AD elektro AD elektro

Diskusia k Immax NEO LITE Smart Security Vonkajšia kamera 360° v3, RJ45, P/T, HD 2MP, WiFi, ONVIF, NEW GUI

Zobraziť katalóg
Immax NEO LITE Smart Security Vonkajšia kamera 360° v3, RJ45, P/T, HD 2MP, WiFi, ONVIF, NEW GUI - IP kamera

Diskusia k Immax NEO LITE Smart Security Vonkajšia kamera 360° v3, RJ45, P/T, HD 2MP, WiFi, ONVIF, NEW GUI

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Immax NEO LITE Smart Security Vonkajšia kamera 360° v3, RJ45, P/T, HD 2MP, WiFi, ONVIF, NEW GUI, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Immax NEO LITE Smart Security Vonkajšia kamera 360° v3, RJ45, P/T, HD 2MP, WiFi, ONVIF, NEW GUI ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Immax NEO LITE Smart Security Vonkajšia kamera 360° v3, RJ45, P/T, HD 2MP, WiFi, ONVIF, NEW GUI vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Je možné túto kameru namontovať nie na stenu ale na strop?Respektíve existuje vôbec externá wifi Tuya smart PTZ kamera so sledovaním pohybu a nočným dosvitom ktorú je možné montovať na strop???Ideálne ta s tou bublinou čo zakryje el. krabicu...Už par dní surfujem po internete a aliexprese a nič...Ďakujem mockrát, [email protected]

Dá sa ip kamera IMMAX NEO Lite Smart spárovať s dvoma mobilmi

Dobrý deň, potrebujem radu ako nastaviť pevnú IP adresu pre kameru a zmeniť login a heslo. Program ONVIF Device manager ma pustí do nastavení kamery, ale nič neuloží.

Dobrý deň, potrebujem radu na pripojenie do NVR cez protokol ONVIF, neviem u tej kamery zadať meno heslo , resp. neviem ho nájsť , lebo kameru som pripojil do služby mobilnej aplikáce Immax NEO a bola pripojená cez LAN kábel.

DObrý deň, zakupil som kameru od vas nainstaloval som ju ale nefunguje mi ovládanie hore/dole, ked kameru restartujem tak pri restarte sa otača aj smerom hore dole ale cez apku nie, druhu kameru rovnaku ktoru od vas mam tam to funguje .

Dobrý den, chci se zeptat na ONVIF. Musí být kamera připojena k stejné síti jako NVR, nebo může být kdekoliv na světě připojená k WiFi a já jí na svém NVR uvidím? Děkuji za odpověď. Daniel.

Dobrý den, lze kameru připojit i pomocí LAN kabelu, nebo funguje pouze přes WiFi? Nikde v návodu nemohu najít způsob, jak připojit kameru k netu přes kabel. Díky

Dobrý deň. Disponuje kamera možnosťou napájania cez PoE (Power over Ethernet)? Ak áno, ktoré podporuje štandardy? Ďakujem

Dobrý den, lze předplacený cloud přenést na druhou kameru po reklamaci první kamery? A lze sledovat záznam na cloudu sledovat i na PC, nebo jen přes Mobilní aplikaci? Děkuji

Dobrý deň, chcel by som sa spýtať ako nastaviť 24hodinové nahrávanie? Lebo v nastaveniach som si nastavil neustále nahrávanie na kartu SD, ale keď si pozriem záznam tak nahráva len od 18.00 do 6.00 a cez deň nie. Vopred ďakujem za odpoveď.

12
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií