AD elektro Motorola EDGE 50

Diskusia k Razer Mamba 16000

Zobraziť katalóg
Razer Mamba 16000 - Herná myš

Diskusia k Razer Mamba 16000

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Razer Mamba 16000, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Razer Mamba 16000 ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Razer Mamba 16000 vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobří den má tato myš dobijecí dok děkuji za odpověď

dá se myš používat i pomocí drátového připojení?

Dobrý deň, Rád by som sa opýtal, či na myške svieti aj Logo Razer. Ďakujem :)

Dá se nastavit aby to bylo červené?

Dá se nastavit 1 barva?

má tahle myš troj klik

, chcem sa spýtať na túto myš, pretože sa občas správa čudne. Večer som ju dal zhruba s 20% stavom batérie na nabíjačku, resp. tú dokovaciu stanicu, videl som, že sa nabíja (akoby pulzovala) a keď som ju po asi desiatich hodinách skontroloval, tak stále blikala, ale inak a nepravidelne. Skontroloval som stav batérie a mala necelých 90%. Toto mi už raz spravila a neviem si to vysvetliť, v návode sa nič také nepíše. Ďalej sa chcem spýtať, či by myši, resp. batérii, neškodilo, ak by som ju dával na nabíjačku každú noc, bez ohľadu na stav batérie. Ďakujem,

P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií