AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Immax NEO LITE Smart Security Vonkajšia kamera 360° v3, RJ45, P/T, HD 2MP, WiFi, ONVIF, NEW GUI

Zobraziť katalóg
Immax NEO LITE Smart Security Vonkajšia kamera 360° v3, RJ45, P/T, HD 2MP, WiFi, ONVIF, NEW GUI
2,7 14 hodnotení
IP kamera s pripojením cez WiFi 2,4 GHz a Ethernet, vnútorná a vonkajšia, inteligentná, s nočným videním, detekcia pohybu, sledovanie pohybu (Auto tracking), ONVIF a bezpečnostná, rozlíšenie 1920 × 1200 px, zorný uhol 360°, s max. dosvitom 50 m, slot na MicroSD kartu max. 128000 MB, kompatibilná s Google Assistant, Amazon Alexa, Tuya a Lidl Home, aplikácia pre Android a iOS v slovenčine a v angličtine, napájanie: zo siete
Kód:  IMMX_21_35 Produktové číslo:  07702L-3 Stránky výrobcu
Immax NEO LITE Smart Security Vonkajšia kamera 360° v3, RJ45, P/T, HD 2MP, WiFi, ONVIF, NEW GUI Predaj skončil

Immax NEO LITE Smart Security Vonkajšia kamera 360° v3, RJ45, P/T, HD 2MP, WiFi, ONVIF, NEW GUI

IP kamera Immax NEO LITE Smart Security Vonkajšia kamera 360° v3, RJ45, P/T, HD 2MP, WiFi, ONVIF, NEW GUI je výborná voľba, ako ustrážiť svoj majetok. Táto aj vnútorná, aj vonkajšia IP kamera vám pomôže získať zábery v rozlíšení až 1920 × 1200 px. Objektív sníma v uhle 360°. Možnosť otáčania umožňuje dokonale nastaviť zorné pole. Zariadenie zvláda ukladať snímky tiež na pamäťovú kartu typu MicroSD. IP kamera Immax NEO LITE Smart Security Vonkajšia kamera 360° v3, RJ45, P/T, HD 2MP, WiFi, ONVIF, NEW GUI dokáže vyhotovovať aj nočné zábery, vďaka čomu je ako stvorená na nepretržitú prácu a ochranu vášho majetku. Max. vzdialenosť nočného videnia predstavuje 50 m. Rozmery IP kamery predstavujú 120 × 220 × 115 mm.

IP kamera Immax NEO LITE Smart Security Vonkajšia kamera 360° v3, RJ45, P/T, HD 2MP, WiFi, ONVIF, NEW GUI Obsah balenia
IP kamera Immax NEO LITE Smart Security Vonkajšia kamera 360° v3, RJ45, P/T, HD 2MP, WiFi, ONVIF, NEW GUI Vlastnosti/technológia

Kľúčové parametre IP kamery Immax NEO LITE Smart Security Vonkajšia kamera 360° v3, RJ45, P/T, HD 2MP, WiFi, ONVIF, NEW GUI

  • Možnosť uložiť vyhotovené snímky IP kamery na pamäťovú kartu a cloudové uložisko
  • Konektivita: RJ-45 LAN, MicroSD/SDHC slot a WiFi
  • 360° uhol natáčania
  • IP kamera je schopná rozlíšiť pohyb
  • Vo výbave má nočné videnie do vzdialenosti až 50 m
  • Pripravená na vnútorné aj vonkajšie použitie
  • Rozmery: 120 × 220 × 115 mm
  • Napájanie prostredníctvom adaptéra
  • Video sa šifruje do formátu H.264
  • WiFi IP kamera
  • Pripojenie pomocou Ethernetu

Konektivita IP kamery Immax NEO LITE Smart Security Vonkajšia kamera 360° v3, RJ45, P/T, HD 2MP, WiFi, ONVIF, NEW GUI

Samotná IP kamera je napájaná za pomoci adaptéra. Immax NEO LITE Smart Security Vonkajšia kamera 360° v3, RJ45, P/T, HD 2MP, WiFi, ONVIF, NEW GUI disponuje konektorom RJ-45 LAN, ktorý sa využíva na pripojenie internetového kábla, využiť však môžete aj integrovaný WiFi modul. Maximálna podporovaná veľkosť MicroSD karty je 128000 MB. IP kamera spolupracuje s asistentmi Amazon Alexa a Google Home. Pracovať s ňou môžete cez zariadenie so systémom Android a iOS.

IP kamera Immax NEO LITE Smart Security Vonkajšia kamera 360° v3, RJ45, P/T, HD 2MP, WiFi, ONVIF, NEW GUI Vlastnosti/technológia
IP kamera Immax NEO LITE Smart Security Vonkajšia kamera 360° v3, RJ45, P/T, HD 2MP, WiFi, ONVIF, NEW GUI Možnosti pripojenia (porty)

Ďalšie funkcie a vlastnosti IP kamery IMMAX

Digitálny zoom je využívanou funkciou, s ktorou zväčšíte časť videa. IP kamera Immax NEO LITE Smart Security Vonkajšia kamera 360° v3, RJ45, P/T, HD 2MP, WiFi, ONVIF, NEW GUI obsahuje aj zvukový senzor a pohybový senzor, které sa automaticky spustia pri aktivácii. Všetky záznamy, ktoré zariadenie nahrá, možno uložiť do cloudu; potom ich budete mať kedykoľvek a odkiaľkoľvek po ruke.

TIP: Plánujete si zostaviť vlastnú inteligentnú domácnosť a neviete, kde začať? Potom si nezabudnite prečítať náš podrobný návod Ako vytvoriť inteligentnú domácnosť!

Parametre a špecifikácia

Šírka
120 mm Hotovo!
Výška
220 mm Hotovo!
Hĺbka
115 mm Hotovo!
Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rakúsko Hotovo!
Pripojenie
WiFi 2,4 GHz, Ethernet Hotovo!

Rozmery

Šírka
120 mm Hotovo!
Výška
220 mm Hotovo!
Hĺbka
115 mm Hotovo!

Typ zásuvky

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rakúsko Hotovo!

Pripojenie

Pripojenie
WiFi 2,4 GHz, Ethernet Hotovo!

Konektivita

Podporované OS
Android, iOS Hotovo!
Hlasoví asistenti
Google Assistant, Amazon Alexa Hotovo!
Napájanie
Do siete Hotovo!

Vlastnosti

Použitie
Vnútorná, Vonkajšia Hotovo!
Vyhotovenie
PTZ Hotovo!
Detekcia
Pohybu, Zvuku Hotovo!
Zvuk
Obojsmerný zvuk Hotovo!

Video

Maximálne rozlíšenie
1920 × 1200 px Hotovo!
Max. dosvit nočného videnia
50 m Hotovo!
Zorný uhol
360 ° Hotovo!
Zoom
Digitálny Hotovo!
Kompresia videa
H.264 Hotovo!

Vstupy a výstupy

Typ úložiska
Cloud Hotovo!
Rozhraní
RJ-45 LAN, MicroSD/SDHC slot, WiFi Hotovo!
Slot na pamäťovú kartu
MicroSD Hotovo!
Max. veľkosť SD karty
128 000 MB Hotovo!

Rozmery

Šírka
120 mm Hotovo!
Výška
220 mm Hotovo!
Hĺbka
115 mm Hotovo!

Využitie

Rozšíriteľnosť
Otvorený systém Hotovo!
Oblasť využitia
Ovládanie domácnosti Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky smart kamery pre Google Assistant
» Všetky smart kamery pre Amazon Alexa
» Všetky bezpečnostné kamery s nahrávaním na SD kartu
» Všetky kamery s pohybovým senzorom
» Všetky vonkajšie IP kamery
» Všetky bezpečnostné kamery s WiFi
» Všetky vnútorné IP kamery

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Je možné túto kameru namontovať nie na stenu ale na strop?Respektíve existuje vôbec externá wifi Tuya smart PTZ kamera so sledovaním pohybu a nočným dosvitom ktorú je možné montovať na strop???Ideálne ta s tou bublinou čo zakryje el. krabicu...Už par dní surfujem po internete a aliexprese a nič...Ďakujem mockrát, [email protected]

Dá sa ip kamera IMMAX NEO Lite Smart spárovať s dvoma mobilmi

Dobrý deň, potrebujem radu ako nastaviť pevnú IP adresu pre kameru a zmeniť login a heslo. Program ONVIF Device manager ma pustí do nastavení kamery, ale nič neuloží.

Dobrý deň, potrebujem radu na pripojenie do NVR cez protokol ONVIF, neviem u tej kamery zadať meno heslo , resp. neviem ho nájsť , lebo kameru som pripojil do služby mobilnej aplikáce Immax NEO a bola pripojená cez LAN kábel.

DObrý deň, zakupil som kameru od vas nainstaloval som ju ale nefunguje mi ovládanie hore/dole, ked kameru restartujem tak pri restarte sa otača aj smerom hore dole ale cez apku nie, druhu kameru rovnaku ktoru od vas mam tam to funguje .

Dobrý den, chci se zeptat na ONVIF. Musí být kamera připojena k stejné síti jako NVR, nebo může být kdekoliv na světě připojená k WiFi a já jí na svém NVR uvidím? Děkuji za odpověď. Daniel.

Dobrý den, lze kameru připojit i pomocí LAN kabelu, nebo funguje pouze přes WiFi? Nikde v návodu nemohu najít způsob, jak připojit kameru k netu přes kabel. Díky

Dobrý deň. Disponuje kamera možnosťou napájania cez PoE (Power over Ethernet)? Ak áno, ktoré podporuje štandardy? Ďakujem

Dobrý den, lze předplacený cloud přenést na druhou kameru po reklamaci první kamery? A lze sledovat záznam na cloudu sledovat i na PC, nebo jen přes Mobilní aplikaci? Děkuji

Dobrý deň, chcel by som sa spýtať ako nastaviť 24hodinové nahrávanie? Lebo v nastaveniach som si nastavil neustále nahrávanie na kartu SD, ale keď si pozriem záznam tak nahráva len od 18.00 do 6.00 a cez deň nie. Vopred ďakujem za odpoveď.

12
Diskusia a poradňa k Immax NEO LITE Smart Security Vonkajšia kamera 360° v3, RJ45, P/T, HD 2MP, WiFi, ONVIF, NEW GUI
Príslušenstvo pre Immax NEO LITE Smart Security Vonkajšia kamera 360° v3, RJ45, P/T, HD 2MP, WiFi, ONVIF, NEW GUI Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si IMMAX NEO LITE Smart Security Venkovní kamera 360° v3, RJ45, P/T, HD 2MP,WiFi,ONVIF, NEW GUI. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Immax NEO LITE Smart Security Outdoor Kamera 360° v3, RJ45, P/T, HD 2MP, WiFi, ONVIF, NEW GUI. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Immax NEO LITE Smart Security Outdoor Kamera 360° v3, RJ45, P/T, HD 2MP, WiFi, ONVIF, NEW GUI. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Immax NEO LITE Smart Security kültéri kamera 360° v3, RJ45, P/T, HD 2MP, WiFi, ONVIF, NEW GUI.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií