Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

PET PET

Články v kategórii Ručné mixéry

Zobraziť katalóg
Zdravé a chutné Vianoce bez lepku

Zdravé a chutné Vianoce bez lepku

Vianoce sú sviatkom pokoja, odpočinku a dobrého jedla. Máme pre vás tipy na skvelé bezlepkové tradičné pokrmy, ktoré jednoducho pripravíte so správnymi kuchynskými pomocníkmi a nestrávite zbytočne veľa času v kuchyni. Inšpiráciu na jednoduché a zdravé recepty na vianočné pečivo bez lepku nájdete v našom článku. Prečítať viac
Exkluzívna predĺžená záruka 6 rokov na motor spotrebičov Sencor

Exkluzívna predĺžená záruka 6 rokov na motor spotrebičov Sencor

Značka Sencor ďakuje svojim zákazníkom za dôveru a poskytuje im záruku 6 rokov na motor pri vybraných spotrebičoch. Tento bonus sa týka niektorých mixérov, robotických vysávačov aj tyčových vysávačov a jediné, čo je potrebné urobiť, je registrácia zakúpeného spotrebiča na stránkach spoločnosti Sencor. Prečítať viac
Polievkovar Tescoma – šikovný pomocník, ktorý ušetrí čas

Polievkovar Tescoma – šikovný pomocník, ktorý ušetrí čas

Polievkovar Tescoma je praktický pomocník, ktorý v domácnosti ocenia milovníci krémových polievok, mamičky malých detí, vyznávači zdravej stravy a všetci, ktorí sa radi dobre stravujú. Polievkovar vám ušetrí čas nielen pri varení, ale aj pri upratovaní. Ako polievkovar funguje a prečo si ho zaobstarať do kuchyne, sa dozviete v našom článku.

Prečítať viac
8 receptov na skvelé smoothie

8 receptov na skvelé smoothie

Smoothie sezóna je v plnom prúde. Doprajte si lahodné koktaily plné vitamínov alebo skúste napríklad smoothie detox. Pripravili sme pre vás 6 skvelých smoothie receptov a 2 tak trochu podivné. Trúfnete si na ne?

Prečítať viac
Ako vybrať elektrický hrniec

Ako vybrať elektrický hrniec

Elektrické hrnce umožňujú jednoduchú a zdravú prípravu pokrmov. Vyberať je možné zo širokej ponuky elektrických hrncov: od univerzálnych parných hrncov a elektrických panvíc cez elektrické tlakové hrnce a hrnce s pomalým ohrevom po špeciálne hrnce ako sú ryžovary a elektrické zaváracie hrnce.

Prečítať viac
Večeriame spoločne alebo Rýchle a jednoduché varenie s Tefalom

Večeriame spoločne alebo Rýchle a jednoduché varenie s Tefalom

Spoločná večera sa v rodinách pripravuje čím ďalej tým menej, hoci také posedenie pri spoločnom stole a dobrom jedle má celkom iste kladný vplyv na dobré rodinné vzťahy aj na zdravie našich detí. Preto Tefal prichádza s projektom #veceriamespolocne, ktorý inšpiruje k znovuobnoveniu tejto zmysluplnej tradície. Začnite aj vy večerať spoločne. Vyskúšajte rýchle recepty, ktoré vďaka spotrebičom Tefal hravo zvládnete aj po náročnom dni. Prečítať viac
Veľkonočný recepty - baránok

Veľkonočný recepty - baránok

Dokonalý veľkonočný baránok z orechového cesta alebo krásne vláčny tvarohový? Alebo jednoduchý bez váženia? Akého baránka tento rok upečiete? Nechajte sa inšpirovať našimi veľkonočnými receptami. Čítajte viac v tomto článku.

Prečítať viac
Domáce maslo (VÝROBA + RECEPT)

Domáce maslo (VÝROBA + RECEPT)

Nebaví vás chodiť po obchodoch a strážiť maslo v akcii? Nechcete platiť za predražené kusy? Máme pre vás jednoduchý postup na výrobu domáceho masla. Všetky potrebné ingrediencie aj recept nájdete v tomto článku.

Prečítať viac
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií