AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

Detské náramky

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Materiál
Nehrdzavejúca oceľ
(4)
Striebro
(3)
Osadenie
Bez osadenia
(4)
Kryštály
(3)
Perla syntetická
(1)
Najnovšie objednávky
Filtrovať

Detské náramky na ruku sú bezpečné a štýlové šperky určené pre deti. Vyrábajú sa z rôznych materiálov a často sú zdobené motívmi zvierat, kvetov alebo obľúbených postavičiek. Tieto náramky môžu slúžiť ako módny doplnok alebo ako spôsob identifikácie dieťaťa, napríklad s jeho menom alebo kontaktnými údajmi. Sú navrhnuté tak, aby boli bezpečné a pohodlné na nosenie. Ako vybrať detský náramok na ruku?

Pokračovať

Detské náramky na ruku sú štýlové a praktické

Detské náramky sú štýlovými a bezpečnými šperkami, ktoré dodávajú deťom osobitý vzhľad. Vyrábajú sa z rôznych materiálov a často sú zdobené motívmi obľúbených postavičiek, zvierat alebo kvetov. Tieto náramky nielenže poskytujú estetickú hodnotu, ale môžu tiež slúžiť ako praktický spôsob identifikácie dieťaťa, pričom niektoré modely môžu byť vybavené informáciami o kontaktných údajoch alebo alergiách. Sú navrhnuté tak, aby boli bezpečné a pohodlné.

Detský náramok s menom je skvelou voľbou na základnú identifikáciu dieťaťa, avšak plní aj dizajnovú stránku.

Z akých materiálov sa vyrába detský náramok? Zlatý, strieborný alebo drevený nájdete v ponuke

Detský náramok môže byť vyrobený z rôznych materiálov, aby potešil každú malú ratolesť.

  • Elegantné detské strieborné náramky sú trvanlivé a môžu byť zdobené gravírovaným menom alebo rôznymi vzormi pre osobný vzhľad.
  • Detské náramky zlaté zo 14k alebo 18k zlata sú elegantné a môžu byť zdobené drahokamami alebo vyrazenými vzormi pre výnimočný vzhľad.
  • Prírodné drevené korálky vytvárajú rustikálny a prirodzený vzhľad, ideálny pre deti, ktoré majú rady jednoduchosť a prírodu.
  • Ľahké a pohodlné textilné náramky pre deti sú ideálne na každodenné nosenie vďaka svojej mäkkosti a flexibilite, často zdobené farebnými vzormi.
  • Silikón je bezpečný materiál vhodný pre náramok pre deti, je hypoalergénny a odolný proti poškodeniu, ideálny pre aktívne deti vďaka svojej flexibilite.
  • Detské náramky z chirurgickej ocele sú hypoalergénne, ideálne na citlivú detskú pokožku. Tento materiál je trvanlivý a odolný voči opotrebovaniu.

Detský strieborný náramok Pandora
Detský náramok Pandora

Náramok pre deti s korálkami
Náramok pre deti s korálkami

Obľúbený je aj detský náramok z minerálov

Detský náramok z minerálov je prírodný a esteticky atraktívny. Takéto náramky môžu byť vyrobené z rôznych minerálov, ako je achát, jaspis alebo ametyst, ktoré sú známe pre svoje liečivé vlastnosti a energetické účinky. Sú ideálne pre deti, ktoré majú rady prírodné prvky a môžu poskytnúť pozitívny vplyv na duševné a fyzické blaho. Vďaka svojej rôznorodosti vo farbách a vzoroch sú tieto náramky pre deti vhodné pre každého malého šperkára.

Detské náramky pre chlapcov vs. pre dievčatá – čím sa líšia?

Hľadáte detské náramky pre dievčatká, alebo pre chlapcov? Modely sa v niečom líšia, ale hravo zoženiete aj univerzálne kúsky.

  • Detské náramky pre chlapcov sú často navrhnuté v robustnejšom štýle a môžu obsahovať motívy ako autá, superhrdinovia alebo športové aktivity. Sú často vyrobené z materiálov, ako je koža, oceľ alebo silikón.
  • Naopak detské náramky pre dievčatká sú obvykle jemnejšie a zdobené motívmi, ako sú kvety, srdiečka alebo obľúbené postavičky. Sú často vyrobené z mäkkých materiálov, ako je textil alebo plast, a môžu obsahovať lesklé prvky alebo farebné kamienky.

i

Pred hmyzom vaše ratolesti ochránia detské náramky proti kliešťom

Existujú aj detské náramky proti kliešťom, ktoré sú bezpečné a účinné na ochranu detí pred kliešťami a prenosmi chorôb, ako je lymská borelióza. Tieto náramky sú obvykle impregnované repelentom alebo obsahujú prírodné esenciálne oleje, ako je citronela alebo levanduľa, ktoré odpudzujú kliešte. Sú navrhnuté tak, aby boli pohodlné a vhodné pre detské zápästie.

Majte o ratolesti prehľad a zaobstarajte detský náramok s GPS

Detský náramok s GPS je moderné a bezpečné riešenie na monitorovanie polohy detí. Tieto náramky sú vybavené GPS technológiou, ktorá umožňuje rodičom ľahko sledovať polohu svojich detí pomocou mobilnej aplikácie alebo webového rozhrania. Niektoré modely môžu mať aj funkcie ako SOS tlačidlo, geofencing na vytvorenie bezpečných zón, alebo dokonca hlasovú komunikáciu. Sú navrhnuté tak, aby boli pohodlné a štýlové.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
7 položiek
DISNEY Princess BS00009TPZL-55.CS
Náramok – detský, vo veľkosti 18cm, lesklá povrchová úprava, pozlátený, do náramku sú zasadené kryštály a perla syntetická, materiál: striebro, hmotnosť 14.75g
Super cena
69,90 €
Na sklade 2 ks
Objednávací kód: SP18500
4,9 15×
PANDORA 590702HV 15 cm
Náramok – detský, vo veľkosti 15cm, lesklá povrchová úprava, bez osadenia, materiál: striebro, hmotnosť 12g
56,90 €
Rozbalené
Objednávací kód: SP7841
4,9 15×
PANDORA 590702HV 15 cm
Náramok – detský, vo veľkosti 15cm, lesklá povrchová úprava, bez osadenia, materiál: striebro, hmotnosť 12g
59,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: SP7841
Disney B600651L-55.CS
Náramok – detský, vo veľkosti 14cm, lesklá povrchová úprava, bez osadenia, materiál: nehrdzavejúca oceľ
Novinka
49,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: SP12002
Disney B600588RPL-B.CS
Náramok – detský, vo veľkosti 14cm, lesklá povrchová úprava, do náramku sú zasadené kryštály, materiál: nehrdzavejúca oceľ
Novinka
62,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: SP11999
Disney B600653L-55.CS
Náramok – detský, vo veľkosti 14cm, lesklá povrchová úprava, smaltovaný, bez osadenia, materiál: nehrdzavejúca oceľ
Novinka
49,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: SP12001
Disney B600589PRWL-B.CS
Náramok – detský, vo veľkosti 14cm, lesklá povrchová úprava, do náramku sú zasadené kryštály, materiál: nehrdzavejúca oceľ
Novinka
46,96 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: SP12000

Detské náramky

V kategórii Detské náramky máme práve teraz na Alza.sk celkom 7 produktov.

Detské náramky – osvedčené značky

Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné detské náramky Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie detské náramky Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii detské náramky recenzie
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií