Prodietix – proteínová diéta bez rizika jo-jo efektu

Catalogue

Sponsored article

Aktualizované

Chcete sa zbaviť prebytočných kilogramov, ale nehodláte tráviť čas počítaním kalórií a trápiť sa jednotvárnym jedálničkom? Zverte sa do rúk profesionálov a chudnite s Prodietix proteínovou diétou efektívne, zdravo, bez jo-jo efektu a úbytku svalovej hmoty.

Prečo práve proteínová diéta?

Zaistí vám:

  • rýchle výsledky v chudnutí;
  • bez jo-jo efektu;
  • bez úbytku svalovej hmoty;
  • bez nutnosti zvýšenia športovej aktivity.

Proteínová diéta je založená na zvýšenej konzumácii bielkovín a dosiahnutí ketózy. Hlavným cieľom proteínovej diéty je redukcia tukových zásob a súčasne zachovanie pôvodnej svalovej hmoty. Pri bežných diétach stratíte viac svalov než tukov, oproti tomu proteínová diéta vám pomôže skutočne schudnúť.

i Ketóza je stav tela, ktorý nastane, pokiaľ zvýšime denný príjem bielkovín a súčasne znížime príjem sacharidov a tukov. Telo si tvorí štiepením tukov ketolátky ako náhradný zdroj energie miesto cukrov. Energiu potrebnú na svoje fungovanie tak telo získa štiepením tukových zásob, chudne a svalové bunky zostanú neporušené.

Ketózy dosiahnete, ak zaradíte do jedálničkov proteíny a výrazne obmedzíte príjem cukrov a tukov. Telo potrebuje k dosiahnutiu ketózy aspoň 2 – 3 dni. Je teda nutné dodávať telu kvalitné bielkoviny a zabezpečiť dostatok živín aj vlákniny. Počas proteínovej diéty je ale nutné vyhnúť sa všetkým potravinám obsahujúcim veľké množstvo sacharidov alebo tukov, ako sú sladkosti, chipsy, pečivo, údeniny, alkohol, sladené limonády, džúsy a ďalšie. V niektorých fázach proteínovej diéty nie sú povolené ani niektoré mliečne výrobky, ovocie, určité druhy zeleniny, ryža alebo napríklad zemiaky.

Počas proteínovej diéty Prodietix vás hlad trápiť nebude.

Čo je nutné počas proteínovej diéty dodržiavať?

Pri proteínové diéte je nutné dodržať tri základné podmienky:

  • pitný režim – najmenej 2 až 3 litre vody alebo nesladeného čaju denne, možno si dopriať aj kávu, ale bez mlieka a cukru
  • konzumácia zeleniny – najmenej 300 g až 500 g „povolenej“ zeleniny podľa fázy diéty, v ktorej sa nachádzate
  • pravidelnosť v jedle – odstup medzi jednotlivými jedlami by mal byť 3 až 4 hodiny

Prodietix diétne proteínové jedlá obsahujú komplex kvalitných bielkovín, minerálov a vitamínov.

Efektívna redukcia hmotnosti s Prodietix

Vy ale nemusíte počítať kalórie ani sledovať obsah a kvalitu bielkovín. Francúzska proteínová diéta Prodietix ponúka špeciálne proteínové jedlá, ktoré dodajú vášmu telu všetky potrebné živiny, zatiaľ čo vy chudnete. Vďaka širokému sortimentu slaných i sladkých jedál nehladujeme, oceníte jednoduchú a rýchlu prípravu, a dokonca si aj pochutnáte. Jednotlivé denné jedlá (3 hlavné chody a 2 desiaty) si zvolíte z 5 rôznych kategórií proteínových jedál: koktaily, nápoje, polievky, tyčinky/vafle a omelety/palacinky/cestoviny.

i Tím certifikovaných výživových poradcov a spolupráca s do RNDr. Markétou Martinkovou, rektorkou katedry biochémie Prírodovedeckej fakulty UK, je zárukou efektívneho a zdravého chudnutia.

Diétne jedlá Prodietix obsahujú niekoľko druhov kvalitných bielkovín s unikátnu až 98 % absorpciou a veľké množstvo vitamínov a minerálov. Budete tak mať počas chudnutia dosť energie, pocit nasýtenosti aj dobrú náladu. Prodietix proteínová diéta zaistí efektívne chudnutie a zaručí zachovanie novo dosiahnutej hmotnosti aj po skončení diéty.

Prodietix chutné a zdravé pokrmy sú vyrábané len z prírodných zdrojov najvyššej kvality s vysokým obsahom proteínov. Dodajú vášmu telu tiež všetky potrebné vitamíny a minerály.

Prodietix proteínová diéta má niekoľko diétnych programov podľa veku, pohlavia alebo počtu kilogramov, ktoré chcete schudnúť. Každému je individuálne odporučený vhodný typ proteínovej diéty tak, aby dosiahol svoj cieľ. Špeciálne pre ženy je určená Prodietix 7 days protein diet, počas ktorej možno schudnúť o 1,5 až 3 kg za týždeň. Pre mužov je potom pripravený variant Prodietix 7 days protein diet.

Diétny program Prodietix sa skladá z troch fáz, rozdiel medzi jednotlivými fázami je v počte proteínových jedál denne. V prvej fáze je nahradený doteraz bežný jedálniček za jedálniček zložený iba z proteínových potravín a povolenej zeleniny. Dochádza k navodeniu ketózy a úbytku kilogramov, ideálne 2 až 3 kg týždenne.

V druhej a tretej fáze potom dochádza k pozvoľnému návratu k bežnému jedálničku pomocou postupného zahrňovania sacharidov a tukov do stravy. Spravidla je v druhej fáze jedno proteínové jedlo (obed alebo večera) nahradené za jedlo bežné. V tretej fáze sú bežné jedlá už dve, najčastejšie obedy a večere.

i Športová aktivita v priebehu proteínovej diéty nutná nie je, ale môže zvýšiť efektivitu chudnutia. Počas diéty sa tak môžete venovať aj vašim obľúbeným športovým aktivitám, na ktoré ste zvyknutí. 

Počas prvej fázy proteínovej diéty je možné pokračovať v činnostiach, na ktoré je organizmus zvyknutý, ale nie je dobré pridávať žiadnu novú fyzickú aktivitu. V druhej a tretej fáze je možné zavádzať nové športové aktivity, za vhodné sú považované aktivity v aeróbnom pásme, ako je rýchla chôdza, pomalý beh či nordic walking.

Prodietix jednoduché recepty na diétne pokrmy nielen skvele chutia, ale poskytnú vám aj dostatok energie na vaše aktivity.

Pri Prodietix proteínovej diéte oceníte predovšetkým jej pestrosť, v ponuke nájdete teplé aj studené nápoje, ovocné kokteily, polievky, palacinky, omelety, tyčinky aj vafle. Samozrejmosťou je jednoduchá príprava, časová nenáročnosť a rozumná cena.

Vyskúšajte Prodietix proteínovú diétu a získajte svoju vysnívanú postavu zdravo, efektívne a bez hladovania.

Print
P-DC1-WEB01
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info