Apple Watch Ultra 1

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Značka
Apple
(1)
Bezdrôtová technológia
NFC
(1)
Bluetooth
(1)
LTE
(1)
WiFi
(1)
GPS
(1)
Športové aktivity
Beh
(1)
Cyklistika
(1)
Fitness
(1)
Chôdza
(1)
Joga
(1)
Funkcia merania športu
Krokomer
(1)
Tepová frekvencia
(1)
Detekcia začatia aktivity
(1)
Vzdialenosť
(1)
Záznam trasy
(1)
Najnovšie objednávky
Filtrovať

Apple Watch Ultra 1 sú smart hodinky určené pre najnáročnejších dobrodruhov, športovcov a objaviteľov. Ich nekompromisná výbava zahŕňa titánovú konštrukciu, dvojfrekvenčné GPS, špecializované remienky a mnoho ďalších funkcií, ktoré oceníte v džungli, na púšti či na vrcholkoch hôr.

Pokračovať

Apple Watch Ultra – vrcholové hodinky pre náročných používateľov

Smart hodinky Apple Watch Ultra s vami udržia krok aj v tých najextrémnejších podmienkach. Ostré hrany skál, sneh, slaná voda, teploty pod bodom mrazu – Apple Watch Ultra vás skrátka nenechajú v štichu a vždy vás bezpečne dovedú do cieľa. Zoznámte sa s unikátnymi vlastnosťami hodiniek Watch Ultra.


Apple Watch Ultra

Konštrukcia Apple Watch Ultra – titán a zafír

49mm puzdro hodiniek Apple Watch Ultra je vyrobené z ľahkého, ale vysoko odolného titánu. Škrabancov, prasklín či korózie sa tak rozhodne báť nemusíte. O ochranu doposiaľ najväčšieho Retina displeja na hodinkách sa potom stará odolné sklíčko zo zafírového kryštálu. Na tele hodiniek nájdeme korunku Digital Crown a dve bočné tlačidlá.

i

Prvotriedna odolnosť

Vysokú odolnosť Apple Watch Ultra dokazujú normy IP6X, WR100 alebo MIL-STD 810H.

  • IP6X zaručuje kompletnú odolnosť voči prachu.
  • WR100 napovedá vodoodolnosť hodiniek až do 100 m hĺbky.
  • MIL-STD 810H je vojenská norma, ktorú spĺňajú iba najkvalitnejšie výrobky.

Veľký a jasný displej príde vhod

Extrémnym podmienkam je prispôsobený aj samotný displej hodiniek. V prípade Watch Ultra ide o Retina displej s úžasnou jasnosťou až 2 000 nitov a exkluzívnym ciferníkom Wayfinder. Ten v sebe ukrýva ukazovateľ času, ale aj detailný kompas, ktorý sa dá navyše prepnúť do extra čitateľného nočného režimu.

Displeju Apple Watch Ultra samozrejme nechýbajú zobrazovacie funkcie Always-On.

Čo umožňuje nové tlačidlo Akcia?

Okrem digitálnej korunky a bočného tlačidla majú hodinky Apple Watch Ultra ešte jeden ovládací prvok – unikátne programovateľné tlačidlo Akcie. Toto tlačidlo, ktoré poznáte podľa oranžovej farby, si môžete prispôsobiť presne podľa vašich požiadaviek. Môže označovať body na trase, začínať cvičenia alebo napríklad spúšťať hlasnú sirénu.

i

Konštrukcia hodiniek ukrýva sirénu s hlasitosťou 86 decibelov. Jej zvuk sa rozlieha do vzdialenosti takmer 200 metrov.

S dvojfrekvenčnou GPS sústavou sa nestratíte

Apple Watch Ultra disponujú výkonnou L1 a L5 GPS sústavou, ktorá dokáže určiť presnú polohu aj v dave, v lese alebo medzi mrakodrapmi. Pokročilé navigačné funkcie hodiniek umožňujú aj zapisovanie vlastných trasových bodov. Pokiaľ by ste sa teda predsa len stratili, jednoducho sa vrátite po vlastných stopách.

Presnému navigovaniu napomáha prepracovaná aplikácia Kompas s celým radom funkcií a možností.

Apple Watch Ultra a aplikácie Oceanic+

Hodinky Apple Watch Ultra majú k dispozícii jedinečnú aplikáciu Oceanic+, ktorá z nich robí plnohodnotný potápačský prístroj. Plánovanie a zaznamenávanie ponorov, sledovanie aktuálnej hĺbky, teploty vody, dekompresných limitov, stráženie rýchlosti vynorenia – to všetko vďaka aplikácii Oceanic+ a hodinkám Watch Ultra.

i

Hodinky sa pýšia medzinárodnou certifikáciou pre potápačské príslušenstvo EN13319.

Samozrejmosťou sú pokročilé zdravotné a bezpečnostné funkcie

Apple Watch Ultra ponúkajú všetky funkcie a aplikácie hodiniek Watch 8 alebo Watch SE 2022. Nechýba tak snímanie telesnej teploty, sledovanie spánkov, meranie EKG alebo hodnoty hladiny kyslíka v krvi. Z hľadiska bezpečnostných funkcií sa potom môžete spoľahnúť na detekciu autonehody, pádu či rýchle tiesňové volanie.

Všetky hodinky Apple Watch Ultra podporujú eSIM

Apple Watch Ultra sú dostupné iba v Cellular vyhotovení. To znamená, že všetky modely v ponuke podporujú eSIM. Vďaka tomu môžete z hodiniek telefonovať, posielať správy alebo využívať mobilnú dátovú sieť bez telefónu.

Batéria s viacdennou výdržou

Apple Watch Ultra sa v porovnaní s radom Watch 8 pýši batériou s oveľa dlhšou výdržou. Pri bežnom používaní sa dostanete až na 36-hodinovú výdrž, v prípade režimu nízkej spotreby potom dokonca až na 60-hodinovú.

Vyberte si zo špecializovaných remienkov

Spoločnosť Apple pripravila pre extrémne hodinky Watch Ultra aj zodpovedajúce remienky. Zvolíte vysoko odolný Alpský ťah bez akýchkoľvek švov, gumový Ocean s dôrazom na dokonalú fixáciu, alebo snáď pružný Trailový ťah so zapínaním na suchý zips? Voľba je len na vás.

Smartwatch Apple Watch Ultra sa nezľaknú ani teplotných extrémov. Rozsah prevádzkových teplôt na zápästí sa pohybuje v širokom rozmedzí od -20 až po 55 °C.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
1 položka
4,7 17×
Apple Watch Ultra 49 mm titánové puzdro s oranžovým alpským ťahom – Medium
Smart hodinky – pre mužov aj ženy, s ovládaním v slovenčine, OLED displej, GPS, telefonovanie s eSIM kartou (číslo rovnaké s telefónom), NFC platby cez Apple Pay, meranie tepu, meranie EKG, monitoring spánku, krokomer, oxymeter, barometer, hľadanie mobilu, prehrávač hudby v hodinkách, ovládanie prehrávača hudby v mobile, predpoveď počasia, režim spánku/nerušiť, obchod s aplikáciami, vlastné ciferníky, navigácia, always On Display a integrované mapy, vhodné na beh, cyklistiku, jógu, plávanie, vodotesnosť 100 m (10 ATM), max. výdrž batérie 36 h, detekcia pádu a SOS tlačidlo, materiál puzdra titán
653,90 €
Zánovné
Objednávací kód: JA049ult8
Samsung Galaxy S23Samsung Galaxy S23 FE (RECENZIA): Dostupnejšie funkcie radu Galaxy S, avšak v tele Galaxy A Príchod nového smartfónu Samsung Galaxy FE znamená výkonné komponenty v tele cenovo dostupnejšieho telefónu. V minulých rokoch sa tomuto modelu darilo a ponúkol rozumný kompromis. Ako je na tom najnovší Samsung Galaxy S23 FE? To sme sa rozhodli v recenzii zistiť.
Ani tohtoročný september sa nezaobišiel bez pravidelnej konferencie Apple Keynote, ktorá sa okrem iPhone 15 venovala aj smart hodinkám. Apple tak po roku uviedol opäť tri samostatné modely Apple Watch SE (2023), Apple Watch Series 9 a hlavne Apple Wacth Ultra 2! Čo je...

Apple Watch Ultra 1

V kategórii Apple Watch Ultra 1 máme práve teraz na Alza.sk celkom 1 produktov.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné apple Watch Ultra 1 Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie apple Watch Ultra 1 Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii apple Watch Ultra 1 recenzie
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií