Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

HAIER HB22 FWRSSAA

Zobraziť katalóg
HAIER HB22 FWRSSAA
5 1 hodnotení
Americká chladnička výška 178 cm, energetická trieda A+, objem chladničky 387 l, objem mrazničky 135 l, hlučnosť 45 dB, klimatická trieda SN-T, počet políc chladničky 3, počet priehradiek mrazničky 2, výrobník ľadovej triešte, super mrazenie, super chladenie, led osvetlenie a displej, výška 178 cm, šírka 91 cm, hĺbka 77 cm,
Kód:  HAI100j Životnosť 6 mesiacov Produktové číslo:  FWRSSAA Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

HAIER HB22 FWRSSAA

Americká chladnička HAIER HB22 FWRSSAA vám ponúka komfort v podobe chladničky po celej šírke spotrebiča a mrazničku riešenú pomocou dvoch ergonomických zásuviek. Nespornou výhodou je možnosť uskladnenia veľkého množstva potravín a predovšetkým energeticky úsporná prevádzka. Aj napriek pomerne veľkému objemu 522 litrov patrí svojou spotrebou 415 kWh/rok do úspornej energetickej triedy A+ a poteší vás aj nízkou hlučnosťou. Má štvordverové vyhotovenie SBS s luxusnú nerezovú farbu. Výborne tak zapadne do každej modernej kuchyne. Nechýba ani automatický výrobník ľadu so zásobníkom.

Inteligentné technológie znamenajú čerstvé potraviny


O ideálne podmienky pre vaše potraviny sa stará systém MultiFlow zabezpečujúci ideálne rozdelenie chladeného vzduchu rovnomerne po celom vnútornom priestore a antibakteriálna úprava. Potraviny tak vydržia omnoho dlhšie čerstvé. Systém Total No Frost bráni tvorbe námrazy a prináša tak úľavu od neustáleho odmrazovania a čistenia interiéru od námrazy. V prípade výpadku elektrickej energie alebo inej poruchy dokáže uchovať vaše potraviny po dobu 10 hodín.

Počas ukladania väčšieho nákupu, či pri hľadaní obľúbenej pochúťky dochádza k dlhším časovým intervalom, keď sú dvierka otvorené a vnútorná klíma sa otepľuje. Preto sú obe časti ako chladnička, tak i mraznička vybavené superchladením (Super – Cool) respektíve supermrazením (Super – Freeze). Vďaka tomu dokáže chladnička ochladiť vnútorný priestor späť na požadovanú teplotu. Celý priestor v oboch častiach osvetlí praktické LED osvetlenie.

Inteligentné ovládanie americkej chladničky HAIER HB22 FWRSSAA


Základom každého moderného spotrebiča je jednoduchá obsluha, v tomto prípade to výrobca vyriešil elektronickou reguláciou teploty a prehľadným LCD displejom na dverách. Nechýba ani zvukový signál, ktorý vás vždy upozorní, keď neprimerane stúpa vnútorná teplota, či keď sa omylom nezatvoria dvierka. Na prehľadné triedenie potravín boli využité sklenené police a boxy na uloženie ovocia, zeleniny a iných drobností. Do priestoru dverí uložíte niekoľko vysokých fliaš.

Hlavné prednosti:

  • Energetická trieda A+
  • Systémy Total No Frost + MultiFlow
  • Štvordverové vyhotovenie SBS
  • Dve ergonomické zásuvky mrazničky
  • Priestranná chladnička cez celú šírku
  • Automatický výrobník ľadu so zásobníkom
  • Elektronická regulácia teploty
  • LED displej
  • Vnútorné osvetlenie LED
  • Funkcia Super – Freeze a Super – Cool
  • Invertorový kompresor
  • Alarm
  • Akumulačná doba 10 h
  • Kapacita mrazenia 10 kg/24 h



Parametre a špecifikácia

Celkový úžitkový objem chladničky
522 l Hotovo!
Klimatická trieda
SN-T Hotovo!
Typ modelu
Samostatne stojací model Hotovo!
Farba
Antikorová Hotovo!
Dizajn
Klasický Hotovo!

Farba

Farba
Antikorová Hotovo!

Dizajn

Dizajn
Klasický Hotovo!

Rozmery

Výška
178 cm Hotovo!
Šírka
91 cm Hotovo!
Hĺbka
77 cm Hotovo!

Funkcie

Funkcie
Výrobník ľadovej triešte, Displej, LED osvetlenie, Super chladenie, Super mrazenie, Antibakteriálne tesnenie Hotovo!
Možnosť zmeny otvárania dverí
Nie Hotovo!
Klimatická trieda
SN-T Hotovo!

Vnútorné usporiadanie chladničky

Počet políc chladničky
Hotovo!
Počet priehradiek mrazničky v chladničke
Hotovo!
Celkový úžitkový objem chladničky
522 l Hotovo!
Mraziaci výkon za 24 h
10 kg Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
  • Od októbra 2020 môžu vybrané produkty prísť s dvoma energetickými štítkami v balení, nie je to chyba – v roku 2021 nás čaká tzv. preštítkovanie. K vybraným produktom tak môžete dostať nový aj starý energetický štítok.

» Všetky široké chladničky nad 60 cm

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, lednice se mi moc líbí, ale nechápu proč je na ni záruka jen 12 měsíců? Nešla by sjednat záruka klasicky alespoň na 24 měsíců? Pokud si koupím lednici za takové peníze, čekal bych, že by měla vydržet déle než rok a že si tím je jistý i prodávající. Takto to na mě nepůsobí moc věrohodně. Díky za odpověď.

Dobry den, jak je to mozne, ze zbozi za takovy penize prestalo fungovat po 3 mesicich a Alza mne posyla od certa k dablu? Dva mesice jsme bez lednicky. Penize nam nevratili, nahradni zbozi nenabidli a obchodni podpora odpovida, ze neexistujou zadny lhuty at mlcime a cekame. Nakupovali jsme tu hodne let a hodne zbozi... ale po tomhle to byl asi posledni nakup.

Diskusia a poradňa k HAIER HB22 FWRSSAA
Príslušenstvo pre HAIER HB22 FWRSSAA Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HAIER HB22 FWRSSAA.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií