AD elektro Star Wars

Diskusia k HAIER HB22 FWRSSAA

Zobraziť katalóg
HAIER HB22 FWRSSAA - Americká chladnička

Diskusia k HAIER HB22 FWRSSAA

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa HAIER HB22 FWRSSAA, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu HAIER HB22 FWRSSAA ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k HAIER HB22 FWRSSAA vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobrý den, lednice se mi moc líbí, ale nechápu proč je na ni záruka jen 12 měsíců? Nešla by sjednat záruka klasicky alespoň na 24 měsíců? Pokud si koupím lednici za takové peníze, čekal bych, že by měla vydržet déle než rok a že si tím je jistý i prodávající. Takto to na mě nepůsobí moc věrohodně. Díky za odpověď.

Dobry den, jak je to mozne, ze zbozi za takovy penize prestalo fungovat po 3 mesicich a Alza mne posyla od certa k dablu? Dva mesice jsme bez lednicky. Penize nam nevratili, nahradni zbozi nenabidli a obchodni podpora odpovida, ze neexistujou zadny lhuty at mlcime a cekame. Nakupovali jsme tu hodne let a hodne zbozi... ale po tomhle to byl asi posledni nakup.

P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií