Rapture Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Razer Mamba 16000

Zobraziť katalóg
Razer Mamba 16000
4,8 6 hodnotení
Herná myš – 16000dpi, snímač 5G, odozva 1ms, Razer Synapse, 9 programovateľných tlačidiel, životnosť batérie cca. 20 hodín, podsvietená 16.8 mil. farebných možnosti, dĺžka kábla 2.13m
Kód:  MR066e1f Produktové číslo:  RZ01-01360100-R3G1 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Razer Mamba 16000

Spoločnosť Razer vstupuje na trh s úplne novou lahôdkou, po ktorej nedočkavo siahne každý milovník počítačových hier. Ide o ultramodernú hernú myš Razer Mamba 2015, ktorá uspokojí potreby každého vášnivého hráča, ktorý hľadá kompromis medzi neprekonateľnú presnosťou, skvelou ergonómiou a extrémne nízkym reakčným časom.

Táto fotografia je vypnutá z Lightbox a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Razer Mamba 2015
 

Kľúčové vlastnosti

  • Drôtové aj bezdrôtové rozhranie
  • Milisekundová odozva
  • Prispôsobiteľná sila odporu tlačidiel
  • Ergonomické vyhotovenie a protišmykové prvky
  • Nastaviteľná farba podsvietenia (výber z takmer 17 miliónov variantov)
  • 9 programovateľných tlačidiel + vyklápacie koliesko
  • Napájací stojan
  • Univerzálny konfiguračný systém
  • USB kábel s dosahom 2,13 m
Táto fotografia je vypnutá z Lightbox a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Razer Mamba 2015
 

Neotrasiteľná presnosť


Vychutnajte si hrejivé víťazstvo nad svojimi protihráčmi! Vďaka senzoru s citlivosťou 16 000 DPI a nadpriemerne rýchlemu reakčnému času myši získate výhodu nad každým, kto hrá rovnako dobre ako vy, ale nemá tak kvalitné vybavenie.

Táto fotografia je vypnutá z Lightbox a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Razer Mamba 2015
 

Nastaviteľný odpor kliknutia

Hyper responzívne tlačidlá s mechanizmom Click Force môžete prispôsobiť na mieru vašim potrebám. Zvoľte si väčší odpor a ovládnite bojové pole ako neomylne presný sniper. Alebo si nastavte odpor menší a zaskočte svojho protivníka niekoľkými rýchlymi dávkami zo samopalu.

Dychberúce farebné efekty

Zožnite obdiv na každej LAN párty a získajte si medzi svojimi protihráčmi rešpekt. Zvoľte jeden z piatich nastaviteľných módov, vyberte si farby podľa vašich preferencií a zablysnite sa efektným podsvietením, ktoré vám a vašej myši bude každý závidieť.

Táto fotografia je vypnutá z Lightbox a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Razer Mamba 2015
 

Nespútaná manévrovateľnosť

Či už si zvolíte pripojenie káblom alebo bezdrôtový variant, rýchlosť odozvy 1 ms vám umožní predviesť vrcholný herný výkon. Aj keď máte myš pripojenú na USB kábel, vďaka jeho dĺžke vám zostávajú neobmedzené možnosti pohybu a manévrovania.

Táto fotografia je vypnutá z Lightbox a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Razer Mamba 2015
 

Jednoduchá konfigurácia


Svojho elektronického hlodavca ľahko nakonfigurujete s univerzálnym softvérom Razer Synapse. Zvoľte si adekvátnu citlivosť, akceleráciu a farebnú kombináciu podsvietenia, ktoré sa spoja s vaším herným štýlom.

Táto fotografia je vypnutá z Lightbox a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Razer Mamba 2015
 
 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobří den má tato myš dobijecí dok děkuji za odpověď

dá se myš používat i pomocí drátového připojení?

Dobrý deň, Rád by som sa opýtal, či na myške svieti aj Logo Razer. Ďakujem :)

Dá se nastavit aby to bylo červené?

Dá se nastavit 1 barva?

má tahle myš troj klik

, chcem sa spýtať na túto myš, pretože sa občas správa čudne. Večer som ju dal zhruba s 20% stavom batérie na nabíjačku, resp. tú dokovaciu stanicu, videl som, že sa nabíja (akoby pulzovala) a keď som ju po asi desiatich hodinách skontroloval, tak stále blikala, ale inak a nepravidelne. Skontroloval som stav batérie a mala necelých 90%. Toto mi už raz spravila a neviem si to vysvetliť, v návode sa nič také nepíše. Ďalej sa chcem spýtať, či by myši, resp. batérii, neškodilo, ak by som ju dával na nabíjačku každú noc, bez ohľadu na stav batérie. Ďakujem,

Diskusia a poradňa k Razer Mamba 16000
Príslušenstvo pre Razer Mamba 16000 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Razer Mamba 16000. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Razer Mamba 2015. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Razer Mamba 2015. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Razer Mamba 16000.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií