske recepty, ktoré sú aj napriek jednoduchej príprave a malému množstvu ingrediencií výbornou pochúťkou. Spaghetti carbonara, Lasagne bolognese, Tagliatelle s údeným lososom a kôprom či špagety s cesnakom, olivovým olejom a feferónkou. So sympatickým talianskym šéfkuchárom Emanuelom Ridim a s inovatívnymi inteligentnými spotrebičmi Candy to bude nielen jednoduché, ale aj zábavné a so zaručeným výsledkom.

Read more
Odsávače pár Concept spájajú elegantný dizajn s nadčasovými funkciami

Odsávače pár Concept spájajú elegantný dizajn s nadčasovými funkciami

Spoločnosť Concept pôsobí na českom trhu už takmer 30 rokov a ponúka domáce spotrebiče tej najvyššej kvality. Odsávače pár patria k ich hlavným produktom, ktoré sa snažia neustále inovovať a rozvíjať, aby spĺňali potreby aj náročnejších zákazníkov. Odsávače pár Concept preto vynikajú prepracovanými dizajnovými prvkami aj najmodernejšími funkciami. Perfektne zapadnú do každej kuchyne a užijete si vďaka nim príjemné varenie bez nežiadúcich pachov a nepríjemnej pary.? Read more
Luxusné a inteligentné kuchynské spotrebiče Concept sú pre každého

Luxusné a inteligentné kuchynské spotrebiče Concept sú pre každého

Česká firma Concept si zakladá na výrobe kvalitných kuchynských spotrebičov Concept. S uvedením nových línií Sinfonia, Black a White preradila na vyšší rýchlostný stupeň. Pozrite sa, ako esteticky aj funkčne dokonalá teraz vaša kuchyňa môže byť. Read more
Nové vstavané spotrebiče Guzzanti

Nové vstavané spotrebiče Guzzanti

Talianska spoločnosť Guzzanti uvádza na trh kompletnú ponuku vstavaných domácich spotrebičov, ktoré ponúka vo vysokej kvalite, modernom dizajne a niekoľkých variantoch za adekvátnu cenu.

Read more
Kuchynské spotrebiče Amica IN sú štýlové aj užitočné

Kuchynské spotrebiče Amica IN sú štýlové aj užitočné

Prečo práve kuchynské spotrebiče Amica IN? Pretože vám uľahčia veľa práce a varenie s nimi bude veľmi jednoduché! Zistite, čo dokážu podsvietenie držadla dvierok či funkcia No Frost a už nikdy nebudete chcieť iné. Read more
Ako vybrať vstavaný digestor

Ako vybrať vstavaný digestor

Vstavané digestory sa pri návrhu nových kuchýň zabudovávajú do kuchynských skríň, teda s nimi dobre splývajú. Preto ak vám záleží na čistom a elegantnom vzhľade vašej kuchyne, toto riešenie bude pre vás veľmi vhodné. Trochu zložitejšiu inštaláciu vyvažuje vysoký výkon vhodný do stredne veľkých až veľkých kuchýň.

Read more
Ako vybrať varnú dosku (NÁVOD)

Ako vybrať varnú dosku (NÁVOD)

Niekto nedá dopustiť na plynovú varnú dosku, iní si zase obľúbili sklokeramiku a indukčný typ. Aký je medzi nimi rozdiel a na čo slúžia funkcie Boost, Duo zóna alebo Hi-Light? Tento sprievodca vám pomôže sa vo všetkom zorientovať a vybrať tú správnu varnú dosku.

Read more
Recirculation

Recirculation

Recirculation mode is used if your building does not allow air to be discharged into a chimney, i.e. typically in residential flats, prefabs and the like. In this mode, carbon filters are used to clean the air and remove odours. The cleaned air is then returned back into the room. Recirculation is slightly noisier than extraction.

Read more
Extraction

Extraction

In extraction mode, steam is extracted from the room to the outside of your home via a duct, chimney or ventilation shaft. For optimal performance and lower noise levels, the duct should be as short as possible and with a minimum of bends.

Read more
P-DC1-WEB03
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info